Assetto Corsa EVO
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez mzr · Opublikowano
No fakt nie wspomniałem o karcie Pracownik będzie czasem pracował w photoshopie/indesign, nie wiem jak dużo w przyszłości bo na razie sporadycznie i myślałem ,że dobrze było by mieć możliwość wsadzenia karty. Skoro gotowce to też nie najlepszy pomysł to może samodzielne złożenie zestawu? A jeśli bym się zdecydował na tego mini PC to on ogarnie większe obiążnie i dwa monitory? Tzn. Kilka exceli, subiekta, przeglądarke, poczte, jakieś pdfy i np. photoshopa otwartego równoczśnie? Wiem jak to brzmi i mogło by się wydawać ,że przeciez nie pracuje się na wszystkim równoczesnie ale uwierzcie mi ,że czasem to u mnie tak wygląda -
Przez hubio · Opublikowano
No to albo będzie wojna w ciągu 2 najbliższych lat albo zagrożenie minie: Następne dwa lata są krytyczne, 2026 i 2027. Jeśli przetrwamy je – dzięki zdolnościom obronnym, ale także nie strasząc naszej ludności, to wtedy mamy to za sobą - mówił na antenie stacji ntv. https://wiadomosci.wp.pl/ostrzezenie-z-berlina-360-tys-rosjan-pod-bronia-7233157316623264a -
Przez sabaru128 · Opublikowano
Widzę że narzekanie na małolatów trwa najlepsze ale zapominacie jak to z nami było. Może telefony za naszych czasów nie miały możliwości korzystania z internetu jak te dzisiejsze ale na nas też tak narzekano. -
Przez hubio · Opublikowano
@Suchy211 już do wielu lat święta Bożego Narodzenia są wspólnym czasem radości i szczęścia zarówno dla wierzących jak i niewierzących... Zaryzykuję tezę, że nawet wierzący w 80% obchodzą jak niewierzący tj. nie idą na pasterkę (choć ta nieobowiązkowa) ale też nie idą do kościoła w I albo II dzień co jest obowiązkowe . Sam zaliczam się do tej grupy choć jestem osobą wierzącą, ale nie do końca jestem przekonany czy KK przekazuje to w 100% jak jest naprawdę Wiem... 600 lat temu miałbym za to wjazd świętej inkwizycji o 6 rano. Dzisiaj mogę o tym pisać publicznie Z pewnością cały cywilizowany świat przyswoił sobie te święta na swój sposób. Nawet w Azji, przecież nie chrześcijańskiej są wszędzie symbole tych świąt. To święto jest świętem wszystkich. Po prostu. -
Przez Kyle · Opublikowano
Hybrydę się bierze po to by mało paliła. Może na postoju doładowywać akumulator, a w czasie jazdy utrzymywać silnik na wolnych obrotach, co powinno bardzo zwolnić rozładowanie akumulatora. Tak, a samochód elektryczny to nie samochód, a muzyka inna niż klasyczna, to nie muzyka.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi