RTXnietylko4060tiUSER 450 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia (edytowane) Mojemu znajomemu zwykla ps5 sie przegrzewala przy FF16, konsola lezala poziomo Edytowane 29 Stycznia przez RTXnietylko4060tiUSER
Qrdello 832 Opublikowano 29 Stycznia Autor Opublikowano 29 Stycznia FFXVI dostał poprawki, bo potrafił takie kwiatki robić. Tam ponoć szło 100% procka cały czas, więc nie dziwne że dojeżdżał układ chłodzenia.
Mxv1 0 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia (edytowane) A ten ciekły metal nie wypłynie w pionie szybciej ? 🤔 Edytowane 29 Stycznia przez Mxv1
ODIN85 3 503 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 45 minut temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a): Mojemu znajomemu zwykla ps5 sie przegrzewala przy FF16, konsola lezala poziomo Pewnie w szufladzie
DżonyBi 1 971 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 28 minut temu, Mxv1 napisał(a): A ten ciekły metal nie wypłynie w pionie szybciej ? 🤔 Nie 1 1
azgan 1 130 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia https://www.ppe.pl/news/362334/microsoft-na-szczycie-playstation-doklada-cegielke-do-sukcesu-giganta.html 1
michaelius33 354 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia 16 godzin temu, Mxv1 napisał(a): A ten ciekły metal nie wypłynie w pionie szybciej ? 🤔 Podobno nie wypływa , ale dziwnym trafem w Pro sony dodało dodatkowe zabezpieczenie by nie uciekał na boki 1
Kowal_ 263 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Gdzieś tam zgłaszali przypadki, że wcześniej to się zdarzało, z drugiej strony ja średnio w to wierzę, w PC miałem pionowo ciekły metal, ps5 3,5 roku stało pionowo i nic nie ściekło. Przeszedłem Alana, podobało mi się, nawet bardzo, moje klimaty. 1
voltq 1 372 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Nie wiem czy ja dobrze widzę ale dziedzictwo Hogwartu na PS5 Pro ma PSSR w trybie performance tylko przy zablokowanych klatkach na 60 ? Jak uwalniam klatkarz to PSSR się wyłącza ? obraz się robi tragicznie rozmazany i niegrywalny mógłby ktoś to sprawdzić czy ma tak samo ? Edytowane 30 Stycznia przez voltq
michaelius33 354 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Zwycięstwo - chociaż to jakiś srogi korpo debilizm, że zaraz je wyłączą by potem przywracać
kanon7 600 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) @Phoenix. Proszę Edytowane 30 Stycznia przez kanon7 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Meh. Słaba Forza. Czwórka była lepsza. Jak już będzie Forza to niedługo wszystkie inne flagowe exy się pojawią - Halo, Gearsy, Fable... Xbox oddaje exy, a od PS pewnie guzik dostaną. Rozumiem, że słuszna decyzja ze względów finansowych, ale still kończy się pewna era i szkoda, że już nie będzie żadnej rywalizacji.
voltq 1 372 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Czy mógłby ktoś to sprawdzić na PS5 Pro ? Czy dziedzictwo Hogwartu w trybie performance przy zablokowanym klatkarzu używa techniki PSSR a przy odblokwanym FSR ? I jak to wygląda w trybie zrównoważonym? Bo ja mam wrażenie że przy zablokowanych 60 fps w trybie performance jest PSSR A jak odblokujemy klatkarz w trybie performance to zmienia się na FSR Ja mam wrażenie że to totalnie inna gra przy zablokowanym jest totalnie ostro wygląda jak 4k zero mydła itd a jak odblokujemy klatkarz to mydło i tragedia obraz jak na switch Jeżeli jest tak jak napisałem to warto dopłacić 1500 zł do pro bo to przepaść graficzna Edytowane 30 Stycznia przez voltq
kanon7 600 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) 2 godziny temu, slafec napisał(a): Forza Horizon 5 na PS5 Kto kupuje? Edytowane 30 Stycznia przez kanon7 2
RTXnietylko4060tiUSER 450 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia Chyba ostatnia generacja Xboxa.
Kris194 4 720 Opublikowano 30 Stycznia Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) 5 godzin temu, slafec napisał(a): Forza Horizon 5 na PS5 Kto kupuje? Piekło zamarzło Jeśli to będzie edycja "kompletna" to kupię, w innym wypadku niech spadają na bambus. Edytowane 30 Stycznia przez Kris194 1
kanon7 600 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) 9 godzin temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a): Chyba ostatnia generacja Xboxa. M$ twardo trzyma że kolejna generacja to będzie „standardowa” konsola z największym skokiem wydajności w historii (wywiad Spencer i Bond początek 2024r.) i nic tutaj się nie zmieni. Oni „liczą” że nowego Xbox’a kupią osoby chcący Netflixa dla gier + mocną konsole, tylko że teraz już to się nie sprawdza: XSX+XGPU. Z jednej strony rozumiem M$; pieniądze, nieważne skąd, nieważne jak, ale oni ciągle nie rozumieją sygnałów z rynku: - sprzedaż XSX|S leci na pysk - sprzedaż gier XSX|S leci na pysk - XGPU stoi w miejscu z ilością graczy - XGPU cenę podnoszą, a wg M$, usługa XGPU ledwo jest nad kreską. Edytowane 31 Stycznia przez kanon7
Qrdello 832 Opublikowano 31 Stycznia Autor Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) 9 godzin temu, Kris194 napisał(a): Piekło zamarzło Jeśli to będzie edycja "kompletna" to kupię, w innym wypadku niech spadają na bambus. Dokładnie, jak z wszystkimi wozidłami i dodatkami to sam chętnie kupię. Na PS5 nie ma dobrych ścigałek prócz GT, więc jak na lekarstwo FH5. @kanon7 Bo się rynek wysycił na GPU, a gdyby Microsoft jednak chociaż czasową ekskluzywność wprowadzał na swoje gry i wydawał z jeden ex na kwartał/pół roku to nowi chętni by się znaleźli na bank. Edytowane 31 Stycznia przez Qrdello
kanon7 600 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 12 godzin temu, Jaycob napisał(a): Meh. Słaba Forza. Czwórka była lepsza. 9 godzin temu, slafec napisał(a): Też wolałbym FH4, ale z grobu jej raczej nie wyciągną FH5 przeszedłem całą, a FH4 nie grałem. W skrócie, w jakim aspekcie FH4 była lepsza?
michaelius33 354 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) Jakby ktoś szukał relatywnie tańszych PS5 Pro albo napędów to zajrzyjcie na swoje allegro - rozsyłali dziś kupony na 50 PLN zniżki w dziale elektronika które obejmuje konsole. No i się złamałem bo wyszedł prosiak za 3200 Sony może i obessało na grach usługach i nie ma gier , ale na szczęście Microsoft wyda wszystkie swoje https://www.resetera.com/threads/vandal-starfield-fable-and-ms-flight-sim-2024-will-release-on-ps5-and-switch-2-according-to-our-sources-also-killer-instinct-fable-day-1-on-ps5.1096803/ Edytowane 31 Stycznia przez michaelius33 1 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 3 godziny temu, michaelius33 napisał(a): https://www.resetera.com/threads/vandal-starfield-fable-and-ms-flight-sim-2024-will-release-on-ps5-and-switch-2-according-to-our-sources-also-killer-instinct-fable-day-1-on-ps5.1096803/ W końcu posiadacze PS5 będą mogli zagrać w tego killera, jakim jest Starfield. Spoiler 1
Rekomendowane odpowiedzi