Silent Hill 2 Remake
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PaVLo · Opublikowano
Jak teraz mam w pokoju 22st i przy uV dobija do 97st, to w lato będzie już ze 110 jak ten glut do końca wyparuje Tak może się to skończyć, a najbardziej obawiam się, że ją podniszczą, a dodatkowo odeślą w zwykłym kartonie, a nie moim i wszystkimi rzeczami, jakie są w pudełku. Jak się wkurzę, to zerwę ta plombę i zrobię to sam, walić tą śmieszną gwarę. Nigdy bym się nie spodziewał, że po nieco ponad roku, karta za 10tys, takie jaja będzie robić Napisałem przedwczoraj i jeszcze wczoraj do Asusa, nawet konto u nich założyłem, aby mieć ślad zgłoszenia, ale pewnie nie mam tych 105 to odrzucą, ale wtedy znów ją rozgrzeję i poczekam, aż osiągnie 110, bo to kwestia kilku minut więcej grzania na 450W. Żałuję, że nie skusiłem się na 4090GS, lub na EVGA, ale tak fajnie wypadała Asus w testach i ogólnie po RTX 3080 byłem zadowolony, że wybór wydawał się oczywisty -
Przez _forfun_ · Opublikowano
Ty to napisałeś na serio? Radzę poczytać ten temat ze zrozumieniem, bo jak widać jest mały z tym kłopot u Ciebie. Nie będę za Ciebie wykonywał pracy, jeśli jesteś tak leniwy. Są fakty i jest kłamstwo. Mam nadzieję, że to rozumiesz. Czekam w dalszym ciągu na odpowiedzi na postawione przeze mnie pytania. Groźby to na razie tylko Ty kierowałeś. Ja jedynie odpowiedziałem na poziomie i w stylu zaproponowanym przez Ciebie. I nie bój się oznaczać, nie bój się dyskusji. A to ostatnie zdanie to idealne podsumowanie twojej osoby. Człowiek reaguje na coś, na co zareagowałby w życiu publicznym(Ty byś tego nie zrobił, wiemy), a tu ktoś wyskakuje z takim zdaniem. Może przejdźmy drogę oficjalną(tzn. imiona i nazwiska). Porozmawiamy na innym poziomie. Podaj mi mail do siebie na priv, przedstawimy się sobie i wyjaśnimy pewne sprawy. -
Przez crush · Opublikowano
W komentarzach też można pójść po IP. Z forum można korzystać nie ze swojego IP. Czy "ciekawe tematy" to w Twoim mniemaniu wzajemne poklepywanie się po plecach? Bo to w takim wypadku nie jest dyskusja tylko kółko wzajemnej adoracji. Bądź jak kto woli safe space, albo jeszcze dosadniej circle jerk. -
Przez _forfun_ · Opublikowano
Jeżeli wyciągniesz stąd osobnika pewnego rodzaju(piszącego haniebne rzeczy o Żydach, Ukraińcach, itd., itp.) i postawisz go w miejscu publicznym, gdzie będzie mógł głosić te swoje androny, to w ciągu kilku minut ktoś go nagra i ktoś zawiadomi Policję. Ta go zgarnie, a potem zostaną mu postawione zarzuty. Tutaj najwidoczniej nie dotarła a) przyzwoitość b) jakieś podstawowe zasady panujące w internecie c) prawo polskie. Nie było mnie kilka(/naście) dni i dalej jest to samo, czyli obrażanie, spam, wszechobecna agresja osób, które próbowały rozwalić polityczny(i nie tylko, bo były ciekawe tematy o pandemii, nielegalnej imigracji, itd.) na PCLab, ale skutecznie zostały zablokowane perm banami. W internecie już nie ma miejsca na rzeczową dyskusję, bo takie ameby nawet będą obrażały w artykułach z nekrologami. Już chyba każda redakcja największych portali internetowych wyłączyła komentarze, bo nie da się nad tym zapanować. Co innego forum dyskusyjne, gdzie trzeba się zarejestrować i gdzie można pójść po IP.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi