@MarcoSimone a może flowmeter walnięty, tak miałem z czujnikiem Bykskiego, że coś się zacięło
po rozebraniu i wyczyszczeniu flow wrócił no normy - na distro + D5+ x360m/p360m/x280m + drugie D5 z 1080 przy 800rpm na oby mam 70l/h, na 4200rpm coś ponad 200l/h
W vanguarda też mi się jako tako grało, na pewno lepiej niż w te nowsze odsłony.
Chociaż ja to nie rozumiem co się z tym codem stało.
W 2007/2008 roku człowiek cisnął takiego coda 4, który był całkiem tani tak swoją drogą (ok. 70zł) i jeszcze na promodzie żeby było powiedzmy bardziej pro, bez tych badziewnych dodatków typu termowizja.
Całkiem nieźle to działało, człowiek miał znajomych na xfire, grało się jakieś klanówki na esl. Było naprawdę dobrze uważam. Serwery dedykowane oczywiście.
Teraz człowiem odpala najnowszego coda i zastanawia się co to jest? Przecież to nie jest prawdziwy cod, czy ludzie już do reszty zidiocieli na przestrzeni lat? Dramat i załamka.
Niech któryś ze szczęśliwych posiadaczy przetestuje tą nową opcję "X3D Turbo" w biosie. Jestem ciekawy czy są chociaż jakieś małe różnice, a nie widziałem nigdzie testów porównawczych. Liczę zwłaszcza na @PiPoLiNiO
Rekomendowane odpowiedzi