Wojny i konflikty zbrojne na świecie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez some1 · Opublikowano
52" ultrawide to na wysokość odpowiednik 42", podobnie jak 34" ma tę samą wysokość co 27", a 39" to odpowiednik 32". Lubię duże ekrany ale wyższego niż 42" 16:9 lub 52" ultrawide bym nie chciał na biurku, to już przestaje być ergonomiczne. -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Na 2 stronnych niedawno przynajmniej było ciężko tak zejść c cl... Przy tych adie. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Juz gdzies czytałem, że niby nie ma miejsca, a jednak kazdy Astral ładnie pędzi i ma te prawie 1.1V Moze masz racje, a moze jednak tam jakis sort maja, ciezko powiedziec to w koncu tajemnica firmy No wlasnie, tak słyszalem, że Gskill to robi, ale czy kazda firma sie bawi w sort pamieci to nie wiem, chyba nie. Bo trafiały sie jakies sztuki 5600 Adie co robiły bez problemu 8000 na intelach z niskim V. Podobnie jak poczatkowo to nawet Adie wychodziły 4800 w niewielkiej ilosci, ale jednak z odblokowanym PMIC -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Gskill dziś ma te same 6000cl26 przy chyba tych samych v co lexnar i może biwin. Prócz samych pamięci kupuje się jeszcze całe te ich nie najwyższych lotów radiatory i niekiedy aktywne. https://www.funkykit.com/reviews/memory/g-skill-tridentx-ddr3-2400-cl9-memory-kit-review/2/ Ddr3 oddałem temu co odkupiłem za 2x większą pojemność czego procesor już nie wytrzymywał. Ciasne ddr4 dalej mam. -
Przez sideband · Opublikowano
Akurat pamięci są binowane Tylko nie ma aż takich rozbieżności, że w tańszych kitach przy tym samej odmianie pamięci nagle trafia się kartofla.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź