Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
20 godzin temu, TheMr. napisał(a):

Można było zakończyć na przeczytaniu imienia i nazwiska jegomościa który jest informatorem - Seymour Hersh - to jest poziom Carlsona, Joe Rogan czy innych „ekspertów” na pasku Kremla. Żeby być dosadnym - to debil. Nie ma żadnego informatora w Europie, to są tylko jego domysły i wrzuca plotki na zachodzie by odwrócić się od Żeleńskiego. 

https://jeremyfassler.medium.com/the-sad-downfall-of-seymour-hersh-4397459dba31

On zdobył nagrodę Pulitzera za swoje dziennikarstwo śledcze, ale z czasem zaczął popierać takie kanalie jak putin. Ewidentnie coś mu się na starość pomieszało.

Opublikowano

Albo nic mu się nie pomieszało, tylko nadepnął na nie tą stopę co trzeba i mu grzecznie wytłumaczono, że albo przestanie i wręcz zacznie wychwalać kształt pięty, albo mu też na coś nadepną.

Na starość może po prostu chce mieć spokój.

Co do tego czy gość sobie zmyślił, to nie wiem. Szkoda, że nie zapamiętałem źródła podobnych informacji w podcaście oglądanym kilka miesięcy temu. 

Opublikowano

Jestem oburzony! To skand...

a nie czekaj.

Czy to jest filmik, który ma mnie oburzyć?

Czy oni tam śpiewają odpowiednik "Fuck America" czy "Great Britain go to hell!"? 

Czy może się zebrało kilka osób i sobie śpiewają?

• Upvote 2
Opublikowano

Młodzi ludzie w świetle zagrożenia i niebezpieczeństwa lubią się bawić a nie chować.

Nic w tym nadzwyczajnego.

Świat idzie ku zagładzie a my wszyscy jeszcze to napędzamy szczując się nawzajem.

• Upvote 1
Opublikowano

Gdzie?

Bo ja na przykład nie znam tego języka ani wszystkich ich piosenek czy pieśni.

Wrzucasz filmik, z którego większość Polaków nic nie zrozumie, do tego nie mający nic wspólnego z tematem.

• Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, trepek napisał(a):

Jakbym uciekł przed wojną do innego kraju to siedziałbym cichutko w tym kraju sumiennie wykonując swoją pracę.

Mi by było generalnie wstyd. Jak już bym się uchylał od służby wojskowej to nie chwalił bym się tym całemu światu :)

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Jasne, że będą ludzie-szmaty w każdym społeczeństwie. Każdego narodu. Ale pewnie jak zliczyć wszystkie przypadki zachowania, które nam się nie podoba, od początku wojny, to pewnie wyszłoby mniej niż dziennie umiera ich na froncie, więc może starajmy się pamiętać o skali i może nie wrzucajmy tweetów towarzysza Millera, który ostatnio chyba zaczyna coraz milej wspominać pomoc bratniego narodu radzieckiego.

PS. Głosowałem na Millera kiedyś. Byłem młody i głupi a on wydawał się mądrze gadać.

Edytowane przez VRman
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Winter napisał(a):

Rekrutów tu od groma.

W którym miejscu? To dzieciaki są, a na front idą ludzie 25+, więc w tej grupie znajdziesz może kilku co by się nadali. Swoją drogą czy wrócisz z Holandii na wypadek wojny? Czy dalej będziesz bawił się w ekspata?

3 godziny temu, Kadajo napisał(a):

Tez tam nic nie słyszę prócz slava ukraina.

No ale lepiej nakręcać hejt.

+1, niektórzy słyszą to co chcą słyszeć.

3 godziny temu, Klakier1984 napisał(a):

Mi by było generalnie wstyd. Jak już bym się uchylał od służby wojskowej to nie chwalił bym się tym całemu światu :)

wstyd bo masz minimum instynktu samozachowawczego? Dla mnie wstydem jest kraść, a nie się bawić gdy jest możliwość.

Edytowane przez huudyy
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, crush napisał(a):

To jak na nadzych marszach narodowych. Cieszy mnie, że w końcu zacząłeś je popierać. 🥹

póki nie rzucają brukiem, butelkami i petardami w policję, to nic do nich nie mam. 

Jak widać można się zachować, dzieciaki z Ukrainy też to potrafią, zobaczymy co będzie 11 listopada w tym roku :) 

Edytowane przez huudyy
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, VRman napisał(a):

to pewnie wyszłoby mniej niż dziennie umiera ich na froncie,

A może patole trzeba gnoić, niezależnie od skali?

Jesteś w Polsce, nie robisz pochodów pro-obcemu krajowi. Polak może takowy zorganizować, nie obcy.

O odwoływaniu się do obcych bandytów nie wspomnę. Chciałbym zobaczyć jak szybko nasi nacjole w Kijowie zostali by spacyfikowani. xD

Opublikowano
Teraz, crush napisał(a):

Jeśli kraj na to pozwala. Ja jestem zdania, że nie powinien. 

Na szczęście Konstytucja i zdecydowana większość polaków ma w głęboko w dupie Twoje zdanie.

Pozdrawiam, miłego dnia :)

• Upvote 4
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, huudyy napisał(a):

Na szczęście Konstytucja i zdecydowana większość polaków ma w głęboko w dupie Twoje zdanie.

Pozdrawiam, miłego dnia :)

Do czasu. 😉

A później będzie slava na chodniku. 😁

Edytowane przez crush
  • Upvote 1
Opublikowano
6 minut temu, crush napisał(a):

Do czasu. 😉

A później będzie slava na chodniku. 😁

a w tej bajce były smoki.

PS póki co jedyne ślady Bandery w moim mieście to wszelkiego rodzaju tagi na blokach "anty UPA" albo "je**ć Banderę". Debile niszczą naszą własność pod pretekstem walki z wrogiem ze wschodu XD

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, crush napisał(a):

A ja widziałem "j***ć putina". To też złe? 🤔

jakiekolwiek niszczenie mienia publicznego/prywatnego jest skrajnym debilizmem, nie wiem co w tym trudnego do zrozumenia jest dla Ciebie. Gdy marsz kobiet sprajował po kościołach, byłem oburzony, gdy prawicowi debile robili chlew 11 listopada, byłem oburzony, czy gdy kibice mojego klubu tagują ściany kamienic, też jestem oburzony.  Konsekwencje powinny po równo dotyczyć każdej strony polityki.

Aczkolwiek z samym hasłem o Putinie bardzo się zgadzam.

Edytowane przez huudyy
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 1