Piraci drogowi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Camis · Opublikowano
Wrzuca kłamstwa a później płacze -
Przez huudyy · Opublikowano
zdecydowanie - fornir jest dobry do sypialni, trzeba go olejować albo zabezpieczyć żywicą, do kuchni zdecydowanie lepszy laminat albo HPL. -
Przez Send1N · Opublikowano
U mnie wszędzie masełko, da się? da się na koniec telenoweli w większości przypadków i tak wychodzi na to że problemem był operator a nie sprzęt -
Przez MaxaM · Opublikowano
Myślę, że dyskusja jest dobra o każdych materiałach nawet jak są poza zasięgiem. Z obserwacji mam wrażenie, że bardzo dużo osób popełnia błędy inwestycyjne. Bierze dany materiał/rozwiązanie, a później są zawiedzeni, bo spodziewali się czegoś innego. Nakręceni plusami, hypem, pożądaniem, influencerami (ci najlepsi, kuchnia nie widziała nigdy gotowania, ale jest najlepsza na świecie!), ale minusy przemilczane, w szczególności przez sprzedawców i projektantów. Nawet w tej kwestii blatów. Ktoś bierze nieświadomie pijący kamień, a później zderzenie z życiem codziennym i irytacją, bo myślał, że kamień jest taki fajny - jest fajny, ale nie jego Najlepszy wybór jest taki, kiedy znasz wszystkie plusy i minusy danego rozwiązania. Dopiero wówczas można próbować podjąć dobrą decyzję. Bez tego często kończy się wydaniem kupy kasy na coś, co sprawia problemy. Dla mnie również znajomy mocno odradzał kamień. Ciągle w kółko gadał, że coś wyleję i będę mieć już załatwiony blat na zawsze. A rzeczywistość jest... bardziej złożona, są różne kamienie Może @Zas nie ma teraz budżetu, ale wiedza zostanie i kto wie, za 5 lat pochwali się remontem i fajnymi blatami -
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
Żadna rewolucja, bardzo niska gęstość energii na tle NMC, może sprawdzi się w tanich chińczykach zastępując LFP które żałośnie sprawuje się na mrozach. Generalnie LFP jak i sodowo jonowe nadają się jako magazyny energii
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi