Element Wojny 4 776 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Sorry, próbowałem z innymi grami ale w przypadku Epica się nie da.
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca @Element WojnyDo kiedy jest ten Session dostępny? Jakbym sobie tego prima wykupił to jeszcze dostanę?
Element Wojny 4 776 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca (edytowane) 17 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): @Element WojnyDo kiedy jest ten Session dostępny? Jakbym sobie tego prima wykupił to jeszcze dostanę? Tak, dostaniesz, dostępny od wczoraj, ale nie ma nigdzie podanej daty do kiedy. Edytowane 28 Marca przez Element Wojny 1
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Dalej ten prime jest za 49zł na rok? Bo wsumie patrząc gra kosztuje ponad 100zł a o SKATE4 ani widu ani słychu, a pośmigałbym sobie w ramach luzu na desce
Element Wojny 4 776 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca (edytowane) 49zł za rok... też bym tak chciał, u mnie jest £99 za rok. 1 minutę temu, AndrzejTrg napisał(a): Jutro przemyślę temat. Tu nie ma nad czym myśleć - 49zł za rok za Prime Video i Prime Gaming, gdzie dostajesz po 4-5 darmowych gier co miesiąc. No i dostawy darmowe! Edytowane 28 Marca przez Element Wojny
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Tylko że ja kiedyś zacząłem zbierać co lepsze gry na epicu... w żadną nie zagrałem, także w moim wypadku tylko by mi na właśnie tym Sessionie zależało . I patrzę że jeszcze jest free trial... ciekawe czy na tym trialu gry dają?
tomek25 52 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca (edytowane) 8 minut temu, Element Wojny napisał(a): 49zł za rok... też bym tak chciał, u mnie jest £99 za rok. Użyj VPN ale to raczej nie zadziała Tak sobie żartuję, zresztą nie znam się na vpn-ach, nawet chyba nigdy nie używałem bo nie miałem takiej potrzeby. Edytowane 28 Marca przez tomek25 1
tomek25 52 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca (edytowane) Wykupiłeś Prime? jak tak to wejdź na stronę primegaming i się zaloguj, tam wszystko znajdziesz Chyba, że pytasz jak odebrać grę do której kluczyk dał ci @Element Wojny Edytowane 28 Marca przez tomek25 1
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Taaa wykupiłem. Aaaa widzisz ja szukam na primevideo i mnie dupało bo nie widziałem nic związanego z grami, ale to już sobie w domku ogarnę. Dzięki
bbandi 452 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Ratchet & Clank: Rift Apart kupiłem na CDkeys za 96zł, juz dawno mnie nachodziło na te gre - ponoć fajna 1
Phoenix. 4 730 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia (edytowane) Na discord za ogladniecie 1min reklamy mozna dostac na 7dni game passa pc, jak ktos nie ma aktywnego game passa Edytowane 10 Kwietnia przez Phoenix.
daerragh 103 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Metro 2033 Redux za darmo na Steam i GOG. https://www.gry-online.pl/newsroom/kultowa-postapkaliptyczna-strzelanka-dostepna-za-darmo-z-okazji-1/za2d2a1 2 2
Kakarotto 730 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia (edytowane) @daerraghTo już będę mieć razem trzy darmowe metra. Dobrego nigdy za wiele. Edit: Już miałem to Metro na gog, dawali za darmo pod koniec 2020 r. Edytowane 14 Kwietnia przez Kakarotto
Reddzik 2 776 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/legendarna-wyprzedaz-2025-w-ubisoft-store-rekordowe-40-zl-znizki-na-zakupy-od-7995-zl/
Stjepan 2 379 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia 21 minut temu, Reddzik napisał(a): https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/legendarna-wyprzedaz-2025-w-ubisoft-store-rekordowe-40-zl-znizki-na-zakupy-od-7995-zl/ Ja już od nich nic nie kupuje nawet ze zniżką, niech s***** ze swoją polityką i jak traktują graczy. 2
PaVLo 921 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia (edytowane) 4 godziny temu, Reddzik napisał(a): https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/legendarna-wyprzedaz-2025-w-ubisoft-store-rekordowe-40-zl-znizki-na-zakupy-od-7995-zl/ Hmm zastanawiam się nad AC Mirage i Avatar: FoP 🤔 U mnie coś te ceny wysokie 🙄 Edytowane 29 Kwietnia przez PaVLo
Reddzik 2 776 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia 3 minuty temu, PaVLo napisał(a): zastanawiam się No ja biorę pod uwagę Prine of Persia the lost crown, ewentualnie AC Mirage, ale AC chyba odpuszczę. Z drugiej strony ten kupon z 40zł był bardzo dawno i nie wiadomo kiedy znowu, ale z drugiej strony to Ubi i nie wiadomo kiedy "wyłączą" dostęp do gry, bo gry się nie kupuje a wypożycza. Dlatego Mirage mogę wziąć w pudle na PS5 w razie czego. a Prince nawet pudełko na Switcha. 10 minut temu, PaVLo napisał(a): U mnie coś te ceny wysokie 🙄 A nie lepiej osobno? Kupon powinien być wielorazowego użytku, tak kiedyś było i teraz chyba też jest. Wziął jedną grę z kuponem po chwili drugą, 1
Dimazz 569 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia 9 godzin temu, PaVLo napisał(a): Hmm zastanawiam się nad AC Mirage i Avatar: FoP 🤔 U mnie coś te ceny wysokie 🙄 Osobno kupuj Na każdą grę można zastosować kupon. SW Outlaws wychodzi 100zł Avatar 55zł The Crew M 45zł Ja na razie wziąłem avatara 1
tomek25 52 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia (edytowane) Dzisiaj czytałem jakiś przeciek, że epic store ma za darmo dawać najnowszy starwars czyli outlaws, w przecieku była informacja, że w maju a chyba nawet 4 maja: https://www.ppe.pl/news/368724/star-wars-outlaws-za-darmo-epic-games-opublikowal-wiadomosc-a-gracze-wierza-w-wielka-promocje.html Ostatnio zagrałem w demo Outlaws i nawet podobało mi się, zarabiscie było by jak dali by za darmo pełną grę. Edytowane 30 Kwietnia przez tomek25
Rekomendowane odpowiedzi