Sztuczna inteligencja AI - (OpenAI, ChatGPT, Midjourney, DALL-E) - Temat ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Paarthurnax · Opublikowano
No to inna sprawa że śmierć trampka podbiłaby poparcie dla radykałów. Jednak patrząc na to jak działają kartele i w jaki sposób stosują element terroru to obawiałbym się najgorszego. Myślę, że łatwiej kontrolować jakieś jednostki fanatyków islamskich niż ponad 10% populacji amerykanów, coś około 35-40 mln. -
Przez sil3nthunt3r · Opublikowano
@wrobel_krk Nie zrobisz na pewno kilu słów runicznych. Ogólnie Blizz mógłby przed startem laddera zrobić oficjalne info co mamy extra w laderze. A tak to do końca nie wiadomo -
Przez VRman · Opublikowano
Jasne. Każdemu wolno. To ja też: 980Ti. pamięć! sześć giga! Teraz! Za jedyne 1999 złotych Mogę dodać zdjęcie bloku z lokalnego osiedla, gratis. PS. Autor wątkadawno napisał, że już kupił -
Przez Camis · Opublikowano
https://businessinsider.com.pl/gospodarka/fedex-pozywa-rzad-donalda-trumpa-za-cla-inni-moga-pojsc-w-slady-firmy/jl7c93t Pisiory znów ograją Żurka i koalicje? https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/zaskakujacy-cios-malgorzaty-manowskiej-ta-decyzja-moze-sporo-namieszac-zurek-kiedys/zbzqz1m A idz w ** z tym nic nie mogę rządem, jak są tam nielegalnie to z miejsca policja powinna ich wyprowadzić po zdjęciu immunitetów. -
Przez Shadker · Opublikowano
Cześć, szukam sprzętu do gier – komputer ma być w stylu „odpal i graj”, więc zależy mi na kompleksowej usłudze. Komputer głównie do gier (nowe tytuły AAA) Budżet: 7 500 – 10 000 zł max (w tej cenie złożenie, aktualizacja BIOS-u i instalacja Windowsa) Mile widziane ARGB (ładne podświetlenie, estetyczna buda z oknem) Sprzęt ma być w pełni gotowy do użytku po rozpakowaniu (nie wykluczam gotowców w dobrej cenie). Chciałbym, żeby bez problemu ogarniał nowe gry w wysokich/ultra detalach w 1440p, a najlepiej z zapasem na kilka lat. W miarę możliwości bardzo proszę o dwie wersję: Low price – możliwie najwydajniejszy w dolnej granicy budżetu (~7k) Max price – maksymalna wydajność w budżecie (~10k) Z góry dzięki za pomoc!
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi