Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Barosz napisał(a):

Poszedłem do obozu na bagnie to 15 min szukałem Caloma 🤣

2 godziny temu, Radio Tirana napisał(a):

Jeżeli ktoś mówi, że podczas pierwszego pójścia na bagna się nie zgubił, to po prostu kłamie. 

Od razu trafiłem do Caloma. Zero błądzenia.

Zwróciliście uwagę, że na każdym rozwidleniu ścieżek są tabliczki nawigacyjne? Wystarczy iść do 'laboratorium' :E

50 minut temu, PaVLo napisał(a):

przypadkiem nocą wejść na śpiące Wargy lub Zębacze, pełna adrenalina :wariat:

Ja kończę 3 rozdział i mam już takiego koksa, że zębacze nocą, to ubijam pochodnią, bo mi się nie chce przełączać na miecz i ponownie podnosić pochodni. Są nią na dwa hity :E

Edytowane przez MaxaM
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, MaxaM napisał(a):

Zwróciliście uwagę, że na każdym rozwidleniu ścieżek są tabliczki nawigacyjne? Wystarczy iść do 'laboratorium' :E

Są, ale jeszcze trzeba się do nich stosować. 

A gdy się włącza grę samemu będąc pod wpływem bagiennego ziela to nie ma szans, żeby się nie zgubić na bagnach. 

• Haha 2
Opublikowano

U mnie jest problem z jednym zadaniem w nowo powstałym obozie cor kaloma, uratowanie trzech nowicjuszy. W sumie zadanie samo się zaliczyło, nie zdążyłem nawet rozpocząć dialogu ze strażnikiem świątynnym i zagadał do mnie w viran że się udało, w sumie ten dialog też taki trochę dziwny. Po tej rozmowie trzeba permanentnie omijać viran-a bo jak włączy się z nim dialog to trzech nowicjuszy dołącza się do ciebie na stałe, latałem po całym obozie na bagnie i nie mogli się odłączyć.

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, Keleris napisał(a):

W sumie zadanie samo się zaliczyło, nie zdążyłem nawet rozpocząć dialogu ze strażnikiem świątynnym i zagadał do mnie w viran że się udało

Tak samo miałem, nawet wczytywałem grę i to samo.

Opublikowano
29 minut temu, Keleris napisał(a):

U mnie jest problem z jednym zadaniem w nowo powstałym obozie cor kaloma, uratowanie trzech nowicjuszy. W sumie zadanie samo się zaliczyło, nie zdążyłem nawet rozpocząć dialogu ze strażnikiem świątynnym i zagadał do mnie w viran że się udało, w sumie ten dialog też taki trochę dziwny. Po tej rozmowie trzeba permanentnie omijać viran-a bo jak włączy się z nim dialog to trzech nowicjuszy dołącza się do ciebie na stałe, latałem po całym obozie na bagnie i nie mogli się odłączyć.

O, a gdzie jest ten obóz? Bo może bym tam wpadł poexpić trochę :E 

Opublikowano

Ja juz na koncu i tutaj troche sie system rozwala moim zdaniem. Dowiedzialem sie od X ze najlepsza zbroje moge dostac tylko od Gomeza, i tutaj jest (w zasadzie byl :D ) problem bo nie bylo nawet mozliwosci zeby tam pojsc i pogadac z nim, przekraczajac wejscie do wewnetrznego kregu Starego Obozu wszyscy z agresja do mnie (po tej krzywej akcji Gomeza). Wiec nie majac innej opcji musialem po kolei wszystkich kosic i zabierac im bronie zeby niewiele mi mogli zrobic. Z kolei z Gomezem nie bylo zadnych opcji poza silowa.

Opublikowano

Wiesz ile tam "chodzi" expa? Dobijając mamy doświadczenie. Dobry moment na dobicie poziomu:E do tego dropu co nie miara, sprzedać w cholerę co się da, by zakupić medy na ostatnią fazę gry. Pamiętam z oryginału, że tak robiłem. Chyba inną miejscówkę też czyściłem, bo nie byli już potrzebni w grze.:hihot: 

Opublikowano
3 godziny temu, MaxaM napisał(a):

Od razu trafiłem do Caloma. Zero błądzenia.

Przecież Calom jest od razu po wejściu, ale trafić np. do ubijaczy zielska czy na arenę to już nie tak prosto. Tym bardziej nocą i jak jest mglisto. 

Opublikowano
20 minut temu, MaxaM napisał(a):

Można kupić mapę obozu i wówczas staje się oczywiste gdzie są ubijacze zielska :)

Mam 12 albo 13 poziom i nie trafiłem na mapę :E 

Ale teraz już na pamięć znam także mi niepotrzebna.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, galakty napisał(a):

Mam 12 albo 13 poziom i nie trafiłem na mapę :E 

Można kupić u któregoś z kupców w obozie. Tak samo w starym i nowym obozie :)

Edytowane przez MaxaM
Opublikowano
1 godzinę temu, galakty napisał(a):

A to dzięki, przy okazji poszukam.

Tylko z tego co wyczytałem to trzeba to zrobić sposobem. 

Otóż nie można wziąć od Grahama mapy prowadzącej do Starej Kopalni PRZED otrzymaniem jej od Cor Kaloma. 

Łysa łajza nie daje jej jeżeli wzięliśmy ją od Grahama. Natomiast po otrzymaniu jej od Kaloma wciąż da się ją kupić u Grahama. 

Opublikowano
4 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Ja miałem bramę zamkniętą i nawet nie mogłem tam wejść.

OO to chyba bardziej im podpadles

4 godziny temu, Reddzik napisał(a):

Wiesz ile tam "chodzi" expa? Dobijając mamy doświadczenie. Dobry moment na dobicie poziomu:E do tego dropu co nie miara, sprzedać w cholerę co się da, by zakupić medy na ostatnią fazę gry. Pamiętam z oryginału, że tak robiłem. Chyba inną miejscówkę też czyściłem, bo nie byli już potrzebni w grze.:hihot: 

Zabilem tylko Gomeza, bo jego nie da sie nie zabic w tej potyczce, sam sie na mnie rzucil. Ale reszte to tylko na podloge kladlem i zabieralem itemy wiec niewiele moga mi zrobic teraz walac z liscia.

Najlepsze ze najtrudniesza ze wszystkich do ubicia pod wzgledem HP byla jedna z babek w pokoju Gomeza, na oko z 10x wiecej przyjela niz sam Gomez :E 

• Upvote 1