michaelius33 354 Opublikowano 23 Grudnia 2024 Opublikowano 23 Grudnia 2024 Jeszcze się ludzie nie nauczyli, że po tym jak Microsoft opóźni kilka gier z bieżącego to pod koniec grudnia ich kolejny rok wygląda mocarnie, a potem z wielkiej bomby wychodzi przemoczony kapiszon bo połowę gier planowanych trzeba przesunąć na kolejny rok No i Doom wyjdzie na PS5
azgan 1 130 Opublikowano 23 Grudnia 2024 Opublikowano 23 Grudnia 2024 5 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Wolverine i Venom raczej też będą. Death Stranding 2 32 minuty temu, michaelius33 napisał(a): No i Doom wyjdzie na PS5 Indiana Jones, nowy Doom oraz Call of Duty czyli same dobre gry
ODIN85 3 503 Opublikowano 23 Grudnia 2024 Opublikowano 23 Grudnia 2024 A na konsolach i tak najwięcej gra się w Fifę i Coda 1 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 23 Grudnia 2024 Opublikowano 23 Grudnia 2024 17 godzin temu, kanon7 napisał(a): Game 2025 r. Ale bzdura. Kazda z tych gier wyjdzie na PC i...PS5
Kowal_ 263 Opublikowano 23 Grudnia 2024 Opublikowano 23 Grudnia 2024 A ja wczoraj pograłem w Silent Hill 2. Port jest słaby technicznie, kupa bugów i glitchy. Ale nie skupiając się na technikaliach to klimat jest świetny, ja jestem już przesycony "otwartym światem" z milionem przeskadzajek i zbieractwa śmieci po mapie czy bycia pomagierem co któregoś napotkanego NPC. Jest na pewno sentyment do serii i czuć w tej grze drewno tamtych lat, ale kurde, takiej właśnie gry chciałem. Nie wiem czy jednak póki co nie zacząć Alana, a dać Silentowi, a właściwie Blooberowi trochę czasu na poprawki jednak obawiam się, że już żadnych nie będzie i gra zostanie w takim stanie w jakim jest. A w kwestii cyfry to skoro mam napęd i interesują mnie tylko gry singlowe to anulowałem subskrypcję ps+, fakt faktem trochę tytułów zagrałem z tego co rzucili, ale za 500zł mam mnóstwo płyt i będę grał w to co konkretnie chcę zagrać, a nie co akurat jest dostępne. No i nie będę się łapał na tym, że chcąc w coś zagrać spędzę pół godziny na przeglądanie katalogu, a finalnie nie zagram w nic, nie mam na to czasu 2
ODIN85 3 503 Opublikowano 23 Grudnia 2024 Opublikowano 23 Grudnia 2024 Silent lepszy od Alana. Najpierw to skończ.
SethJames 57 Opublikowano 23 Grudnia 2024 Opublikowano 23 Grudnia 2024 (edytowane) Alan 2 technicznie na ps5 pro z włączonym RT jest kozak, choć trzeba lubiec takie klimaty, jestem w 1/3 i coraz bardziej wciąga, zwłaszcza etapy ALANA. SH2 remake jeszcze nie grałem przez zła reputacje wersji PRO, czekam aż połatają tryb 30 fps fidelity, bo interesuje mnie najlepsza możliwa jakość grafiki, a ten tryb jest zdecydowanie spaprany na prosiaku Edytowane 23 Grudnia 2024 przez SethJames
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 24 Grudnia 2024 Opublikowano 24 Grudnia 2024 Wg mnie Alan 2 jest dużo lepszy od silent hill 2. Nie grałem na pro i już nie zagram, bo w tej grze chodzi o historię i jak już się ją zna to nie ma po co w to grać drugi raz. Klimat jest niesamowity, sam początek jak w true detective, później odjazd jak w twin peaks a im dalej w las tym bardziej czuje się jak w paszczy szaleństwa. Wstawki z Alexem Casey są doskonałe a rozdział sing with me (albo sing it? nie pamiętam) to najbardziej kreatywna rzecz jaką widziałem w ostatnich latach w grach. No i plus za zagadki w którzy trzeba czasem używać mózgu. Szkoda, że od razu nie wydali tego w pudełku. Może sprzedaż byłaby lepsza i remedy by szybciej wydało kolejną świetną grę. Silent hill 2 nie jest zły ale to tylko remake i to momentami dość drewniany. 1
azgan 1 130 Opublikowano 24 Grudnia 2024 Opublikowano 24 Grudnia 2024 17 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Silent lepszy od Alana. Najpierw to skończ. Też jestem tego zdania 1
Phoenix. 4 730 Opublikowano 25 Grudnia 2024 Opublikowano 25 Grudnia 2024 Ceny PRO wróciły do normy, tekze była to tylko chwilowa promocja na święta. 1 1
voltq 1 372 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Opublikowano 28 Grudnia 2024 (edytowane) Słuchawki pulse Elite 3d poszły na gwarancjie , rozłączają się non stop i teraz już ich nawet sparować nie mogę ponownie nawet jak USB wyjąłem znów i włożyłem Przestrzegam wszystkich Edytowane 28 Grudnia 2024 przez voltq
Tomek1623 266 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Czyli jednak, arctisy pewniejsze.
Qrdello 831 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2024 W dniu 22.12.2024 o 17:31, SethJames napisał(a): Narzekać, że wersja PRO ma kilka opcji graficznych trybów – powtarzam, wersja PROFESJONALNA. Wyłączyłem tę clickbaitową recenzję po tym tekście: typowy, zniewieściały zajączek To jest kolejny YTber, który jedzie po wszystkim równo byle się kliknięcia zgadzały, ale z drugiej strony jak popatrzysz nieraz na przebitki to ma wszystkie te sprzęty i z nich korzysta często to też robi materiały typu: po roku z ... (ps5 iphone 15 samsung s24 etc), gdzie okazuje się że skoro się jednak sprzedało coś i ludzie chętnie kupowali pomimo jego pomyj, to warto zrobić rok z żeby znów mieć kliknięcia raczej kolesia omijam 8 godzin temu, voltq napisał(a): Słuchawki pulse Elite 3d poszły na gwarancjie , rozłączają się non stop i teraz już ich nawet sparować nie mogę ponownie nawet jak USB wyjąłem znów i włożyłem Przestrzegam wszystkich Posiadam starszy model Pulse 3D, ten z premiery PS5 - i powiem szczerze od 3 lat zero problemów z łącznością. Używam i na PS5 i na PC, teraz w PROsiaku przez rozgałęźnik usb-c na froncie, bo nie chcę żeby wrzątek wiał na dongle'a z tyłu, i działają jak złoto. Zero zakłóceń czy rozłączania. 1
voltq 1 372 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Opublikowano 28 Grudnia 2024 (edytowane) 5 godzin temu, Qrdello napisał(a): To jest kolejny YTber, który jedzie po wszystkim równo byle się kliknięcia zgadzały, ale z drugiej strony jak popatrzysz nieraz na przebitki to ma wszystkie te sprzęty i z nich korzysta często to też robi materiały typu: po roku z ... (ps5 iphone 15 samsung s24 etc), gdzie okazuje się że skoro się jednak sprzedało coś i ludzie chętnie kupowali pomimo jego pomyj, to warto zrobić rok z żeby znów mieć kliknięcia raczej kolesia omijam Posiadam starszy model Pulse 3D, ten z premiery PS5 - i powiem szczerze od 3 lat zero problemów z łącznością. Używam i na PS5 i na PC, teraz w PROsiaku przez rozgałęźnik usb-c na froncie, bo nie chcę żeby wrzątek wiał na dongle'a z tyłu, i działają jak złoto. Zero zakłóceń czy rozłączania. W starym modelu pulse 3d też nie miałem problemów , pulse Elite 3d to dziadostwo jak nie problemy z rozłączaniem się to trzaski w słuchawkach które trzeba było eliminować położeniem na kaloryfer albo resetem słuchawek, jeden wielki niewypał za 500 zł Wrzucił by ktoś jeszcze raz ta stronkę z cenami gier pudełkowych/cyfrowych kiedy były najniższe żeby można było sprawdzić Edytowane 28 Grudnia 2024 przez voltq 1
ryba 1 246 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Mialo byc na swieta, ale tez jest spoko 😎 dolaczylem do grona smutnych konsolowcow. 9
Gret 557 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Też kiedyś dołączyłem i tak sobie od dwóch lat stoi jako mebel i to nawet nie ładny mebel
Phoenix. 4 730 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Returnal czeka u mnie w kolejce ale chyba ogram ta gre na PC bo jednak na padzie to strzelanie nie sprawia mi przyjemnosci
Misio-Jedi 6 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Opublikowano 29 Grudnia 2024 20 godzin temu, ryba napisał(a): Mialo byc na swieta, ale tez jest spoko 😎 dolaczylem do grona smutnych konsolowcow. Gdzie kupione? 1
Gonzo3211 106 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Fatek nowych już nie sprzedają więc... 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Opublikowano 29 Grudnia 2024 I tak nie ma karteczki z datą i nickiem 1 2
maxmaster027 888 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): I tak nie ma karteczki z datą i nickiem No raczej kupił xD, pewnie używke, z grami w pakiecie. Ogólnie w zależnosci od versji FATa to sa najcichsze konsole. Z racji wiekszych gabarytow i lepszego chlodzenia, kultura pracy FATa znacznie przewyższa slima, energetycznie to samo, troche wiecej miejsca na biurku, jest blueray. Całkiem spoko wybór. 1
Rekomendowane odpowiedzi