Skocz do zawartości

PlayStation 5/5 PRO

Qrdello

Rekomendowane odpowiedzi

31 minut temu, Elvis79 napisał(a):

Zamówienie masz gotowe do odbioru, lada moment jak odbierzesz i wtedy o tym poinformujesz i napiszesz - dobra tak kusiliście, że namówiliście mnie :E

Chcesz mi powiedzieć, że najpierw od 10 stron naśmiewa się z urządzenia a potem pędzi je kupić gdzie inni mówią że nie warto?

4 minuty temu, Joloxx9 napisał(a):

Chcesz mi powiedzieć, że najpierw od 10 stron naśmiewa się z urządzenia a potem pędzi je kupić gdzie inni mówią że nie warto?

Obraz typowego, dzisiejszego gracza - mówi jedno, myśli drugie, robi trzecie. Coś w zasadzie jak kobieta.

Wziąłem na miesiąc na próbę Ps+ Extra ze względu na Katalog gier jako, że jedyne gry, które dostały/dostaną wsparcie pod Pro mam na płytach i aż jedną w tym katalogu namierzyłem - Dead Island 2. Jest w katalogu jeszcze jakaś pozycja, która się załapie na jakieś bajery związane z Prosiakiem?

Edytowane przez Bardak

9 minut temu, Bardak napisał(a):

Obraz typowego, dzisiejszego gracza - mówi jedno, myśli drugie, robi trzecie. Coś w zasadzie jak kobieta.

Wziąłem na miesiąc na próbę Ps+ Extra ze względu na Katalog gier jako, że jedyne gry, które dostały/dostaną wsparcie pod Pro mam na płytach i aż jedną w tym katalogu namierzyłem - Dead Island 2. Jest w katalogu jeszcze jakaś pozycja, która się załapie na jakieś bajery związane z Prosiakiem?

O widzisz w to nie grałem, pobiorę sobie 

8 minut temu, Joloxx9 napisał(a):

O widzisz w to nie grałem, pobiorę sobie 

Nie wiem czy sobie wmawiam czy nie ale odnoszę wrażenie, że grafika jakby kapkę ładniejsza niż na podstawowym PS5. Ale ogólnie gra dobrze działała i wyglądała wcześniej i to bez wyboru trybów - jakość czy wydajność.