Bredzisz. Wtedy testowałem na starym 3-letnim zasyfionym systemie a teraz na nowo postawiony z iso ze strony microsoftu. Operator nie ma tu nic do gadania, powinno działać bez cudowania na systemie który ma 6 godzin.
Zainstalowałem te najnowsze stery pisane przez AI od Nvidii. W DLSS Swapper podmieniłem w CP2077 biblioteki DLSS na 310.5.3. No i teraz mam mały problem, jeżeli włączę DLSS RR preset E to mam niezbyt przyjemną szachownicę na niebie. Ktoś wie jak temu zaradzić, oprócz oczywiście przełączenia na preset D, przy którym nie dzieją się takie dziwne rzeczy?
Nie znam receptur, wiedziałem że można ale nie znałem z jakich run idzie upgrade na wyższy. Mam tableta pod ręką ale nie szukałem, bo nie mam drugiego monitora, a w kółko alt atb bywa męczące.
no popatrz. ze tez nikt na to nie wpadl wczesniej, przy produkcji pokrowcow. podejrzewam, ze odpowiednie cert, to sami sobie potem przyznaja a w razie czego, to szybko wysylaja swoich pracownikow na miejsce zdarzenia, aby te pokrowce zdjac. czyz nie? sami spece...
Rekomendowane odpowiedzi