Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kubikolos · Opublikowano
w kazdym kraju masz lepsze i gorsze spolki, indeks jest od tego zeby ocenic performance calej gieldy a nie bawic sie kto znalazl cos lepszego, jakby tu nikt nie zarobil to gielda by upadla GPW to jest przyklad dekady boczniaka ktory odbil dopiero z masowym dodrukiem, ogolnie trudno znalezc gorszy wybor niz GPW US to jest klasyka ostatnich kilkudziesieciu lat a nie "dzis", najmocniejsza gielda na swiecie i nie wiem dlaczego mieliby byc hegemonem caly czas skoro wszystkie projekcje przewiduja ze chinczycy wyprzedza ich w najblizszych latach -
Przez VRman · Opublikowano
Ja się boję, że to żadne sondażowe ustawki, tylko efekt bardzo nasilonych rosyjskich ataków hybrydowych/informacyjnych i armii troli robiących co głupszym Polakom wodę z mózgu. i kanału Zero, oczywiście. Pisałem na kilka miesięcy przed powstaniem partii Brauna, że nie zdziwię się jak powstanie coś dużo bardziej pro-ruskiego niż Konfa i zacznie bardzo dziwnie i szybko zyskiwać poparcie. No i wykrakałem -
Przez trepek · Opublikowano
Lidlomix ma dokładnie 207 preinstalowanych przepisów i 554 live. -
Przez galakty · Opublikowano
Okrojony W10 albo Linuxa wrzucić. Ale co innego wiekowy sprzęt, a co innego nowy, dziś branie czegokolwiek z 8GB to żart. -
Przez kubikolos · Opublikowano
starsza osoba wychowana na niemieckiej potedze motoryzacyjnej na starosc i auto ostateczne ma wziac chinczyka? to chyba za kare, zeby do konca swych dni czul ze przegral chinol i styl XD jak sie w chinach nie bylo i widzi 2 modele na youtube ktore wygladaja inaczej niz przecietne auto na europejskiej drodze to moze mozna wtedy napisac cos tak glupiego XD Mercedes to jest premium, klasyka europejskiego "premium" i europejskich biznesmenow, zarowno sam pojazd jak i caly stack firmy z obsluga i calej otoczki marki a chinczycy sa na etapie kopiowania kazdego dostepnego wygladu i sprawdzania co sie sprzeda dlatego w chinach w segmencie luksusowym (wyzej niz premium) bogaci chinczycy jezdza mercedesem a nie tym pazdzierzem co pokazales XD mercedes przegrywa dopiero w elektrykach premium bo tam chinczycy zostawili w tyle caly zachod, dokonali niemozliwego
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi