ODIN85 3 503 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 2 godziny temu, Roman_PCMR napisał(a): @DżonyBi Jak tam PS5Pro sie sprawuje dla posiadacza mocnego PC? Warto brac? Jak tylko do exów to nie. Jak do wszystkiego to tak.
Qrdello 832 Opublikowano 4 Marca Autor Opublikowano 4 Marca Przyszedł i mój, wczoraj wieczorem. Zapakowany normalnie, w sensie ori karton w karton. Bez uszkodzeń. Czy działa okaże się dzisiaj wieczorem 1
DżonyBi 1 971 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca Na amazonie.es juz od ponad tygodnia jest ta cena.
kanon7 600 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca Oficjalna cena PS5 Blu-ray slim w Polsce - 2689 zł Cena oficjalna po obniżce przez Sony + gra AstroBot - 2199 zł + 25% cło wprowadzone przez Trumpa -> obniżona nowa cena PS5 = 2748 zł 1
voltq 1 372 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca https://perfectblue.pl/produkt/nowy-naped-optyczny-do-konsoli-playstation-5-pro-playstation-5-slim-digital/?affid=1LYHVGEICJ
voltq 1 372 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca W dniu 3.03.2025 o 16:02, Roman_PCMR napisał(a): @DżonyBi Jak tam PS5Pro sie sprawuje dla posiadacza mocnego PC? Warto brac? Jak ceny kart graficznych tak szaleją to tak
ODIN85 3 503 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca A po co ktoś kto ma mocnego pc ma brać Pro? Dla dwóch trzech exów w roku wystarczy fat.
Kadajo 7 418 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 3 godziny temu, Winter napisał(a): Nie będziesz mieć niczego i będziesz szczęśliwy Hahaha wracają czasy wypożyczania Pegasusa 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 4 godziny temu, Winter napisał(a): Nie będziesz mieć niczego i będziesz szczęśliwy Ale fajnie. Mozna sobie sprawdzic 2-3 miesiace i oddac
creatinfreak 92 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Ja mam za darmo. Bierzesz ps5 na alledrogo płacąc allepay. Po 2 tygodniach zgłaszasz zwrot, po czym masz kolejne 2 tygodnie na wysłanie. Przeszedłem tak stellar blade i śpidermana 2, płacąc tylko za gry gdzie później je sprzedałem. Gierki wyniosły mnie mniej 50-70zł gdzieś. 1 5 1
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) @GordonLameman Ty żeś się śmiał z gościa że chce przejść grę w 24h i oddać... patrz co tutaj się dzieje tam napisałem że cebula poziom średni, to tutaj to już jest level master expert Edytowane 6 Marca przez AndrzejTrg 2
sideband 1 781 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) To jeszcze daleko do największych Januszy z allegro. Edytowane 6 Marca przez sideband 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) 7 minut temu, creatinfreak napisał(a): Ja mam za darmo. Bierzesz ps5 na alledrogo płacąc allepay. Po 2 tygodniach zgłaszasz zwrot, po czym masz kolejne 2 tygodnie na wysłanie. Przeszedłem tak stellar blade i śpidermana 2, płacąc tylko za gry gdzie później je sprzedałem. Gierki wyniosły mnie mniej 50-70zł gdzieś. Ale fajny pomysl. Nie myslales zeby zaebac PS5 Pro z domu dziecka i po miesiacu oddac? Albo od sasiada, nie wiem. Kombinuj. Banany tez obierasz przed wazeniem na wadze? Edytowane 6 Marca przez Roman_PCMR 1 4 1
GordonLameman 8 476 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 8 minut temu, creatinfreak napisał(a): Ja mam za darmo. Bierzesz ps5 na alledrogo płacąc allepay. Po 2 tygodniach zgłaszasz zwrot, po czym masz kolejne 2 tygodnie na wysłanie. Przeszedłem tak stellar blade i śpidermana 2, płacąc tylko za gry gdzie później je sprzedałem. Gierki wyniosły mnie mniej 50-70zł gdzieś. Nie cierpię takiego pasożytnictwa. 4 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): @GordonLameman Ty żeś się śmiał z gościa że chce przejść grę w 24h i oddać... patrz co tutaj się dzieje tam napisałem że cebula poziom średni, to tutaj to już jest level master expert Daj spokój. Mam większy szacunek do prostututek niż do takich ludzi. One przynajmniej pracują. 2
crush 3 575 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) 10 minut temu, creatinfreak napisał(a): Ja mam za darmo. Bierzesz ps5 na alledrogo płacąc allepay. Po 2 tygodniach zgłaszasz zwrot, po czym masz kolejne 2 tygodnie na wysłanie. Przeszedłem tak stellar blade i śpidermana 2, płacąc tylko za gry gdzie później je sprzedałem. Gierki wyniosły mnie mniej 50-70zł gdzieś. A pomyśl jakbyś te gry zaje...chał z półki w sklepie. 50-70 w kiermanie! 😎 2 minuty temu, Roman_PCMR napisał(a): Banany tez obierasz przed wazeniem na wadze? Ja przemycam. Nie pytaj gdzie. 😳 Edytowane 6 Marca przez crush
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 2 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Nie cierpię takiego pasożytnictwa. Daj spokój. Mam większy szacunek do prostututek niż do takich ludzi. One przynajmniej pracują. Gardzę takimi podludźmi... to się w mojej głowie nie mieści. i to nie jest obraza tylko określenie adekwatne do zachowania...
creatinfreak 92 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) Raz zrobiłem i zaraz pasożytnictwo. Żadnego prawa nie złamałem, ani nie spiraciłem gier. Nie chciało mi się czekać na premierę pc, konsola mi zbędna a chciałem ograć. Ot cała historia. Spider na steam już jest, a jak stellarek wyjdzie na pc to też kupię i pogram. Edytowane 6 Marca przez creatinfreak 1
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) 11 minut temu, Roman_PCMR napisał(a): Ale fajny pomysl. Nie myslales zeby zaebac PS5 Pro z domu dziecka i po miesiacu oddac? Albo od sasiada, nie wiem. Kombinuj. Banany tez obierasz przed wazeniem na wadze? W dupie je przemyca i pewnie całą kiść I kolejny do kolekcji 9 minut temu, crush napisał(a): Ja przemycam. Nie pytaj gdzie. 😳 Już wiemy Edytowane 6 Marca przez AndrzejTrg 1
Qrdello 832 Opublikowano 7 Marca Autor Opublikowano 7 Marca 15 godzin temu, GordonLameman napisał(a): Nie cierpię takiego pasożytnictwa. Daj spokój. Mam większy szacunek do prostututek niż do takich ludzi. One przynajmniej pracują. Ot i macie politykę zwrotów. Pisałem o tym, że zwroty bez podania przyczyny często gęsto powodują właśnie takie patole, jw. 1
Phoenix. 4 730 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca https://www.ppe.pl/news/364956/wypozyczalnia-ps5-to-zyla-zlota-gracze-masowo-siegaja-po-playstation-5-na-abonament.html 1
LYCONE 125 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Kupiłem w końcu napęd. Konsola z napędem za 3500 zł mnie wyszła. Nie ma tragedii, ale 2299 zł wyglądało lepiej na premierę PS5 1 1
Rekomendowane odpowiedzi