Dominix 405 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia scam poszedl tyle ze zadnej kasy jeszcze nie zarobili, wiec im nie wyszlo
Tomek1623 266 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Na discordzie piekło, coś im nie pykło z godziną.
Dominix 405 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Ogolnie to nic nie podali co do godziny, jedynie to co bylo na steam ale to zadne potwierdzenie od nich wiec maja wymowke ale no mogli by juz, wiec jak cos bedzie nie halo to dzisiaj jeszcze beda mieli czas zeby to naprawic
pieciak 44 Opublikowano 16 Stycznia Autor Opublikowano 16 Stycznia dawno takich jaj nie było chwilę przed premierą
Dominix 405 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia https://www.humblebundle.com/store/assetto-corsa-evo?hmb_source=search_bar
Tomek1623 266 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 1 minutę temu, Dominix napisał(a): https://www.humblebundle.com/store/assetto-corsa-evo?hmb_source=search_bar Od kilku dni to można kupić, cholera wie skąd to.
tekkno 27 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Na YT już kanały odpaliły gameplaye. Ha ha ha
Dominix 405 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia makaroniarze sa chyba z reguly troche leniwi wiec pewnie jeszcze to potrwa, a jak nie to bede spaghetti lamal teraz XD
maras2574 891 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 8 minut temu, Tomek1623 napisał(a): Od kilku dni to można kupić, cholera wie skąd to. Legitne to ?
Dominix 405 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia sama strona jest, to nie jest jakis noname, cos tam kiedys kupowalem, ale czy klucz bedzie dzisiaj to ciezko powiedziec.
Tomek1623 266 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 1 minutę temu, maras2574 napisał(a): Legitne to ? Ja ani nie myśle brać, dam na steamie im zarobić.
Dominix 405 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Juz dawno tak czesto strony na steam nie odswiezalem 1
pieciak 44 Opublikowano 16 Stycznia Autor Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) zawsze mnie zastanawia jak producenci gier cała ta otoczka, mogą popełniać takie gafy z wydawaniem gier, najpierw zero info o cenie, potem obiecanie gry na konkretną godzinę i zero odzewu - przecież to pijarowy strzał w kolano, a to są takie podstawy podstaw moim zdaniem (tzw "pare kliknięć") Edytowane 16 Stycznia przez pieciak
maras2574 891 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) 12 minut temu, Dominix napisał(a): Juz dawno tak czesto strony na steam nie odswiezalem Ja to samo Myślę że 17 i pobieramy Edytowane 16 Stycznia przez maras2574
Tomek1623 266 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia 6 minut temu, pieciak napisał(a): zawsze mnie zastanawia jak producenci gier cała ta otoczka, mogą popełniać takie gafy z wydawaniem gier, najpierw zero info o cenie, potem obiecanie gry na konkretną godzinę i zero odzewu - przecież to pijarowy strzał w kolano, a to są takie podstawy podstaw moim zdaniem (tzw "pare kliknięć") Steam nie działa, strona siadła, druga strona sklepu leży. Ciekawie XD
tekkno 27 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia https://assettocorsa.gg/assetto-corsa-evo/ Strona nie działa, jakiś atak hakerski ruski ?
Tomek1623 266 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Ta strona akurat od południa jest w przebudowie. Edytowane 16 Stycznia przez Tomek1623
tekkno 27 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia A ktoś tu pisał że sobie Steam pioradzi. No ... nie wiem
Dominix 405 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) na ich DC to sie mozna usmiac. Akurat nie wydaje mi sie ze to steam bo strona dziala normalnie, sam steam dziala, mozliwe ze zauwazyli cos na ostatnia chwile i sie wstrzymali z wydaniem. Tylko jak to zazwyczaj jest, brakuje komunikacji. Typu, ej tu makaroniarze, pasta nie wyszla al dente bedzie za 2 godziny, elo a tak mamy pustke i domysly. Edytowane 16 Stycznia przez Dominix
Tomek1623 266 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Gdyby coś zauwazyli to bylby problem z samą grą a im nie działa nic, żadna strona nawet XD
Dominix 405 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia https://www.instant-gaming.com/en/13807-buy-assetto-corsa-evo-pc-game-steam-europe-and-us-and-canada/ tu jeszcze taniej, i niby 4k osob czeka na stronie. ciekawe ciekawe
pieciak 44 Opublikowano 16 Stycznia Autor Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) 111zł oficjalnie dostępne na steam Edytowane 16 Stycznia przez pieciak
Rekomendowane odpowiedzi