Sztuczna inteligencja AI - (OpenAI, ChatGPT, Midjourney, DALL-E) - Temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
... płyta domyślnie ustawiła Ci PL2 dla i5 13600K na 253W? (powinno być 181W) -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Przed wydaniem „osądu” warto zapoznać się z większą ilością materiału. To co próbowałeś mu zarzucić, że nie zestawi elektryka z dieslem bo by go spalinowo zjadł - on to zrobił na początku by mieć odniesienie ile stratny jest względem auta, które trasę może pokonać bez postoju. Na czele listy 1000km jest diesel z 8h czasem przejazdu ale zanim są już elektryki, które mają 8.5h. Materiał z Fiatem 126P nic nie udowadnia, on zwyczajnie przyciąga widzów by influencer mógł zarabiać - to jest główny cel tego materiału. Prawda jest taka że to anty-ev zwiększają mu zasięgi bo 95% komentarzy w jego materiałach jest krytyczna. Na takich widzach zarabia. Jego content oceniam na 1/10. Wy w nim widzicie oszołoma a ja widzę człowieka, który trzepie kasę na takich jak Wy I oczywiście masz absolutną rację z tym, że normalne środowisko użytkowników aut elektrycznych obrywa przez takich influencerów ale co zrobić - trzeba żyć dalej. -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Wynik na jednorazowym przebiegu, PL1 i PL2 nie zmieniłem, stockowe ustawienia. Do grania nie ma potrzeby tego zmieniać. -
Przez Dimazz · Opublikowano
Obejrzałem finał ST i jak przedmówcy jest słabo. Nie przeszkadza mi samo w sobie zakończenie. Jest sztampowe i przewidywalne. Przypomina Powrót Króla ale jest zrobione o wiele gorzej. Wątek homo też mi nie przeszkadza po prostu jest za dużo sztampowości i dłużyzn i do bólu przewidywalnie. Nie ma żadnej iskry. Nie podoba mi się to co i w jakim momencie stało się z Vecną ale jak pisałem przypomina Lotr. Może serial jako całość trochę by zyskał ale nie chce mi się oglądać całego ST i tych bezsensownych dłużyzn nic nie zmieni. Cały 5 sezon tak 5/10 Co do zakończenia Gry o Tron. To nie do końca się zgadam. Trzeba obejrzeć serial jako całość. Ostatnie sezony są gorsze, widać brak materiału ale dalej to najlepszy serial fantasy i efekty, kostiumy, scenografia i choreografia dalej robią wrażenie. Martin coś mówił o 2 projektach, squelach po finale Got a nie tylko prequelach ale ciężko wierzyć temu facetowi. -
Przez Pentium D · Opublikowano
@MarcoSimone to ja już widzę jak 9850x3d trzyma stabilnie 5600 MHz w grach. Pewnie będą to tylko chwilowe piki na paru jajkach. Do tego jak ktoś doda 200 z PBO to zobaczy 5800 jak świnia gwiazdy ja teraz mając 14600K mam bezpośrednie porównanie jak lipny był transfer ciepła z 9800x3d na aio.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi