Skocz do zawartości

PlayStation 5/5 PRO

Qrdello

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, azgan napisał(a):

...

Razem jedyne 5 248,00 zł :E🙃

PRO sprzęt i cena 🤭😉

No właśnie :E 

Choć czaję się na prosiaka, bo nie miałem ps5, ani ps4 i nie grałem w te wszystkie exy... ale tyle za konsole. Nie wiem czy nie skończy się na slimce, przy jakiejś promocji.

2 godziny temu, Gronek31 napisał(a):

Zamawiał ktoś może Pro przez Media Expert? Bo się zastanawiam czemu dalej jest "zamówienie oczekuje na realizację" żadnego info czy będzie faktycznie w czwartek czy nie. Albo czy czasem moje zamówienie gdzieś komuś umknęło i nikt go nawet nie realizuje.

Tam długo dało się kupić. Spokojnie,oni nawet o 2 w nocy meile z wysyłka dają.

9 godzin temu, Reddzik napisał(a):

Artykul z dupy za przeproszeniem, nikt tego w takiej cenie nie kupuje. To tak jakby ktoś wrzucil, że sklep xxxx ma za 99999999 bo taka cena nie raz jest ustawiona jak towaru nie ma.

7 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

Tyle exow z ps4 to piekne czasy jesienno/zimowe cie czekaja, grzanca robic i grac :D Sam chce ograc kilak staroci jak Shadow of the Colossus i kilka innych gier ;D

Jak ktoś nie grał to tak 😉

8 godzin temu, reddy napisał(a):

No właśnie :E 

Choć czaję się na prosiaka, bo nie miałem ps5, ani ps4 i nie grałem w te wszystkie exy... ale tyle za konsole. Nie wiem czy nie skończy się na slimce, przy jakiejś promocji.

Nie wiem czy nie lepiej poczekać już na to PS6 tam mam nadzieję przynajmniej na starcie powinny być jakieś duże EX'y od Sony tylko weź teraz przeczekaj te 2-3 lata :E😉

46 minut temu, ZetMcKey napisał(a):

Czy posiadając zwykła PS5 jest sens mysleć o zmianie na PS5 pro??

No pytanie w sumie konkretne. Jak masz Fata z Blueray, to koszt zmiany podstawka, disck blueray, ps5pro, pewnie ponad 4k. W tym momencie dosc drogo, co innego jakby całkowity koszt byl w okolicach 2.5k. Jeżeli grasz w 3-5 gier na PS tak jak ja, a reszta na PC to raczej tak srednio sie oplaca przy tej cenie

Jak wykorzystasz moc pro to czemu nie. Ja też przechodzę, bo dokładka nieduża po odsprzedaży slima, ale na spokojnie, bo mam ograne większość ex'ów, a moją główną platformą jest PC, gdzie 4090 wciąga nosem prosiaka. Jutro wychodzi Metro VR, zaraz Stalker 2 i MFS2024, jeszcze Indiana Jones. W między czasie gram w DA: Vailguard i w Diablo 4 na Legionie GO. Wleciały Starctafty do GP na PC i chyba pogram z sentymentu. Exclusive Sony Stellar Blade, którego demo ograłem na PS5, zaraz wychodzi na PC i wole ograc wymaksowaną w uczciwym 4K@120fps, bo nie lubie kompromisow. Gram na padzie DS5, więc jak na konsoli, ale jakość grafiki na zupelnie innym poziomie. Na prosiaka przyjdzie czas. 

Edytowane przez DżonyBi

20 minut temu, maxmaster027 napisał(a):

No pytanie w sumie konkretne. Jak masz Fata z Blueray, to koszt zmiany podstawka, disck blueray, ps5pro, pewnie ponad 4k. W tym momencie dosc drogo, co innego jakby całkowity koszt byl w okolicach 2.5k. Jeżeli grasz w 3-5 gier na PS tak jak ja, a reszta na PC to raczej tak srednio sie oplaca przy tej cenie

Dafuq, jak Ty to obliczyles? Patrzac na rynek UK - PS5 uzywka z padem 300 funtow(tyle dostaniesz na pewno) konsola + naped  to 800, nawet jakbys juz musial miec ta podstawke to tylko 25GBP, wiec koszt przesiadki to okolo 500 wiec 2500zl, jak Ty obliczyles 4k gdzie to jest sama cena za konsole z podstawka nie sprzedajac swojej? 

13 minut temu, DżonyBi napisał(a):

Zdziwisz się :) a dla mnie zaraz, bo zanim poogrywam to co mam to już będzie.

Slowo klucz "dla mnie". Nie kazdy, chce  czekac na premiere 6-12 miesiecy. 

9 minut temu, Joloxx9 napisał(a):

Slowo klucz "dla mnie". Nie kazdy, chce  czekac na premiere 6-12 miesiecy. 

Akurat ja czekam z wyboru, bo mam slimke. Ogralem demo i na razie tyle, bo jak oglosili na PC to przerzucilem na razie uwage na inne gry. Zobaczę co szybciej nastapi w moim przypadku. Zakup Pro czy Stellar na PC.

Edytowane przez DżonyBi

Z tym Stellar Blade to tak nie do końca jest pewne kiedy to ma wyjść na PC. Na labie był temat, ludzie myśleli że pograją też na PC a przed premierą okazało się że Sony wycofało się z tego pomysłu. The Last of Us Part II Remaster jest już podobno gotowy a też czekają na premierę serialu to Stellar Blade może wyjść najwcześniej myślę w przyszłym roku. Final Fantasy VII Rebirth podobnie. Sony będzie tak cykać powoli tymi EX'ami na PC żeby nie zaszkodzić sprzedaży PlayStation. Jak ktoś chce szybko, bez długiego czekania to lepiej kupić sobie PRO Station i grać już teraz w lepszej jakości.