Wojny i konflikty zbrojne na świecie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ODIN85 · Opublikowano
Jak ktoś da odpowiednio dużo kasy to będzie to lepiej zrobione. -
Przez JohnyWol · Opublikowano
Podmieni, podmieni Zweryfikowane. Przez Apke Nvidii też można tyle że wtedy nie masz możliwości wyboru presetu dla RR (jeśli jest uruchomiony w grze) czyli gra pewnie domyślnie ustawia Profil D jesli masz włączony DLSS 4 Transformer. Plus w DLSS Swapper masz odrobinkę nowsze biblioteki DLSS niż jest to aktualnie w Apce Nvidii. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Znowu zawiódł cię Twój umysł. Ja akceptuję to co chcę aktceptować, a nie co wprowadzą. Nie wiem skąd sobie to wymysliłeś, ale to chochoł. Poza tym system kaucyjny wprowadził PiS, wiec dodatkowo zawiodła cię wiedza. Bana? Za co? Za to, ze napisałem, ze nie masz dzieci? Wow. Grubo idziesz. Filmiku nie dostaniesz bo to nie koncert życzeń. Bo taki system byłby bardzo drogi. Musiałbyś dopłacać mnóstwo kasy do tego systemu Bzdura. Od wielu lat to u nas nie działa. Twoje zdanie w tym wypadku jest oparte o skrajną niewiedzę i ignorancję. Różncia jest duża, bo w wieskszości altan śmietnikowych nie ma prądu. Ile jest altan śmietnikowych w Polsce? Podobno ok. pół miliona. Gdyby założyć, że koszt doprowadzenia prądu do każdej z ich to tylko 10 tys. złotych to już masz sumę 5 miliardów złotych, którą trzeba wyłożyć z Twojej kieszeni - jakieś 135 zł od osoby. A dolicz do tego jeszcze mieszkańców domków jednorodzinnych, którzy obsługują po prostu śmietniki, a nei altany. No, brak wyobraźni totalny Jeśli piłeś to nie pisz, bo nic co tu piszesz to się kupy nie trzyma. To ty chcesz butelkomat pod każdym blokiem i ty pisałeś o jakichś kamerach do nich. Ja nic takiego nie pisałem. Serio, ćpaj mniej. Nie, nie będziemy. To ty sobie wymyślileś, że będziemy. To jest typowy chochoł, w którego bijesz bo nic innego do głowy ci nie przychodzi. Jesteś gotów płacić dodatkowo za to, że nie będziesz wrzucał butelek do butelkomatów?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź