Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Gothic jest krótszy, nawet gdy będziemy robić prawie każdy quest, prędzej do ok 30 godzin. 
Świat był też tzw hubem, bo się wczytywała kolejna sekcja, jak np okolice orków. 

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano (edytowane)

Ja nie wiem co tutaj ma być, ja znam oryginał, który ogrywałem. Nie śledziłem tego co gra ma zawierać, jeśli mają dodać coś nowego, to jestem tego ciekaw jak to będzie wyglądać, bo wiadomo, że nie zawsze musi to być udane. Do czerwca jeszcze kawał czasu :P 

Mniejsza o to, ale moje pytanie brzmi:
Sekta? Stary czy nowy obóz? 

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano
Godzinę temu, Element Wojny napisał(a):

Nigdy nie grałem w oryginał, więc chętnie zagram w remake. 

Zazdroszczę, sam znam wszystkie części Gothica na pamięć i mógłbym je przechodzić z zakrytymi oczami, więc grając w Remake pozostanie mi odkrywać zmiany, które poczyniono względem oryginału. 

• Upvote 3
Opublikowano

Gothic 1 to must have, ja się w to zagrywałem. Z Gothica zostało mi ograć dodatek do Gothica 3, ale ciężko się w niego gra, bardzo ciężko mimo tych wszystkich patchy. Muszę nadrobić Kroniki Myrtany Archolos, świetny mod, to jak nowa gra. 

Mam nadzieję, że Gothic Remake będzie udaną grą, żeby w jakiś sposób go nie zepsuli, bo zamiast zebrać owoce swojej pracy, to będzie trzeba kreślić czarny scenariusz, a tu lepiej z Xardasem nie pertraktować. :P

• Like 1
Opublikowano

Ja bardzo dawno ogrywałem dwie pierwsze części gothica i już mało co pamiętam, więc na pewno remake przetestuje. Dla fanów polecam dodatek "Kroniki Myrtany: Archolos". Ogrywałem na premierę i jest kozacki. Bawiłem się świetnie. :D