Radio Tirana 1 554 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia @tom36816Cena moim zdaniem adekwatna za grę klasy AA na premierę. Nie sądzę, by w tych pieniądzach ktokolwiek poczuł się oszukany, a 30 godzin grania ma jak w banku. 1
samsung70 364 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 4 godziny temu, tom36816 napisał(a): I cyk preorder z Kingiuna, choć nie wydaje mi się że po premierze będzie drożej: mogę ten kod użyć?
Reddzik 3 839 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia (edytowane) https://gg.deals/game/gothic-1-remake/ Na Yuplay aktualnie najtaniej 127zł. Ten kod jest uniwersalny, widać na ggdeals go też podają. Edytowane 23 Kwietnia przez Reddzik
tom36816 122 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 7 minut temu, Reddzik napisał(a): https://gg.deals/game/gothic-1-remake/ Na Yuplay aktualnie najtaniej 127zł. Ten kod jest uniwersalny, widać na ggdeals go też podają. Tak, kod mam z gg.deals 1
ODIN85 4 866 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Ja tam czekam do czerwca. A nóż przełożą
Reddzik 3 839 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja No i wyszedł Remaster G2 na UE https://gothic.org.pl/news/gothic-2-remaster-na-unreal-engine-5-dostepny/ 3
STALKER 157 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja (edytowane) Co z tego skoro graficznie to nadal pasztetowa. Edytowane 2 Maja przez STALKER 1
zozolek 402 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Ja mam gothic 2 nostalgic edition i jest rewelacja 🫠. Ten ue to chyba tylko po to, aby fps uwalać.
Keller 874 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Lepiej mówcie czy w Gothiku 1 remaster na UE zmienili sterowanie, żeby nie trzeba było CTRL wciskać. 1
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Wciskanie CTRL to kanon i mam nadzieję, że będzie dało się sterować wyłącznie klawiaturą: prawa ręka na strzałkach, lewa od CTRL, TAB i wyciągania broni.
ODIN85 4 866 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Ale wiesz że od dawna jest demo i sam to możesz sprawdzić?
Keller 874 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja 10 minut temu, Radio Tirana napisał(a): Wciskanie CTRL to kanon i mam nadzieję, że będzie dało się sterować wyłącznie klawiaturą: prawa ręka na strzałkach, lewa od CTRL, TAB i wyciągania broni. A rzucanie czarów page down i num lock. Aby skrętu kiszek dostać. 8 minut temu, ODIN85 napisał(a): Ale wiesz że od dawna jest demo i sam to możesz sprawdzić? Chyba nie zajarzyłeś. Mówię o remasterze, a nie remake. Wyżej temat był o remasterze dwójki, która wygląda identycznie jak oryginał, tylko ma pewne usprawnienia. A jedynka nie wiadomo ma jakie, bo po rusku jest changelog. 1
Reddzik 3 839 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja (edytowane) https://www.gry-online.pl/opinie/po-ograniu-poczatku-gothic-remake-mam-obawy-swietny-klimat-zderza/z44925 Cytat Jako że na początku zaczynamy jako leszcz – musimy się czaić i uciekać przed każdym większym niebezpieczeństwem. W oryginale deską ratunku pozostawało dobiec do strażników, którzy patroszyli każde dzikie stworzenie. … No to w Gothic Remake, przynajmniej w obecnej wersji, to raczej nie zadziała. Strażnicy może i obrócą się w stronę zagrożenia, ale żeby poza tym kiwnęli palcem? Zapomnijcie. Koło groźnych, dzikich zwierząt w najlepsze przechodzą też kopacze i inni robotnicy z towarami do zamku – i nic im się nie dzieje, ewentualnie jakiś krwiopijca (przerośnięty latający owad) pobzyczy sobie naokoło nich. Czyli spora część tej podstawowej, związanej z walką i ścieżkami postaci, reaktywności poszła do piachu – a najprawdopodobniej nie powinna. To nawet ciężko nazwać bugiem. To dysfukcyjna część bardzo ważnego systemu, który niegdyś stanowił jedną z głównych atrakcji Gothica. Edytowane 7 Maja przez Reddzik 1 1
ODIN85 4 866 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja Już płacz że trudno. Oby nie wymiękli i zostawili jak jest. 1
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja 31 minut temu, Reddzik napisał(a): Strażnicy może i obrócą się w stronę zagrożenia, ale żeby poza tym kiwnęli palcem? Zapomnijcie. Koło groźnych, dzikich zwierząt w najlepsze przechodzą też kopacze i inni robotnicy z towarami do zamku – i nic im się nie dzieje, ewentualnie jakiś krwiopijca (przerośnięty latający owad) pobzyczy sobie naokoło nich To już jest zamach na gothicowość. Mam nadzieję, że dorobią skrypty odpowiadające za atak na napotkane potwory. 1 1
azgan 1 826 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja 7 godzin temu, Reddzik napisał(a): https://www.gry-online.pl/opinie/po-ograniu-poczatku-gothic-remake-mam-obawy-swietny-klimat-zderza/z44925 Słabo to wypada 🙄😏
Tomek_ITH 503 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja (edytowane) Tu nie lepiej. ''Kilka godzin spędzonych w odświeżonej Górniczej Dolinie zdruzgotało entuzjazm, z którym dotychczas podchodziłem do dzieła Alkimii Interactive. Liczba znaków zapytania i wykrzykników pojawiających się w mojej głowie układa się w obraz gry, która potrzebuje miesięcy wytężonej pracy, by mogła zadowolić wyposzczonych fanów czy choćby entuzjastów gatunku.'' https://cdaction.pl/juz-gralismy/gralem-w-gothic-remake-nikt-sie-nie-spodziewal-hiszpanskiej-katastrofy-a-moze-wszyscy-sie-spodziewali-oprocz-mnie/ Edytowane 7 Maja przez Tomek_ITH
ODIN85 4 866 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja (edytowane) Przecież każda ich gra jest niedorobiona na premierę ale wciąga Edytowane 7 Maja przez ODIN85 1
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja @ODIN85o czyich grach mówisz? Alkimii Interactive czy THQ? Jak o tych pierwszych to przecież to ich debiutancki projekt jest, nie mieli okazji jeszcze zaprezentować swoich umiejętności w innym uniwersum czy gatunku.
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja No, nareszcie wąsaty menelobijca może znowu pastwić się nad Remakiem. Ostatnio przez pół roku mieszał z błotem HoMM: Olden Era, ale nie pykło i wyszedł na kretyna (kolejny raz zresztą).
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez azgan,
2 reakcje
Pokaż odpowiedź