Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Gonzo3211 napisał(a):

GOG fajny, przeglądając natrafia się na wiele staroci z lat młodości :E, ale jak to jest że gra kiedyś bez problemu z polskim audio/ text, a teraz tego nie ma, tylko na upartego znowu jakieś chomiki czy inne uje.

Jakie polecacie legitne key shopy? I istnieją może porównywarki z historycznymi cenami tak jak np. na psprices, żeby w miarę być w temacie cen, co i po ile było.

https://www.instant-gaming.com/pl/ legalny sklep, tylko przy płaceniu (a najlepiej przy zakładaniu konta) wybieraj inny kraj niż PL  np Ukrainę bo wskakuje 23% vat ;)

Często najtaniej tam doładowania ps stora ;)

Edytowane przez Elvis79
  • Like 1
Opublikowano
22 minuty temu, Elvis79 napisał(a):

To nie jest legalny sklep, tylko keyshop, nie taki jak G2A czy Eneba- gdzie te platformy nie sprzedają gry a są czymś jakby allegro, instant gaming czy cdkeys to oni są odpowiedzialni za klucze, ale to nadal keyshop, a nie legalny sklep, który jest czymś na poczet greenmangming, gamersgate czy fanatical, humblebundle itd czy nawet ultima, xkom itp, to są oficjalne źródła z kluczami. Zresztą co ja będę się rozpisywać na ggdeals widać co jest w dziale keyshopów, a co jest jako legalnym sklepem.

@Gonzo3211 ja np wybrałem Norwegię, niestety oni tam mają takie praktyki, rzadko tam kupuję, na łowcach pisali, że potrafią wstrzymywać zakup gry i proszą o skan dowodu, głównie biorę na cdkeys, teraz kupiłem Wukonga z kodem za 10zł wyszło mnie 143zł na cdkeys, to był ostatni kod jaki mi ostatnio podesłali.  

Opublikowano

Hm, jakieś drobne za maks 30-40zł kupiłem na Enebie, Kinguin G2A jak były jakieś dobre ceny- chyba, że doładowanie do Playstation Store to kupiłem z 2-3 razy na takiej stronie, ale od jakiegoś czasu jak coś biorę to na cdkeys i czasem instant gaming, ale w stosunku 90/10 na korzyść cdkeys. Bywają też fajne promocje na stronach tych normalnych, na greenmangaming jak masz konto bronze/gold bywają bardzo fajne ceny, tam kupiłem za 126zł Clair Obscure na premierę, bywają też inne gry w dobrych cenach, FF7 Rebirth dałem 170zł na premierę, by mieć konto brąz/gold trzeba zdobyć trochu "expa" za zakup gierek oznaczonych z bonusem do expa. Ja na Łowcach Gier siedzę kupę czasu, chyba od samego początku tam jestem, więc i na takich stronach jestem od dawna, to się nazbierało. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Na enebie czy kinguin to właśnie takie allegro czy ebay zrzeszający małych sprzedawców, więc wiadomo wałki się trafiają. Ale ogólnie sprawdzając sprzedawcę, jego opinie ryzyko wałka i lewego klucza jest marginalne. 

Ale osobiście raczej tam kupuję małe gry i popierdółki. Taki Cdkeys mimo, że to nie jest oficjalny sklep, to jest sklepem z jednym właścicielem, dbają o renomę i dbają o to, aby sprzedawane klucze były legitne. Przez to, że nie posiadają siedziby w EU to mają lepsze warunki podatkowe :E 

Ogólnie w cdkeys kupiłem ~50 gier i nigdy nie miałem problemów. 

Mają opinie na poziomie oficjalnego GMG, a nawet kapkę wyższe :E 

https://www.trustpilot.com/review/www.cdkeys.com?stars=1

https://www.trustpilot.com/review/www.greenmangaming.com?page=3&stars=1

Edytowane przez lukadd
  • Upvote 1
Opublikowano

RoboCop: Rogue City - 15 zł z kodem OMENVIP

Z letniej wyprz. Steama:

:thumbup:

• Upvote 3
Opublikowano (edytowane)

Tomb Raider I-III Remastered - GOG YXLV905C652118505B

Saints Row IV: Re-Elected - GOG HUWX3E2976B6D47332

Mafia III: Definitive Edition - GOG SY6LA4C50D0A15609E

Edytowane przez Jaycob
  • Like 3
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Odstąpię na satysfakcjonujących obie strony warunkach kody do 4 gier, które można/trzeba aktywować do 15 września br. na Steamie:

1. Sid Meier's Civilization® VII

2. Dying Light: The Beast

3. FragPunk

4. Marvel Rivals

Propozycje uczciwe poproszę na priv. (nie mam wygórowanych oczekiwań).

Edytowane przez sert
  • Thanks 1