Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie jeszcze raz przypomniałem porównanie detali: KLIK. I jedna rzecz... Oznaczanie przeciwników! Obecnie prawie w każdej grze są na czerwono oznaczani na potęgę. Tego nie było. No i ogólnie mniej nachalny cały interfejs graficzny.

Kiedyś tego przecież praktycznie w ogóle nie dotykałem, a obecnie staram się maksymalnie usunąć zbędne rzeczy z ekranu, które tylko psują imersję.

Opublikowano (edytowane)

Więcej czytam o emulacji i kolejnych sprzętach, niż gram :E 
Wiecie że można emulować 3DS, używając telefonu jako drugiego ekranu? Kiepskie nagranie, ale pierwsze rzuciło się w oczy, gdy użyłem w google:
I3 7100 całkiem zgrabnie emuluje na integrze sprzęty do Wii włącznie, a obecnie kompletny komputer na allegro to 130 zł, choć to raczej niecodzienna cena.

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano

GTA Defective Edition zaliczyło koło. Najpierw zrobili inne oświetlenie tylko po to żeby finalnie wrócić do tego co jest najbliżej oryginału bo jak się okazuje Rockstar wiedział co robił te 20 lat temu.

I weź tu zrozum korpo :E

Opublikowano (edytowane)

IMHO miejscami nowe-stare wygląda lepiej, ale w większości przypadków, o dziwo, gorzej niż nowe.

Tych gier nie miał prawa uratować remaster, one były zbyt kanciaste i zbyt stare. Do tego specyficzny styl graficzny, który teraz wymagałby naprawdę ostrych tekstur i o wiele lepszych modeli postaci... Ot, taki ochłap dla najwierniejszych piesków :E 

Zrzut ekranu 2024-11-13 212341.jpg

Edytowane przez Zas