Hydepark, Retro, Luźne rozmowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez marko · Opublikowano
Poza tym tak szybka utrata wartości, to wada i zaleta. Pytanie jak długo chce się to auto trzymać. X-Trail z 2017, to będzie poprzednia generacja po lifcie. Silnikowo 1.6 DIG-T ok, ale jedynie ze skrzynią manualną, w której wybierak działa jak w żuku. Potem wsadzali 1.3 z automatem, ale nie mam pojęcia jak to jeździ. Wyposażeniowo w miarę spoko, fotele elektryczne bez pamięci, multimedia jedynie przestarzałe, ale można sobie wsadzić jakieś chińskie radio. No i uważać na rdzę, u mnie po 5 latach zaczęło brać maskę od spodu. Błotniki przednie, klapa bagażnika plastik. Spód przy sprzedaży był wg serwisu jeszcze ok. Ja osobiście podwozia na oczy nie widziałem Amarok, to chyba inna półka cenowa no i tylko diesel. Poza tym jak tutaj skupiacie się na przyczepności, to jakikolwiek pickup mocno Was rozczaruje. Chyba że wrzucicie ze 300kg na pakę, żeby tak nie podskakiwała. Choć to i tak nadal będzie taczka -
Przez Seeba03 · Opublikowano
Tak, dwa i pół roku po ślubie i waga stała jak zaczarowana do czasu, kiedy kumpel wyciągnął mnie na siłownię. Od roku trochę intensywniej ćwiczę, więcej jem i już powoli dobijam pod 70kg. Nie jest już tak źle ze mną -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Nic na to nie poradze, ze jestem po prostu wymagajacy, zbyt dlugo bawie sie w te klocki, zeby przymykac na pewne rzeczy oko po prostu i wiem, ze te 20W to jest nic ale pewnych rzeczy w glowie sie nie przeskoczy Zobaczymy po nowym roku jak sie wyklaruja karty nvidia/amd i wtedy zadecyduje do czego zrobie przymiarke. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
@Amp Wynik ma przejść weryfikacje. Bez tego go nie wpisze. -
Przez Seeba03 · Opublikowano
Przecież jest zapis, że musisz być w posiadaniu takiego auta przynajmniej przez 3 lata, by dostać wyższą dopłatę.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi