Sztuczna inteligencja AI - (OpenAI, ChatGPT, Midjourney, DALL-E) - Temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
No dobra, mega bo ciepłe podłogi i brak zmarnowanego miejsca pod oknem (a często na ścianie obok, jak wysokie okna) - ale jak to jest z efektywnością? Da się naprawdę dobrze dogrzać pomieszczenie? Wszystkie meble na nóżkach? Oszczędnie z dywanami? Ma ktoś porównanie kosztów z tradycyjnymi grzejnikami (jasne, może być trudno, gdy tradycyjne były w WP - pewnie mimo termomodernizacji gorsza izolacja)? Ponoć duża bezwładność... Ogólnie żeby się nie okazało, że albo musi to grać 24/7 i koszty kosmiczne mimo niższej temp. wody w instalacji, albo że trzeba się farelką dogrzewać. Ja lubię ciepło. Wtórny i względnie nowe... no tu jest, jak pisałem, problem z budżetem, bo ludzie wystawiają po 14k za m2, choć kupowali po 5-6k. A to już kompletnie nie na moją kieszeń, chyba, że jakaś kawalerka, tylko że zwykle te mieszkania i tak są do luftu urządzone (wszystko w bieli, bo uniwersalne itp., często wanna zamiast kabiny, bo było tak najprościej vel zgodnie z projektem dewelopera... pewnie, że takie gotowe za 11-12k za m2, które by się podobało, to byłoby najlepiej ustrzelić) Ach, no i nie tylko pieniądze są czasem powodem, że nie można czekać. Czasem człowiek już musi, inaczej się udusi... -
Przez LeBomB · Opublikowano
Najpierw podaj specyfikację komputera. Wystarczy że korzystasz z jakiegoś urządzenia zewnętrznego (w tym przypadku coś od Huawei podłączane na USB) które ma starze niepodpisane sterowniki i integralności pamięci już nie włączysz. Gorzej jak to urządzenie z którego musisz korzystać lub jest elementem komputera, wtedy postawienie systemu na nowo nic nie da. -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Za 219 zł masz NZXT H7 Flow. Nie ma co trzymać karty w pudełku po butach. -
Przez ket_rab · Opublikowano
@JeRRyF3D to tak nagle czy jakieś aktualizacje robiłeś? -
Przez PanDziekan · Opublikowano
Rozumiem, czyli jest ryzyko że może coś nie do końca śmigać zawsze. Jak nie uda mi się nic znaleźć to może kupie po prostu 2X16 a te które są w PC spróbuję sprzedać. Miałem nadzieję że gdzieś na rynku wtórnym znajdę ale akurat ta wersja znikła a steel jest sporo jeszcze
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi