Ja misialem orzy vsoc 1.1 i vmisc 1.1 zjechac z CO do -20
Test y-cruncher vst od poczatku
Moze maja tak dopracowany proces ze wszystkie na razie sa rowne?
Albo cala partia do Polski podobnych przyjechala
@Yahoo86
Pytanie czy to Nasze rządy zawaliły sprawę czy jednak prawo UE jest do du... i narzuca wyimaginowane restrykcje uwalając przy tym gospodarkę poszczególnych Państw UE?
Dość mocno studiuje energetykę Chin i tam mają wy... na to co mówi UE. Idą swoją własną droga i ze względu na olbrzymi wzrost zapotrzebowania na energie przy transformacji w elektromobilności inwestują w najszybsze źródło pozyskania energii czyli węgiel z uwzględnieniem długofalowej przemiany energetycznej. Chiny otwierają kolejne elektrownie węglowe co wytyka UE ale jednocześnie są w etapie budowy prawie 30 elektrowni atomowych i budują rocznie OZE ponad 50% większe niż cała reszta świata.
Może to nie Nasze rządy były lipne a prawo ustanowione w UE Może jednak warto by poszczególne państwa UE przeszły transformacje w miarę swoich możliwości a nie z uwzględnieniem instrukcji nie realnych bądź niesamowicie kosztownych.
Ja myślałem nad zmianą procka bo mam potężnego Ryzena 5600 i myślałem nad 5800x3d pod AM4 ale coraz bardziej kusi mnie przyszłościowo zainwestować w AM5 zwłaszcza że premiera MSFS 2024 coraz bliżej. Ciekawe jak będzie wyglądać dostępność 9800 po nowym roku.
I pytanie laika, w tych wycięciach w obudowie procesora nie będzie zbierać się pasta?
Rekomendowane odpowiedzi