Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Henryk Nowak napisał(a):

Ale prostackie myślenie, już byś zachował dla siebie te wiejskie mądrości. 

Ona jest wg mnie głupia jak but i absolutnie się z nią nie zgadzam natomiast pisanie, że ma w nosie bezpieczeństwo bo chce się bzykać z murzynem to szczyt prostactwa, słoma ci z butów wystaje. 

zamiast bawić się w hipokryte i próbować mnie w jakiś sposób obrazić bazując na mojej wypowiedzi, czy co tam chciałeś zdziałać tym śmiesznym komentarzem, może dla odmiany wypowiesz się zatem co autorka miała na myśli mówiąc o "wzbogacaniu kulturowym" i "odświeżaniem społeczności"? doskonale wiemy jak to ubogacanie kulturowe się kończy bazując na rewelacjach z innych krajów - gwałty dla przykładu. Część kobiet jest zadowolona z tego stanu rzeczy, w takim UK 100 fundacji prowadzonych głownie przez..kobiety apelowało o niełączenie znacznego wzrostu przestępstw seksualnych z imigrantami xD 

2 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

@nozownikzberlina

płaku, płaku :) 

to jaką farbę stosujesz przed upojnym wieczorem z kobietą? chlorokauczuk? widziałem na necie, że jest czarny i nadaje się do betonu xD

Opublikowano
4 godziny temu, nozownikzberlina napisał(a):

to jaką farbę stosujesz przed upojnym wieczorem z kobietą? chlorokauczuk? widziałem na necie, że jest czarny i nadaje się do betonu xD

Jak kiedyś wyzdrowiejesz ze swojego aktualnego stanu psychicznego to może zobaczysz jakie głupie brednie wypisujesz. I może nawet będziesz miał “swoją” kobietę a nie tylko marzenia o niej i frustracje o wszystko :) 

• Upvote 1
Opublikowano
8 godzin temu, nozownikzberlina napisał(a):

Dokładnie to samo odnosi się do Ciebie, przestań prowokować i pisać tego typu wysrywy jak ten powyżej, jak nie potraficie koegzystować w ramach jednego forum to niestety trzeba będzie jednego usunąć, a którego to jeszcze się okaże.

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
19 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Nie będę zgadywać co mogła mieć na myśli.

20 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Ta pani ma 68 lat i raczej nie marzy o upojnych nocach z imigrantami.

Wybierz jedno, bo gubisz się w zeznaniach. 

Nie chce mi się nawet czytać dalej, bo to kolejny ulepiony z jakichś rzygowin wpis pełen inwektyw. Jedyne co potraficie to dyskredytowanie, wyzywanie, a wbrew temu co Wam się wydaje, na frustratów to wychodzicie Wy. 

• Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a):

Nawet nie rozumiesz co się do ciebie pisze. Napisałem czego ta pani raczej nie ma na myśli i zgodnie z tym co napisałem wcześniej nie zgadywałem o co może jej chodzić. Za trudne, co? 

Nie będziesz zgadywać co ma na myśli, ale już zgadujesz czego nie ma na myśli. logika widzisz mnie

3 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a):

W sumie wierzę, że tak myślisz, w końcu wg ciebie część kobiet jest zadowolona z rosnącej liczby gwałtów. Tak jak pisałem, jesteś neandertalczykiem. 

https://www.mirror.co.uk/news/politics/over-100-womens-rights-groups-35755160

to moja ostatnia odpowiedz do ciebie, bo tylko wyzywasz. Nie masz ani jednego argumentu na obalenie tego co piszę, nie jesteś w stanie nawet takiego znaleźć, stąd twoja nieposkromiona frustracja. 

• Upvote 1
Opublikowano
Cytat

Najgłośniejszy obecnie temat w Wielkiej Brytanii

14-letnia dziewczynka została aresztowana za posiadanie ostrych narzędzi gdy próbowała odstraszyć imigranta zaczepiającego ją i jej siostrę.

Cytat

"Don't touch my little sister, she's twelve". The state of Scotland: a girl who should be playing with dolls has to carry a knife to fight off imported attackers. Why does the left want this to happen? Do they still believe a multicultural utopia is about to spring up?

najgorzej ze u nas w kraju politycy w zasadzie chca tego samego...

3bf41255cb2c9e27ea0cd5a89cfb3918599e55f2

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

tak tak fejki XD

Cytat

Para Ukraińców zatrzymana w Wielkopolsce. Chodzi o przemyt ludzi

Zatrzymano 44-latka oraz 37-latkę. Doprowadzono ich do prokuratury. - Oboje usłyszeli zarzuty organizowania w lipcu nielegalnego przekroczenia granicy - dwóch przerzutów, obejmujących łącznie sześciu cudzoziemców - dodaje. Mężczyzna trafił do tymczasowego aresztu, a kobieta objęta została policyjnym

https://epoznan.pl/news-news-166992-para_ukraincow_zatrzymana_w_wielkopolsce_przez_straz_graniczna_chodzi_o_przemyt_ludzi

Cytat

Ukrainiec który obraził prezydenta nie jest doktorantem KUL i stracił pracę

Witalij Mazurenko, ukraiński dziennikarz, został zwolniony po kontrowersyjnej wypowiedzi o prezydencie Karolu Nawrockim. Na jaw wyszły też niejasności dotyczące jego rzekomych doktoranckich studiów na KUL.

https://digitalnexus.pl/polska/ukrainiec-witalij-mazurenko-ktory-obrazil-prezydenta-karola-nawrockiego-nie-jest-doktorantem-kul-i-stracil-prace/

0ff98858296ca0d68eec976b1b32818c62525c59

Edytowane przez kubikolos
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
9 godzin temu, Boldwyn napisał(a):

Fejka powielasz jak zwykle

To co sam wkleiles, nie jest zadnym dowodem na to, ze to jest fejk. Ba, w samym statemencie jest juz informacja ze raz byl zmieniany przez pomylke. Wiarygodnosc 1000%.

Na problem trzeba spojrzec szerzej przez problemy UK z grooming gangs. Nawet jesli ta dwojka, ktora nagrala ta mloda nie byla 'zla' > to skad dziecko moze to wiedziec? Widzi ludzi mowiacych lamanym angielskim / z akcentem, ktory za nia laza (albo wydaje jej sie, ze za nia laza). Moze tydzien temu ona/ktos jej znany mial inny incydent z imigrantami? 

To co widac na tym filmiku to nie jest PROBLEM*, to jest rezultat PROBLEMu - i o tym trzeba mowic w pierwszej kolejnosci. 

*Obviously 14 latka ganiajaca z nozem to jest problem sam w sobie.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

@oldfashioned wiadomo, oficjalne oświadczenie policji szkockiej nie jest żadnym dowodem ale wymysły losowego youtubera już są. A pomyłka była tylko w artykule BBC i dotyczyła wieku dziewczyny (14->12 lat).

Edytowane przez Boldwyn
  • Upvote 4
Opublikowano (edytowane)

Niestety nie jestem jego wyznawca, ba nawet go nie ogladam, wiec pudlo. Nigdzie tez nie napisałem ze jego ocena sytuacji jest zgodna z faktami. Troche pomieszkalem w UK pracujac/studiując więc widze to przez perspektywę szerszych problemów kulturowo-wychowawczych, ktore mają tam miejsce.

Wiec w sumie chodziło o to, ze takie oświadczenie nie jest żadnym dowodem w sprawie ;)

Edytowane przez oldfashioned
Opublikowano

problem z policja w UK w tych kwestiach jest szeroko znany w UK wiec jak ktos mysli ze wystarczy oswiadczenie policji to po prostu nie wie o czym pisze XD

Cytat

Drezno: Amerykanin stanął w obronie kobiet, dostał kosę od Syryjczyka

Amerykanin stanął w obronie kobiet, które były napastowane w tramwaju przez grupę imigrantów. W rezultacie otrzymał ciosy nożem, m.in. w twarz. Domniemany sprawca został już zwolniony z aresztu. Pod artykułem na Die Welt już ponad 3000 komentarzy.

https://www.welt.de/vermischtes/article68ab00578c33b226bcae63ca/Dresden-In-Strassenbahn-niedergestochener-Amerikaner-bescheinigt-Deutschland-Migrationsproblem.html

od razu zwolniony z aresztu, nawet sobie glowy nie zawracali sprawami dnia codziennego w nowoczesnej europie XD

9dab0c0772defbd5b22fcd1fd3c96231ea527414

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, kubikolos napisał(a):

trzeba uwazac na msciwe jednostki z ukrainy

"jeszcze nie wiecie do czego zdolni są ukraińcy"

Oczywiście, że wiemy. Do gwałcenia dzieci, nabijania ich na pal, podpalania na żywca i innych podłych rzeczy. Jak widać, ukraińcy mają to nadal w DNA. 

Edytowane przez nozownikzberlina
  • Haha 1
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
20 godzin temu, Boldwyn napisał(a):

@oldfashioned wiadomo, oficjalne oświadczenie policji szkockiej nie jest żadnym dowodem ale wymysły losowego youtubera już są. A pomyłka była tylko w artykule BBC i dotyczyła wieku dziewczyny (14->12 lat).

Oglądałem akurat wczoraj o tym na youtubie z pełnymi fragmentami z TV. Pierwsze stanowsko policji było, że dziewczyna stwarzała "zagrożenie" gdzie pakol za nią chodził i nie wiadomo co od niej chciał. Oczywiście jej się oberwało a potencjalnemu gwałcicielowi nie.

W UK, masowo (nie pojedyncze przypadki) występują sytuacje gdzie nawet nieletnie ofiary gwałtów są wyrzucane z posterunków gdy zgłaszają przestępstwo. Najczęstsze powody odmowy to:

1) "Kłamiesz rasistko, pokaż dowoód, kto ci to zrobił? Tu i teraz"

2) "Sama go sprowokowałaś"

Nie to nie żart. Jak jest się na bieżąco z takimi patologicznymi newsami z UK, to można zdać sobie sprawę jak dynamiczna jest tam sytuacja i jak szybko przesuwana jest granica. Rok temu pisałem, że bardzo prawdpodobne, że końcu będą jakieś poważne zamieszki, których nie będzie się dało kontrolować rząd. Teraz jestem pewny, że to się stanie prędzej czy później. Biały człowiek stracił tam podstawowe prawa człowieka. To jest już straszne. Nie życzę nikomu żyć w takim kraju.

Edytowane przez Fatality
  • Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano

Ja jestem z kolei pewien, że zdecydowanie łatwiejsze was oszukać (wystarczy uderzyć w rasistowski ton - nawet najgłupszy. I tak uwierzycie.) niż pokazać Wam prawdę.

I to niezależnie od tego, że brytyjska policja jest głupia, a część imigranckiego bydełka nie dorosła do życia w zachodnim społeczeństwie.

To jak karmicie się fejkami jest momentami zatrważające. No, ale ktoś musi. :)  

• Upvote 2