samsung70 210 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) GPT-5 Set the Stage for Ad Monetization and the SuperApp – SemiAnalysis nie wiem czemu nie moge linku wkleic, stronka nazywa sie SEMIANALISYS w sumie to tylko kwestia czasu aby chatgpt i inni zaczeli pokazywac reklamy w ich apkach dla uzytkownikow free... https://semianalysis.com/2025/08/13/gpt-5-ad-monetization-and-the-superapp/ Edytowane 20 Sierpnia przez samsung70
LeBomB 2 052 Opublikowano 20 Sierpnia Autor Opublikowano 20 Sierpnia @samsung70 przy wklejaniu linków np. korzystając z Edge musisz użyć ctrl+shift+v albo prawy przycisk myszy->wklej->wklej jako zwykły tekst. 1
Oldman 464 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia albo czegos nie rozumiem albo na pixversie chyba mają jakiegos buga na stronie i mozna po zalogowaniu generować za darmo animacje (nie ubywa kredytów (pewnie niebawem to załatają) https://app.pixverse.ai/create/image-text
kubikolos 1 324 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia jest info na stronie, jeszcze 2 dni unlimited
Oldman 464 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia 2 godziny temu, kubikolos napisał(a): jest info na stronie, jeszcze 2 dni unlimited kamień z serca, bo już oczyma wyobrazni widziałem siebie radosnie generującego kolejne niepotrzebne nikomu bzdety by potem dostać obciążenie karty z informacją "przepraszamy mielismy buga ale zapłacić musisz obciązylismy twoją kartę na kwotę 5500zł" 1
GordonLameman 8 432 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Próbowałem zastąpić Claude'a za pomocą Perplexity bo dostałem od klienta kod na rok, ale ni huhu. Claude dużo lepszy.
GordonLameman 8 432 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września 28 minut temu, galakty napisał(a): A używa ktoś darmowego Claude? Nie, za szybko się kończy 1
galakty 3 312 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Mi na co dzień się nie przyda, ale czasem mam głębszy problem do rozpisania w kodzie i szukam czegoś co by wsparło
Arctor 79 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września 6 minut temu, galakty napisał(a): Mi na co dzień się nie przyda, ale czasem mam głębszy problem do rozpisania w kodzie i szukam czegoś co by wsparło Skoro masz "głębszy problem" i jeszcze kod to może się okazać, że szybko osiągniesz limit darmowej wersji (szczególnie gdy wybierzesz model Claude Opus 4.1 i "głębokie rozumowanie" jeśli są dostępne w darmowej wersji).
galakty 3 312 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Akurat kod to nie wiem czy mi cokolwiek wypluje bo ABAP... Ale wystarczy że pomoże rozkminić rozwiązanie (co z czym połączyć i jak).
Wu70 739 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Jak darmowy i do kodu to nie potrzebujesz niczego więcej niż gemini. 1
Sidr 123 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Nie mam pewności, czy to dobry wątek. Szukam dobrego i darmowego AI do generowania obrazów (plenery i architektura) oraz upscalera. Upscaler obrazków do rozdzielczości 5906 X 8268 i 8268 x 11811 lub podobnej. W granicach 300 dpi. Myślę, że X4 wystarczy. Ktoś się bawił Gemini? Gemini w opcji "za darmoche" jakie ma ograniczenia? MidJournej z tego co widzę, jest już w modelu subkrypcji. To jest zresztą typowe, że te AI bardzo szybko przechodza na model płatny. DALL-E 3? Doradźcie coś.
wrobel_krk 851 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Może lokalnie chcesz sie pobawic, ja tego używałem na rtx3080 do generowania itd: https://github.com/lllyasviel/Fooocus 1
galakty 3 312 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Forge i lokalnie, modeli mnóstwo, trochę trzbea się doedukować ale to proste.
GordonLameman 8 432 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września https://www.bankier.pl/wiadomosc/Gigant-IT-zwolnil-4-tys-osob-Wybral-sztuczna-inteligencje-9003411.html?fbclid=IwZnRzaAMmnGNleHRuA2FlbQIxMQABHjl6cerRGh2L_gu9IT6c7__JueH9iRYa0Yd356EcHyiJ0pAxXUgebKdFOO4V_aem_fCYuOBpMzWbOGaO0G2lCyg gotowi?
galakty 3 312 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Mogłeś dodać "44 proc. działu obsługi klienta" bo tytuł to srogi clickbait
galakty 3 312 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Ja czekam na zastąpienie rekruterek w IT. 90% ofert nie jest trafionych w kandydata, nie mogą przekazać żadnych informacji o pracy o widełkach nie wspominając, totalny spam i dziwię się że tyle ich zatrudniono
nozownikzberlina 497 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września (edytowane) ostatnio próbowałem wspomagać się sztuczną inteligencją (gpt i claude) w inżynierii wstecznej oprogramowania i.. daleko jej w tym temacie do jakiejkolwiek inteligencji - żeby nie powiedzieć, że jest bezużyteczna za to jest świetna w laniu wody i tworzeniu fałszywych tropów może za dwieście lat coś lepiej to będzie działać Edytowane 4 Września przez nozownikzberlina
leelooo 360 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września W dniu 12.08.2025 o 20:18, sabaru128 napisał(a): Korzystam ChatGPT praktycznie od początku jego udostępnienia. Jednak kilka dni temu przeglądarka internetowa (mozilla) wywaliła mi zapytanie czy pozwolić na zapisywanie danych na komputerze ChatGPT. Wcześniej nigdy nie miałem takiego komunikatu. Ktoś wie coś na ten temat, o co chodzi z tym zapisywaniem dany? no ze jankesi beda cie mogli podgladac przez kamerki
Rekomendowane odpowiedzi