Roman_PCMR 66 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Trzeba przyznac jedno. Duzy plus dla wydawcy ze dali demko gierki przed premiera. Za to sie chwali. Ogralem demko i gra to taki sredniak, za darmo mozna pograc z 5h.
ODIN85 550 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 3 godziny temu, Qrdello napisał(a): W końcu dają Forspoken ta gra powinna w miesiąc po premierze trafić do Plusa, bo raz że tragedia wydajnościowa, to jeszcze gameplayowa i sprzedała się tragicznie Ostatnio wersja deluxe była w promce za 130 ziko chyba, to jak ktoś się pokusił i kupił to teraz sobie pluje w brodę Ktoś zrobił do tego spolszczenie?
voltq 266 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu https://www.oleole.pl/akcesoria-playstation-5/sony-naped-ps5-d-chassis.bhtml?utm_source=2208151|lowcygier.pl PL&utm_medium=TradeDoubler&utm_campaign=(TradeDoubler)&utm_content=%2F 900 zł napęd w sklepie, skalpery ?
DżonyBi 376 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Ten sklep odleciał. Moze zatrudnili w dziale sprzedazy skalpera Marka. U nich 9800X3D po 3999, gdzie wczoraj mozna bylo kupic za 2449 w Media Expert. Edytowane 3 godziny temu przez DżonyBi
Geble 17 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Czyli wystawiają coś czego nie mają na stanie Dostawa do 7 dni roboczych. Pewnie wiedzą, że będzie dostawa z Chin w przyszłym tygodniu i golą niecierpliwców.
Migot 3 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Udało mi się wyrwać z outletu ps5 pro za 2555 zł, wg zdjęć ma jakąś ryskę na piano black i lekkie otarcie na obudowie. W tej cenie chyba spoko 1 1
DżonyBi 376 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 899 z duzego polskiego marketu to okazja. Dzbany "kupujo" od skalperow po 1k+. Markety i tak sa dla nas laskawe, ale jak widac coraz mniej. @Migot Spora przecena, moze cewki slychac z 3 metrow. Sprawdz najpierw i jak bedzie wszystko ok, to wtedy sie zacznij cieszyc. Nie mam nic przeciwko outletowi, bo sam tam tez trafilem kilka razy dobrze, ale 2x zle, z czego 1x bardzo zle. Na szczescie zawsze mozna odeslac jak cos. Edytowane 3 godziny temu przez DżonyBi
Migot 3 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 8 minut temu, DżonyBi napisał(a): 899 z duzego polskiego marketu to okazja. Dzbany "kupujo" od skalperow po 1k+. Markety i tak sa dla nas laskawe, ale jak widac coraz mniej. @Migot Spora przecena, moze cewki slychac z 3 metrow. Sprawdz najpierw i jak bedzie wszystko ok, to wtedy sie zacznij cieszyc. Wiesz może jak najlepiej to zweryfikować ? Na cewki jest chyba gwarancja jak coś nie >? 1
DżonyBi 376 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Na glosne cewki nie ma gwarancji, ale jak nic Cie nie zapokoi z akustyka konsoli to ok. Nie mam zamiaru Ciebie nastanawiac negatywnie, ale na radosc troche za wczesnie.
Migot 3 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 22 minuty temu, DżonyBi napisał(a): Na glosne cewki nie ma gwarancji, ale jak nic Cie nie zapokoi z akustyka konsoli to ok. Nie mam zamiaru Ciebie nastanawiac negatywnie, ale na radosc troche za wczesnie. Racja, nie ma co się nastawiać. Jutro sprawdzę, jak coś będzie nie tak to mam 14 dni na zwrot
voltq 266 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) @DżonyBi miałem dobry nos żeby za 650 zł kupić napęd Edytowane 2 godziny temu przez voltq
Phoenix. 435 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu No i kolejna promocja na gry, kolejny spisek sony z napedami! https://www.ppe.pl/news/359225/gry-na-ps5-i-ps4-w-specjalnej-promocji-znizki-na-wielkie-hity.html
Kowal_ 96 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, voltq napisał(a): https://www.oleole.pl/akcesoria-playstation-5/sony-naped-ps5-d-chassis.bhtml?utm_source=2208151|lowcygier.pl PL&utm_medium=TradeDoubler&utm_campaign=(TradeDoubler)&utm_content=%2F 900 zł napęd w sklepie, skalpery ? Oczywiście, polują na jeleni, oznacza to tyle, że są pewni dostawy, czytaj w innych sklepach również będą. Protip - nie tylko duże elektromarkety handlują napędami, wiele sklepów będzie je miało taniej. No i ładny nóż w plecy skalperów z olxów itd. Za chwilę nawet tam zaczną się obniżki. Zresztą już się zaczęły, sporo ogłoszeń wisi już po 2-3 tygodnie, non stop odświeżane/wrzucane na nowo i po stówę, dwie taniej, jeszcze chwilka.
Qrdello 166 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, DżonyBi napisał(a): 899 z duzego polskiego marketu to okazja. Dzbany "kupujo" od skalperow po 1k+. Markety i tak sa dla nas laskawe, ale jak widac coraz mniej. @Migot Spora przecena, moze cewki slychac z 3 metrow. Sprawdz najpierw i jak bedzie wszystko ok, to wtedy sie zacznij cieszyc. Nie mam nic przeciwko outletowi, bo sam tam tez trafilem kilka razy dobrze, ale 2x zle, z czego 1x bardzo zle. Na szczescie zawsze mozna odeslac jak cos. Właśnie od majfrienda przyszedł do mnie wentylator foxconn f1. Z ciekawostek paczka szła 8 dni szybciej niż niejedna dostawa pl-pl. Już na pierwszy rzut ok, jak wyciągnąłem swoją deltę, różnica jest. Przede wszystkim moja delta miała spore bicie na łożysku, wystarczyło ją lekko rozkręcić w ręce i widać jak faluje wentylator. Nic dziwnego, że podczas pracy było słychać falowanie. Foxconn nie ma takiego bicia, prawie wcale w sumie nie ma. Czy będzie cichszy? Wątpię, natomiast mam nadzieję, że podczas pracy nie będzie mnie irytował falowaniem. Najcichsza jest ponoć rewizja f5, ale te trafiają póki co tylko ja JP i majfriendy nie mają ich jeszcze. Podmianka bajka, cztery śrubki, zaklejka portu z kabelkiem. 5 min roboty. 1
voltq 266 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 32 minuty temu, Kowal_ napisał(a): Oczywiście, polują na jeleni, oznacza to tyle, że są pewni dostawy, czytaj w innych sklepach również będą. Protip - nie tylko duże elektromarkety handlują napędami, wiele sklepów będzie je miało taniej. No i ładny nóż w plecy skalperów z olxów itd. Za chwilę nawet tam zaczną się obniżki. Zresztą już się zaczęły, sporo ogłoszeń wisi już po 2-3 tygodnie, non stop odświeżane/wrzucane na nowo i po stówę, dwie taniej, jeszcze chwilka. Te słynne obniżki już za chwile , na razie skalperami okazały się sklepy bo prywatny gość sprzedał mi za 650zł
Qrdello 166 Opublikowano 41 minut temu Autor Opublikowano 41 minut temu 48 minut temu, voltq napisał(a): Te słynne obniżki już za chwile , na razie skalperami okazały się sklepy bo prywatny gość sprzedał mi za 650zł Ktory też jest skalperem. Kupil żeby sprzedać a nie żeby użytkować. To że skroil na 2 stówy a nie 5 nie znaczy że zrobił dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi