Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@AndrzejTrg To jest strona PPE, tam często byle co napiszą aby napisać, zalinkowałem jako ciekawostkę, chociaż przez chwilę minimalnie uwierzyłem w tą informację. Co do tego przecieku to bardziej domysły moim zdaniem, zwłaszcza że aktualnie jest promocja na ubisoft, za zakupu za minimum 80 zł naliczają zniżkę 40 zł, z tą zniżką Outlaws kosztowało by chyba 100 zł ale nie chce mi się tego sprawdzać. 4 maja jest dniem gwiezdnych wojen, może rzeczywiście dadzą za free w epicu jakąś część gwiezdnych wojen ale wątpię, że będzie to Outlaws.

Edytowane przez tomek25
Opublikowano

https://www.humblebundle.com/membership/home

https://lowcygier.pl/bundle/zestaw-humble-choice-maj-2025-jest-mega-evil-west-the-thaumaturge-6-gier-steam-za-55-zl/

Jak ktoś chce pojedynczą grę, to warto polować na bazarku łowców albo w kluczykowniach, powinno być tanio do wyrwania. Ja miałem kupon, więc mnie wyszło 6.74 euro za całość.

Szczególnie ten tytuł mam na myśli The Thaumaturge, jeśli komuś mało Clair Obscure, może komuś przypasi.

• Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, tomek25 napisał(a):

W jakim sensie, taniej można kupić?

Normalnym, te klucze z tego bundla będą latać taniej, zawsze tak jest na czas tego bundla i do wyprzedania tych kluczy gry tanieją, na bazarku sprzedają np klucze gier których się ma, i sprzedaje się niepotrzebne. W kluczykowniach to samo.

Przykład, widać jak cena tych z gier z tego bundla spadła, nie kupisz tego taniej niż ten klucz z bundla, a on jest oryginalny na steama(chyba, że wyraźnie pisze na jaką platformę)

obraz.png.b9574b7ff38d9c424b5fae5149b0c006.png

a tyle chodzi ta gra na bazarku, i nie tylko ta gra.
obraz.thumb.png.657d7d357405b303c2e52429d2750f59.png

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

To że w kluczykowniach, sklepach online z kluczami jest taniej to wiem, żeby z tego bundla skorzystać trzeba mieć wykupioną subskrybcje Humble Choice?

Edytowane przez tomek25
Opublikowano

Możesz kupić, cena podskoczyła od tego miesiąca z 9.9euro na 12 euro, kupujesz i anulujesz jeśli się włącza auto odnawianie. Można płacić paypalem, kartą.

Ja mam od dawna Choice, pauzuję jak mi nie pasuje paczka gier, a kupuję to co mnie interesuje, czasem wrzucają kupony, ostatnio miałem na kilka miesięcy kupon i mogłem kupić taką paczkę za 6 euro.

Opublikowano (edytowane)

Ma ktoś pomysły albo zna jakieś źródła jak i gdzie można tanio kupić game pass albo za darmo:thumbup:? Z tydzień temu zastanawiałem się nad przedłużeniem game passa pc bo kończy mi się dzisiaj ale rozmyśliłem się ponieważ nawet na stronach z kluczami, wchodziłem do wielu sklepów, sporo podrożał game pass. Jeszcze niedawno mogłem kupić np. za 20 parę złotych, później trochę ponad 30 a obecnie ceny to około 40 zł nawet w kluczykowniach, mam na myśli klucze a nie zakup kont. Powodem podwyżek nawet w sklepach online z kluczami są pewnie świetne gry, które ostatnio wchodzą i wchodziły do game passa?

Edytowane przez tomek25
Opublikowano (edytowane)

Promocje na Epicu

obraz.thumb.png.b6ed08b6568c0c93600676998dc398aa.png

Dodam, że od dziś startuje Mega Sale na Epicu, zapewne bez kuponu, ale za to zwrot podniesiony do 20%.

Edytowane przez Reddzik
pomyłka, od dziś startuje
  • Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano

Panowie prośba o jakieś propozycje. Ze ścigałek mam na steam tylko starego Dirta 3 (już oczywiście niedostępny w sprzedaży). Czy jest coś bardziej aktualnego, ciekawego i jednocześnie w rozsądnych pieniądzach w co mógłbym się wkręcić? Trochę szukałem, ale słabo znam się na ścigałkach, a chciałbym w jakąś pograć na padzie.