Gry z PlayStation będą trafiać na PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez azgan · Opublikowano
Będę robić postać od zera i nadal świetnie bawić tak jak kiedyś w klasycznym D2 😁 -
Przez sideband · Opublikowano
Kto Ci tak powiedział, że mieli to poprawić skoro 9070xt ma ten sam problem. AMD już tak ma, pewne problemy i ograniczenia na poziomie sprzętu rozwiązuje latami. Już na pclabie parę lat wstecz rozmawialiśmy gdzie jest problem w sprzęcie, ale dało by radę to ogarnąć softem te ograniczenie tylko AMD jest słabe w hakach, które omijają ograniczenia sprzętowe. Nawet 290x clockblokerem dało się to ogarnąć na Win7 do pewnego momentu. -
Przez duniek · Opublikowano
po pierwsze, to ze akurat bylo slonce nie oznacza ze tak bedzie zawsze, ja z 10kwp mialem 150 jak i 400 w styczniu po drugie trzeba tez brac pod uwage to ze 300kwh miesiecznie nie daje 10kwh dziennie, mozesz miec dwa dni po 40, reszte po 15 a np 5-7 dni z rzedu po 1kwh wiec magzyn zeby to dawalo rade musialbys miec z duzym zapasem - np 150-250kwh -
Przez Dimazz · Opublikowano
Jak to mówią. Nie myli się ten co nic nie robi. Chciałbym w końcu zobaczyć czy Cavill coś potrafi. Przy wiedzminie miał podobno konflikt z showrunnerami bo miał własną wizję postaci ale on jest tylko aktorem i musi grać jak karzą. Dlatego liczyłem na ten projekt. Ale w obecnej sytuacji jest dalej niż bliżej czegokolwiek. Dla mnie warhammer zaczął się od filmiku astartes na youtube. W tym roku ma wyjść 2 część. Mogliby temu gościowi co stworzył filmik dać środki i wolną rękę.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi