Dzisiaj bede widzial sie ze szwagrem, ktory ma Karoqa 1.5 TSI od nowosci i spytam sie, czy juz 100 tys km przekroczyl z tego co wiem to totalnie bezawaryjny woz z niskim spalaniem.
Jakby tylko padały te procki na tańszych zasilaczach, ale padają i na topowych.
Ogólnie nawet nie chce mi się sprawdzać tego newsa, czy ktoś sobie jaj nie robi. Huntkey ogólnie jest popularny w Chinach, jeden z większych ich producentów, MSI nawet u nich klepie niektóre modele zasiłek.
Ja właśnie wróciłem z sanek z młodym gdzie jechał na moich sankach z dzieciństwa czyli sankach mających 30+ . Szkoda, że założyłem pałąk do oparcia się bo sam bym z chęcią zjechał z górki:E
To ja raz zamówiłem paczkę przez DPD do tego ich automatu. Paczka pokazała się jako gotowa do odbioru ale ku mojemu zdziwieniu nie było opcji otwarcia skrytki. Dlatego też skontaktowałem się z DPD. Po jakimś czasie skontaktował się ze mną sms'owo kurier, który stwierdził, że paczkę zgubił i odda mi pieniądze. Gość nie chciał mieć kwasu w firmie więc wolał to załatwić w taki sposób dlatego podałem mu dane do przelewu. Po 3 dniach ciszy i braku pieniędzy ponownie powiadomiłem DPD o całej sytuacji. Pieniądze jeszcze tego samego dnia były na koncie.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź