Nielegalni imigranci i uchodźcy w UE - temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Devils1100 · Opublikowano
8,7 cali masz Galaxy Tab A9/A11 sprawdzone ale trzeba ciut dopłacic do A11 Lenovo Tab 10,1 Najlepszy to by był Oneplus Pad Lite I masz jeszcze Honor Pad X8A -
Przez Dimazz · Opublikowano
No tak bo masz prąd za darmo zimą ale słowo klucz na starych zasadach. Kto ma stare zasady i duże PV ten wygrał. Na nowych PC też jest dobra o czym wielokrotnie było pisane ale do zwykłego lub małego domu dobrze izolowanego. W takim wypadku większość ogrzewań będzie dobra. -
Przez Pitross20 · Opublikowano
Jak na cover,to źle nie jest. -
Przez galakty · Opublikowano
@MJRegul No to spróbuj może Wavelet na telefonie, mi poprawiło nieco audio. Pytanie czy to kwestia radia czy głośników. To drugie można poprawić, radia raczej nie wymieniam (choć są na Aliexpress do 2019 fajne) Ja mam jeszcze 2007 na podwórku, generalnie spoko auto jak na swój wiek -
Przez RionKing · Opublikowano
Używałem facebooka na przeglądarce internetowej Slimjet Portable i ta przeglądarka się zacinała i skasowałem folder z przeglądarką Slimjet Portable i pobrałem najnowszą wersję tej samej przeglądarki Slimjet Portable i wypakowałem tą przeglądarkę Slimjet Portable i gdy z tej przeglądarki zalogowałem się na swoje konto na facebooku to wszystkie historie czatów zniknęły i nie wiadomo z kim o czym pisałem. Od pół roku pokazywały się jakieś reklamy w czacie facebooka żeby ustawić jakiś PIN do historii czatów i ten PIN pomijałem. Wystarczy mi sam email i hasło do facebooka. Po co mi jakieś PINy. Ale w końcu gdy zniknęła mi historia czatów na facebooku to ustawiłem wreszcie ten PIN i historia czatów nie chce się przywrócić. Kiedyś normalnie działał facebook bez PINów i historia czatów była przechowywana na serwerach facebooka to dlaczego to zepsuli jakimiś PINami? Czy da się odzyskać wiadomości z WhatsAppa? Używam windowsowego WhatsAppa z Microsoft Store i logarytmy WhatsAppowe wykryły spamowanie i ka kilka godzin przywróciły konto ale wiadomości zniknęły i pisze że trzeba chwilę poczekać i ta chwila trwa ponad 2 tygodnie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi