Sztuczna inteligencja AI - (OpenAI, ChatGPT, Midjourney, DALL-E) - Temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
No ładny shift wśród wyborców PiS-u. "Nie straszcie tym PiS-em" Chociaż faktycznie, szczęście w nieszczęściu, że sami sobie zrobili kuku i szur Braun im teraz podbiera sporo elektoratu. Pytanie, co szalonego wymyślą, by go odzyskać. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Komputer jest cichy albo nie. Nie ma czegoś takiego jak ciche wentylatory na 2000 rpm. Co wyście spadli z orbity ? Może wam mniejszy lub większy szum nie przeszkadzać, ale jak ktoś uważa karta która ma 2000 RPM jest cicha to w życiu cichego komputera nie słyszał. Chcecie mieć pojęcie referencji? Wyłączcie komputer. To jest właśnie cisza. A nie jakieś 2000 czy 1600 RPM. Wszytko co trzeba wiedzieć na temat FE, ta karta to odrzutowiec. Cichy tutaj to jest TUF. Na QB to jest wręcz perełka ciszy. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@SylwesterI. w jakiej rozdzielczości Ty grasz że masz obciążenie proca na 100% ? Mam nadzieję że nie mówisz o BF6 btw bo tam to nie wiem jakim cudem można tak dojechać 9800x3D. Grałem na tym cepie w BF2042 na szturmach dla 128graczy mapa Herbrydy Szkocja i nawet tam przy maksymalnym młynie cep spokojnie dawał radę w rozdziałce 3440x1440p. W BF6 nie ma tak wymagających scenariuszy nawet. Zresztą, o co tutaj kruszyć kopie, jeżeli masz 9800x3d i to żadna wymiana procesora Ci raczej nie pomoże zwiększyć komfort rozgrywki. Nie wiem jaką masz kartę ale prędzej wymiana GPU da Ci realne korzyści. -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Może coś z RTX, sterowniki grafiki ? Może na starszej wersji ci @toska78 chodziło .Bo macie obydwoje karty nvidii . -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Przeczytaj co napisałeś i zastanów się czy ktoś to ma szansę zrozumieć.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi