Stjepan 2 829 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Nie oglądam go, chociaż czaje kolesia. Jego sprawa, Herołsy są jeszcze w EA, ale jest dobrze, nawet bardzo dobrze jak na EA, a remejk Gothica obserwuje od jakiegoś czasu, w demo też zagrałem, gram w Remaster Obliviona, lubię stare dobre drewno. 1
Phoenix. 6 909 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja 20 godzin temu, Radio Tirana napisał(a): Ostatnio przez pół roku mieszał z błotem HoMM: Olden Era, ale nie pykło i wyszedł na kretyna Ale co tu mialo nie wyjsc, ze ktos ma inna opinie ?? Czy to trzeba isc z nurtem i jak gra ma dobre oceny to tylko mowic dobrze ?
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja To nie jest opinia. To jest mieszanie z błotem gry jedynie celem nabicia sobie kasy z wyświetleń. On dwa lata temu przecież twierdził, że to nieprawda, że robienie gier jest trudne i on w 2025 wyda własną grę, aby to udowodnić. Mamy połowę 2026, gra w powijakach, ale ostatnio pochwalił się innowacją tj. przekrzywił na ukos teksturę podłogi Ściany dalej są proste. 1 1
azgan 1 826 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja Tylko że ten gameplay dla prasy wygląda fatalnie i jest to fakt, chyba najgorszy Remake jaki widziałem do tej pory ba nawet ten Assassin's Creed: Black Flag Resynced od Ubi przy tym po przepaść
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja Przecież w najnowszym gnojeniu Gothica zaczął zestawiać grafikę z Remaku z grafiką tech dema Wiedźmina 4 i argumentował to tym, że w obu przypadkach jest ten sam silnik tj. Unreal Engine 5. Jego da się oglądać tylko w celach rozrywkowych. Polecam poniższą kompilację.
azgan 1 826 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja (edytowane) Przecież wystarczy obejrzeć ten nowy zapis z rozgrywki udostępniony dla prasy i innych Wnioski niech każdy sam wyciągnie 😉 Edytowane 9 Maja przez azgan
ODIN85 4 866 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja 17 minut temu, Radio Tirana napisał(a): Przecież w najnowszym gnojeniu Gothica zaczął zestawiać grafikę z Remaku z grafiką tech dema Wiedźmina 4 i argumentował to tym, że w obu przypadkach jest ten sam silnik tj. Unreal Engine 5. Jego da się oglądać tylko w celach rozrywkowych. Polecam poniższą kompilację. W żadnych celach się nie da. 1
Reddzik 3 839 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja Oczywiście, że ten filmik który jest taki fatalny jest fatalny, żadna filozofia ale Kiszak robi z tego wielkie halo, szykanuje i szydzi ile wlezie by się zgadzały $ na YT. Nie mam zamiaru bronić, co wyjdzie to sam się przekonam, bo mam już zaklepany preorder To jest Gothic i chcę wrócić do tego świata, oby nie było tak fatalnie, samo demo mi się podobało, nie było tragiczne, są gorsze gry, ale fakt, że ten filmik nie wyglądał obiecująco. 1
Stjepan 2 829 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja No ja nigdy wielkim fanem Gothica nie byłem, coś tam grałem w każdą część, nawet Arcanię, mam pudełkową nawet na półce znalazłem w Gdańsku w książkomacie u koleżanki na osiedlu. Ale lubię to drewno, nie jakieś fikołki.
PaVLo 1 274 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja A ja czekam od dawna i NIC tego nie zmieni, zwłaszcza jacyś nawiedzeni z YT 2 3
azgan 1 826 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja 2 godziny temu, Reddzik napisał(a): Oczywiście, że ten filmik który jest taki fatalny jest fatalny, żadna filozofia ale Kiszak robi z tego wielkie halo, szykanuje i szydzi ile wlezie by się zgadzały $ na YT. Nie mam zamiaru bronić, co wyjdzie to sam się przekonam, bo mam już zaklepany preorder To jest Gothic i chcę wrócić do tego świata, oby nie było tak fatalnie, samo demo mi się podobało, nie było tragiczne, są gorsze gry, ale fakt, że ten filmik nie wyglądał obiecująco. Jak to mają zamiar wydać w takim stanie to poczekam na poprawki kolejny rok 😉😅 1
Phoenix. 6 909 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja 3 godziny temu, Radio Tirana napisał(a): To nie jest opinia. To jest mieszanie z błotem gry jedynie celem nabicia sobie kasy z wyświetleń. No dobra mów co tam uważasz ale ten pokaz to przecież strzał w kolano jest niezależnie co kto mówi to tego nie da się obronić 2 godziny temu, Reddzik napisał(a): nie było tragiczne, są gorsze gry Nie no super 🤣🤣🤣 Porównywanie do najgorszych żeby jakoś to było 1
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja (edytowane) 38 minut temu, Phoenix. napisał(a): No dobra mów co tam uważasz ale ten pokaz to przecież strzał w kolano jest niezależnie co kto mówi to tego nie da się obronić Reakcje NPC u tego Niemca rzeczywiście wyglądają słabo, tak jakby skrypty odpowiedzialne za zachowanie postaci się nie odpalały, aczkolwiek jak włączycie to samo u jakiegoś Amerykańca to aż tak dużej padaki nie widać Zobaczymy jak to będzie wyglądać z Day 1 Patchem, oni tam też mają na pewno świadomość, jak to się teraz prezentuje. Edytowane 9 Maja przez Radio Tirana 1
Reddzik 3 839 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja (edytowane) Ostatnio dosyć często były gry "beta" na premierę, Crimson akurat do tego grona się nie zaliczył jak i inne gry, które teraz nie wymienię ale zapewne sami wiecie które można do czego zaliczyć. Co będzie z Gothiciem, to musimy poczekać opinie są jakie są, nie jest optymistycznie, oby było lepiej niż się zapowiada bo inaczej będzie to tragedia i Bezimienny się nie wydostanie z Górniczej Doliny, chyba, że gracze go mocno obiją i siłą wyniosą. Edytowane 9 Maja przez Reddzik 1
Little Sun 76 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja W dniu 9.05.2026 o 18:02, Reddzik napisał(a): Oczywiście, że ten filmik który jest taki fatalny jest fatalny, żadna filozofia ale Kiszak robi z tego wielkie halo, szykanuje i szydzi ile wlezie by się zgadzały $ na YT. Nie mam zamiaru bronić, co wyjdzie to sam się przekonam, bo mam już zaklepany preorder To jest Gothic i chcę wrócić do tego świata, oby nie było tak fatalnie, samo demo mi się podobało, nie było tragiczne, są gorsze gry, ale fakt, że ten filmik nie wyglądał obiecująco. To krytykować już nie można ? bo tutaj faktycznie jest co. Jak na razie cała branża recenzecka jest właśnie zepsuta przez brak krytyki. To czy to powie Kiszak, czy ktoś inny skrytykuję w erudyczny i elokwentny sposób, czy w prześmiewczy i dosadny sposób - nie ważne i tak każdy sobie swoje źródło znajdzie jaki mu pasuję. Ważne żeby było jak najbliżej prawdy. 2
Reddzik 3 839 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja (edytowane) 40 minut temu, Little Sun napisał(a): To krytykować już nie można ? Krytykuj, hulaj dusza piekła nie ma Edytowane 11 Maja przez Reddzik 1
zozolek 402 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja W dniu 15.05.2026 o 15:17, Tomek_ITH napisał(a): Dokładnie tak jak przeczuwałem. Są niedoróbki, ale chce się grać. 1
Radio Tirana 1 554 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Na enebie klucz kosztuje teraz 123 zł, przed premierą - jak przypuszczam - taniej nie będzie, więc chyba się skuszę. Niech to będzie zachęta do szybkiego wypuszczania aktualizacji oraz zrobienia lepszego rimejka dwójki. 2
Keller 874 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja W dniu 17.05.2026 o 10:15, Radio Tirana napisał(a): Na enebie klucz kosztuje teraz 123 zł, przed premierą - jak przypuszczam - taniej nie będzie, więc chyba się skuszę. Niech to będzie zachęta do szybkiego wypuszczania aktualizacji oraz zrobienia lepszego rimejka dwójki. Przecież te pieniądze z kluczykowni nie idą do producentów gier. Więc ich to nie zachęci do niczego. 1
azgan 1 826 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja 13 godzin temu, Reddzik napisał(a): Lubię ten kanał na YT i cykl filmików 😁👍
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez azgan,
2 reakcje
Pokaż odpowiedź