Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też zapomniałem o tej liście aby przystąpić do nowego obozu teraz trzeba by się cofnąć 15 godzin więc może kiedyś w przyszłosci. Zacznę chyba od ćpunów i może zostanę gandalfem burym.

Opublikowano

Gomez zdechł, powtarzam Gomez zdechł.

Miałem glicza - wpadł w tron i nie mogłem go bić, a on mnie mógł. Ale za to moje szkielety mogły go bić! Biły go. Z 10 minut, ale dały radę. Ja w tym czasie ogarniałem skrzynki. 

Ogolnie wymordowałem cały stary obóz :E 

Opublikowano
14 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Gomez zdechł, powtarzam Gomez zdechł.

Miałem glicza - wpadł w tron i nie mogłem go bić, a on mnie mógł. Ale za to moje szkielety mogły go bić! Biły go. Z 10 minut, ale dały radę. Ja w tym czasie ogarniałem skrzynki. 

Ogolnie wymordowałem cały stary obóz :E 

A myślałem że to zbyt proste że siedzi w zamku i nie sprawdzałem czy tam jest w swojej super zbroi:E

Opublikowano

Jeśli chodzi o walkę ja zawsze lubiłem dystans, ale mag jakoś mi nie pasuje w tej grze (i tym bardziej że jesteśmy zerem) więc poszedłem w miecz i łuk. I da się praktycznie od razu wygrywać pojedynki, tym bardziej że gra jest zbugowana i drewniana, wchodzisz na kamień i eb eb eb z dzidy laserowej :E 

Ubiłem wielką poczwarę w starej kopalni, nie wiem ile gry przede mną :D 

• Upvote 1
Opublikowano

Trafne argumenty i podobne doświadczenia mam- dobrze działa i ja póki co jeden bug miałem tzn. wisi mi zadanie o "liście zakupów" w nowym obozie a nic z tym nie zrobię bo już jestem cieniem. Tu zrobiłem pauzę.

Na drugim save teraz chce dołączyć do nowego obozu ale póki co szykuje postać pod każdym możliwy wybór:D

Opublikowano

U mnie nie ściągał patcha, bo grałem na tym buildzie, odpaliłem betę. Siedzę na ich discordzie to polecali przetestowanie tego jak działa głos i było mega lepiej.
Co do starego obozu, to mam runę teleportacyjną do tego obozu i fajową szatę. Właściciel płakał jak oddawał, trzeba będzie wpaść tam i pozbierać klamoty, nie zostawię tego.  

Na pewno kolejny run poczeka na patche, bo nie ma co ryzykować, pójdę w najemnika i dołączenie do Magów Wody, tym razem wezmę runę ognia, bo ja wybrałem leczenie, bo i tak gram "wojem". 

Co do glitchy psucia sobie gry w tym znaczeniu, to widziałem filmik jak można dublikować przedmioty, nawet sprawdziłem i miałem 40 flaszek zwiększających +1 siła. To nie dla mnie, niech to załatają. Póki co mam 102 siły, wbity maks 100 u nauczycieli. 

Opublikowano
Godzinę temu, galakty napisał(a):

Jeśli chodzi o walkę ja zawsze lubiłem dystans, ale mag jakoś mi nie pasuje w tej grze (i tym bardziej że jesteśmy zerem) więc poszedłem w miecz i łuk. I da się praktycznie od razu wygrywać pojedynki, tym bardziej że gra jest zbugowana i drewniana, wchodzisz na kamień i eb eb eb z dzidy laserowej :E 

Ubiłem wielką poczwarę w starej kopalni, nie wiem ile gry przede mną :D 

Sam początek:E

Godzinę temu, STALKER napisał(a):

Jednak rezygnuje z Gandalfa i zostaję kusznikiem.

Daj znać ile czasu na mistrzowskim trwa przeładaowanie.

Mam kuszę ponad 100 dps ale wolna:E

Opublikowano

Ja nie wiem czy będę dawać tyle w zręczność i naukę kuszy/łuku, zapewne dam ostatni poziom posługiwania się bronią dwuręczną i pójdę w alchemię, nie pamiętam czy w jedynce można warzyć mikstury na siłę czy zręczność, manę, bo w dwójce to można w ten sposób podbić sobie staty.

Opublikowano (edytowane)

W G2 NK z kuszą jest tyle fajnie, że grając Paladynem/ Wojownikiem- idąc w siłę możemy używać kuszy. Kusza w dodatku do G2 wymaga siły, a nie zręczności- to oszczędza bardzo dużo. Miałem ją chyba wymaksowaną i nie było problemu z szybkością ładowania. Robiłem run Paladynem, teraz jak zagram po Remake to pójdę w maga ognia. Kiedyś grałem magiem ognia w dwójce. 

zdjęcie ze steama

obraz.png

Edytowane przez Reddzik
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

No niestety najnowszy pacz nie rozwiązał problemu dźwięków otoczenia, w czasie nurkowania, gdy kamerą inaczej zasterujemy niż twórcy to przewidzieli :heu: Zamiast słyszeć stłumione dźwięki, to cały czas słychać to co dzieje się na powierzchni, na razie sprawdziłem to przy wodospadach.

Edytowane przez PaVLo
Opublikowano

Sympatyczne te ścierwojady, szczególnie jak uda nam się jednego zdobyć:lovin: Szkoda, że wilka się nie da na kompana oswoić ale te przemiany w stwory też wydają się ciekawe (jeszcze przede mną)

Opublikowano

Ja próbuję grać na ps5 powiem Wam nie mogę się kompletnie wczuć. Nie wiem czy to kwestia przyzwyczajenia do normalnego PC czy odległości od tv czy to, że gram na padzie. Nabiłem4 lvl mam strzałę ognistą, 1 lvl broni jednoręcznej i 30 pkt siły nauczyłem się wspinaczki. Poszedłem do obozu na bagnie to 15 min szukałem Caloma 🤣  na plejce jak porównywałem z pc obóz taki zamglony jest bawię się ustawieniami jasności itp ale nie jestem zadowolony. Za to bardzo podoba mi się system otwierania zamków jest taka chęć otwarcia kolejnego zamka raz za razem.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Barosz napisał(a):

Poszedłem do obozu na bagnie to 15 min szukałem Caloma 🤣  na plejce jak porównywałem z pc obóz taki zamglony jest bawię się ustawieniami jasności itp ale nie jestem zadowolony

Jeżeli ktoś mówi, że podczas pierwszego pójścia na bagna się nie zgubił, to po prostu kłamie. 

Będziesz kręcić się w kółko niezależnie czy grasz na PC czy PS5. 

• Upvote 1
Opublikowano

Ja poszedłem na bagna nocą to nie wiedziałem gdzie jestem i gdyby nie mapa i wskaźnik w którą stronę patrzę to bym chyba nie wyszedł.

A i do tej pory mam problem jeśli idą gdzieś niestandardową ścieżką.