Kadajo 9 968 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca Nadal jestem, nikomu się nie upiecze jak zrobi błąd
galakty 5 169 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca 4 minuty temu, lukadd napisał(a): Ale wkładasz płytkę i grasz Ale tak na serio, konsola dalej jest i będzie tańsza od PC i mniej obsługowa, więc znajdzie klienta. A gry, nikt nie zmusza do zakupu na premierę, po kilku miesiącach nawet na PS store promki minus 40-50% to nie jest nic wyjątkowego, a raczej standard. Mi tak naprawdę też jest smutno, że płyty odchodzą, mimo, że kupowałem okazjonalnie mocno w ostatnich latach, to jednak był ten wybór. No, ale czasy się zmieniają, "postemp" Kiedyś jak wchodziły samochody to też ludziom ciężko było z końmi i powozami się rozstać, niektórzy wierzyli niemal do samego końca, że nie znikną z dróg. Ale wiadomo świat się zmienia. Przecież ja nie mówię że się nie sprzeda, wręcz przeciwnie, ja wiem że się sprzeda. Po prostu ja nie kupię, skończę przygodę na PS5 z napędem, wrócę do PC albo jakiegoś składaka pod TV i SteamOS. 1
ODIN85 4 926 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca (edytowane) 4 minuty temu, Kadajo napisał(a): Nikt by na STEAM gier nie kupował gdyby znikały albo platforma była niestabilna. Ta i pewnie dlatego kupują na STEAM. Gdzie kupujesz Battlefilda ? Na STEAM Gdzie kupujesz Forze Horizon 6 ? Na STEAM Zgadnij gdzie PCMR kupi GTA VI ---> NA STEAM Gry tam znikają i serwery też nie wyrabiały np Cyber. Bf najtaniej abo. Forza najtaniej abo. Gta Steam bo najtaniej. Edytowane 2 Lipca przez ODIN85 2
Jaycob 2 745 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca Godzinę temu, azgan napisał(a): A teraz jeszcze grubasa po jajcach całują jaki to jest wizjoner Wizjoner? 5
lukadd 3 763 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca A jeśli chodzi o sam gaming AAA dzisiaj to w ogóle, płytki tutaj jak się skończą to teoretycznie mogłoby to dobrze zrobić dla graczy, ale nie zrobi i tak bo statystyczny gracz jest za głupi Ale może chociaż mała część graczy tej 1% jak przyjdzie wywalić kasę na cyfrę bardziej się zastanowi czy ten gniot AAA jest wart tej premierowej ceny Bo 98% gierek AAA nie jest warte premierowej ceny
Kadajo 9 968 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Bf najtaniej abo. Forza najtaniej abo. Gta Steam bo najtaniej. W abo nic nie masz. GTA VI na bank nie będzie najtańsze na STEAM.
azgan 1 860 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca 2 minuty temu, Jaycob napisał(a): Wizjoner? Mesjasz, prawda objawiona 4
Kadajo 9 968 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Znaczy tanie klucze na Steam. Nawet na kluczykowniach STEAM jest najdroższą platforma.
Jaycob 2 745 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca Godzinę temu, Kris194 napisał(a): To co Sony ostatnio wyrabia to naprawdę wygląda jak ruchy topielca, który chce za wszelką cenę obniżyć koszty. I cyk, przy następnym remasterze lub remake'u usuną oryginał.
slafec 76 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca 17 minut temu, Kadajo napisał(a): Nic nie jest w 100% idealne ale chyba możemy się zgodzić ze STEAM to w tej chwili najbliżej dobrej platformy cyfrowej. Pomijając wszystkie afery związane z hazardem, tak.
Kadajo 9 968 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca 2 minuty temu, slafec napisał(a): Pomijając wszystkie afery związane z hazardem, tak. Nie pisałem że są święci 1
azgan 1 860 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca Godzinę temu, galakty napisał(a): Kupowanie filmów cyfrowo to nie wiem jak ocenić... Dobitnie i tylko w mocnych słowach 🚀🚀🚀🤯
Kadajo 9 968 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca No i tak samo będą usuwać gry, a z jakiego powodu to już sobie wymyślcie cokolwiek
Kris194 5 069 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca Godzinę temu, Kadajo napisał(a): Stawiają wszytko na jedna kartę. Biorąc pod uwagę, że oni tworzą coraz słabsze gry i deweloperzy third party też tworzą słabsze gry to zastanawiam się, kto ma pchać ten wózek?
galakty 5 169 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca Będą usuwać gry, ale za to zapłacimy 2x tyle co za płytę 2
Kadajo 9 968 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca @Kris194 Muzyka na Titanicu tez grała do końca. 3
ODIN85 4 926 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca 10 minut temu, Kadajo napisał(a): No i tak samo będą usuwać gry, a z jakiego powodu to już sobie wymyślcie cokolwiek Pewnie jest to w regulaminie od dawna którego nikt nie czyta.
Kris194 5 069 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca 8 minut temu, galakty napisał(a): Będą usuwać gry, ale za to zapłacimy 2x tyle co za płytę O, i to jest podejście. "Work smart, not hard."
ODIN85 4 926 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca 10 minut temu, Kadajo napisał(a): No i tak samo będą usuwać gry, a z jakiego powodu to już sobie wymyślcie cokolwiek Jak ją przeszedłem to mogą robić z nią co chcą.
KamcioGF 160 Opublikowano 2 Lipca Opublikowano 2 Lipca 7 minut temu, ODIN85 napisał(a): Jak ją przeszedłem to mogą robić z nią co chcą. 5 1
Rekomendowane odpowiedzi