PlayStation 5/5 PRO
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Z tego wpisu bardziej niż wygląd ich siedziby interesowała by mnie kwestia czy spółka z amunicją w nazwie taktycznie ją produkuje czy nie Czytając ten artykuł wnioski wydają się dość oczywiste https://wiadomosci.wp.pl/kontrowersje-wokol-spolki-polska-amunicja-mamy-nowe-informacje-7253960635734336a -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Pierwsza taka niespodzianka po 44k, a druga w karierze moich aut z LPG więc nie narzekam -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Co do opinii się nie odniosę, bo każdy ma swoje zdanie, ale z tym nieostrym obrazem to coś nie halo. U siebie gram w 4K na oledzie z HDR, wszystko na max, tylko globalna iluminacja na high i aberracja wyłączona. DLSS Q 80% bez FG, i co do ostrości absolutnie nie mam żadnych zastrzeżeń. Co więcej, uważam że jest bardzo ostro. Mydło to jest na PS5 Pro, dlatego jak sobie porównałem dema to poszedłem w wersję PC. Może masz włączone dynamiczne skalowanie obrazu do utrzymania FPS oraz FPS Dynamic Adjustment. Ja mam te obie opcje wyłączone. Co do ilości kapliczek to dla mnie na plus. Nie będę się rozpisywał dlaczego, ale generalnie mniej biegania. Dla mnie poziom trudności jest większy niż w Nioh 2 - w dwójce zatrzymałem się dopiero na Senhora Osakabe. Ja gram piekielnie szybkim ninja, ale to trochę papierowy build, więc muszę uważać. Radość z gry 100/100. Kawka już zaparzona, -9° na zewnątrz, a ja lecę z kolejną sesją. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Słynna karta już w odpowiednich rękach
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi