Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Winter napisał(a):

Te prawnik, jak popełniłem przestępstwo teraz to też mi szukasz wpisów sprzed kilku dni? Nie dziwne, że polskie sądownictwo to takie dno wUkraińcu.

Nie mam nic wspólnego z polskim sądownictwem. Jestem Polakiem, pracującym i mieszkającym w Polsce (czego Ty o sobie nie możesz napisać :) ) 

Wrzuciłem wpis wczorajszy, przedwczorajszy i 2 starsze, żeby widać było genezę "konfliktu". Wyzywasz mnie ciągle, a ja Ci odpisywałem głównie o tym, że zbierasz truskawki. I co? I dalej nie potrafisz się realnie ocenić i znowu wyskakujesz z kolejnymi wyzwiskami.

Lecisz do ignorowanych, bo nie rokujesz żadnej poprawy. 

Edytowane przez GordonLameman
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

nie czytam tych wszystkich potyczek, ale 

13 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Odrobina godności i może takiej bardziej realnej samooceny :) 

mocno bawi, że autorem tego posta jest GordonLameman - osoba, która w sytuacji, gdy dyskusja nie przebiega po jego myśli, jako jedna z pierwszych sięga po przezwiska, personalne wycieczki, próby dyskredytacji oparte na wykształceniu czy wykonywanej pracy i inne żałosne techniki prowokacyjne

• Upvote 1
Opublikowano
52 minuty temu, Winter napisał(a):

Naucz się czytać ze zrozumieniem, potem możemy zacząć dyskusję.

No tak, bo tylko stadiony się liczą, nie liczy się sam fakt, że polska muzyka w UK jest ważną częścią różnych eventów i wielu różnych artystów tam występuje w różnych miejscach, jeden z najstarszych festiwali w Szkocji też olać, bo to nie stadion :E Posiadanie narodowego instytutu kultury w obcym państwie to też nic, bo to nie koncert na stadionie :D 

W związku z tym obecność kulturowa w różnych dziedzinach artystycznych Polaków w UK nieistotna, bo to nie stadion :D 

• Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano
3 minuty temu, huudyy napisał(a):

Mieli wszystkich z tego koncertu zatrzymać czy co? Każdy, kto nie pobił ziomka od flagi bandery od razu do sztumu powinien trafić?

Ba. Z koncertu i z komunikacji miejskiej. Bo i przed i po robili bydło.

Tam powinien iść terror na to bydło jak na kiboli na początku 90tych.

4 minuty temu, huudyy napisał(a):

Ja nie jestem libek w społecznościówkach, mnie do nich nie mieszaj. Zresztą, na internecie jest sporo komentarzy ludzi co wierzą w płaską ziemię, czy to oznacza, że mają w jakikolwiek sposób rację?

A sprawa sprowadza się do Ciebie i mnie, czy dyskutujemy o całokształcie podejścia i popełnionych błędów?

5 minut temu, huudyy napisał(a):

Takich jak Ty Orwell dobrze opisał. Jak ja się cieszę, że nie żyłeś za komuny, bo byś miał chyba najgrubszą teczkę w IPNie.

No nie, bo komuchy to był element szkodliwy dla tego kraju. 

Podobnie jak murzyni czy wkrótce ruskie bydło latające z banderowskimi flagami i robiące szkody w gościach. 🤗

Bardziej porównałbym się do tych oficerów w Norymberdze, którzy rzekomo nazistom miażdżyli jądra na przesłuchaniach. 🤩

9 minut temu, huudyy napisał(a):

W jakim języku to jest napisane? Translator Ci nawala? Czy brak kciuka przeszkadza w pisaniu? :E 

Czy słowo "zażyć" wywołało konfuzję? 🤔

Napisać po Ukraińsku? 🤗

10 minut temu, huudyy napisał(a):

Nie chce zakładać na Ciebie postronka, liczę, że trafię do Twojego serduszka <3 

Postronki i serduszka to już sprawa między Tobą, a Twoim partnerem. 🤭

Pamiętajcie tylko, że HIV wychyla łeb z czarnej dziury. 👆🏿🧐

Opublikowano
2 minuty temu, nozownikzberlina napisał(a):

mocno bawi, że autorem tego posta jest GordonLameman - osoba, która w sytuacji, gdy dyskusja nie przebiega po jego myśli, jako jedna z pierwszych sięga po przezwiska, personalne wycieczki, próby dyskredytacji oparte na wykształceniu czy wykonywanej pracy i inne żałosne techniki prowokacyjne

Mocno bawi, że nie pamiętasz tej dyskusji, ale to Ty zacząłeś od ataków personalnych:

image.thumb.png.fe9816787e9839a0868ce12367b29237.png

Kolejny z zaburzoną samooceną :) 

• Upvote 1
Opublikowano
25 minut temu, crush napisał(a):

nie udało się zażyć od kąta polaczków za granicą.

Co to znaczy? jest ktoś w stanie mi to przetłumaczyć? Po jakiemu to jest? 

2 minuty temu, crush napisał(a):

Pamiętajcie tylko, że HIV wychyla łeb z czarnej dziury. 👆🏿🧐

PORAZ KOLEJNY #prawicowefiksacjeanalne, więcej nie wchodzę w ten temat bo mnie brzydzisz mordo XD Polecam spojrzeć głębiej w siebie, czy jakiegoś wyparcia nie robisz.

• Confused 1
Opublikowano
4 minuty temu, nozownikzberlina napisał(a):

Albo wrzuca na te swoja durną listę osób, z którymi ma problem. Typowe. Gość masakrycznie arogancki i odklejony od rzeczywistości.

Opublikowano
4 minuty temu, Winter napisał(a):

Kolejny raz pisz do mnie w cyrylicy, żebym wiedział kogo mam ignorować kijowski przydupasie.

Je hebt dit geschreven voordat ik de instellingen heb bijgewerkt, dus ik zal nog even reageren. 

Je hebt hierboven gevraagd om je geen aardbeienplukker te noemen, en nu beledig je mij voortdurend? Geen greintje waardigheid.

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Co to znaczy? jest ktoś w stanie mi to przetłumaczyć? Po jakiemu to jest? 

Zażyć

3. pot. «zaskoczyć kogoś niespodziewanym posunięciem i zdobyć nad nim przewagę»

TOBIE. TY. (to coś co widzisz w lustrze)

Nie dało rady, nie wyszło, nie powiodło się. (jak w życiu)

Zaskoczyć, oszołomić, złapać.

MNIE. (człowieka ze stepu)

Czarny mudzin już rozumieć Polska mowa?

PORAZ KOLEJNY #prawicowefiksacjeanalne, więcej nie wchodzę w ten temat bo mnie brzydzisz mordo XD Polecam spojrzeć głębiej w siebie, czy jakiegoś wyparcia nie robisz.

To Ty zacząłeś o postronkach i serduszkach. 🤭

Edytowane przez crush
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
9 minut temu, nozownikzberlina napisał(a):

obraz.thumb.png.044b83abd683a94c248bc87b0139961a.png

Już Cię wtedy zdiagnozowałem, ze masz zaburzenia dysocjacyjne. 

Przeciez mu kiedys czartno na białym jego manipualcje i hipokryzje wypunktowałem, to mnie zablokował :hihot:

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

7 minut temu, crush napisał(a):

Czarny mudzin już rozumieć Polska mowa?

A wiesz że w życiu nie słyszałem o tym trzecim, potocznym znaczeniu słowa "zażyć"? Z której części Polski jesteś? Podlasie, Kaszuby? Bo w łódzkiem ani wielkopolsce ani razu tego nie słyszałem w tym kontekście... the more you know.

7 minut temu, crush napisał(a):

To Ty zacząłeś o postronkach i serduszkach. 🤭

Ty zacząłeś o dyskusji z wieprzem i użyciu siły w tej dyspucie. Za dzieciaka dziadek prowadził na świniobicie knury na postronku, to mi się tak skojarzyło. Fiksacje analne to już Twoja działka.

5 minut temu, Mar_s napisał(a):

Mówisz i masz 

ale to tak można? :E 

tymczasem ruskie we współpracy z ukrami znowu coś kombunują...

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/bomba-kumulacyjna-w-przesylce-abw-ujawnia-operacje-sluzb/t47m5xl

Edytowane przez huudyy
  • Confused 1
Opublikowano
7 minut temu, huudyy napisał(a):

Z której części Polski jesteś?

Former Reich. Ziemie odzyskane.

Ty zacząłeś o dyskusji z wieprzem i użyciu siły w tej dyspucie. Za dzieciaka dziadek prowadził na świniobicie knury na postronku, to mi się tak skojarzyło. Fiksacje analne to już Twoja działka.

Oj myślę, że jednak partnera przywiodło na myśl. 🤭

Opublikowano

Former Reich. Ziemie odzyskane.

Zachodniopomorskie czy Warmia? W pełni poważnie pytam, ciekaw jestem tego kontekstu. Wiem, że Ciebie to bawi, ale wbrew Twojej opini kocham nasz język, mimo, że czasem nie łapię lokalnych naleciałości.

Oj myślę, że jednak partnera przywiodło na myśl. 🤭

Oj nie, świniobicie to nie był przyjemny element mojego dzieciństwa, dyskusje wieprza z siekierą nie są przyjemnym dla ucha czy oka wydarzeniem. Nie wiem czy brałeś udział, ale myślę, że mógłbyś się odnaleźć w tym zawodzie.

• Confused 1
Opublikowano
17 minut temu, huudyy napisał(a):

Napisał nożownik z Berlina. Kabaret. 

Jak masz mi coś do zarzucenia to zapraszam na priv : D

Co do dyskusji o Ukraińcach, no to znaczna większość z którą miałem do czynienia choćby na spedycji kiedy pomagałem znajomemu, to niestety skrajna patologia - alkoholicy, narkomani z uwielbieniem do ludobójców. Czuć, że oni są cywilizacyjnie daleko za nami, a takie "dogonienie" cywilizacyjne może trwać nawet kilkaset lat. Oczywiście trafiały się też jednostki które "nie odstawały" (głównie kobiety). No i ten HIV... Wskaźniki wykryć biją rekordy odkąd zjechała nam się Ukraina. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Mar_s napisał(a):

Ale przyznam że chętnie bym Gordona też wysłał go miał spory udział w zaognianiu tego konfliktu.

Brawo, nie za bana dla g. ale za napisanie o prowokacji gordona. Mam nadzieje ze na przyszlosc modzi beda zwracali uwage bardziej na to kto prowokuje...

clapping-leonardo-dicaprio.gif

Edytowane przez Roman_PCMR
  • Like 1