GordonLameman 8 496 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Pamiętają 1611, a wy ich oskarżacie o historyczną niedokładność
Roman_PCMR 866 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Kop spartanski czy kop George Flloyda? Murzyn w japonii straszni wybija z imersjii
Tomek1623 266 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca 1 godzinę temu, DITMD napisał(a): Za dekapitacje to ja szanuje. 1 1
AndrzejTrg 2 756 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Spartan kick... no to i Kassandra musi być czy jak jej tam było
Godlike 880 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca (edytowane) Godzinę temu, Roman_PCMR napisał(a): Kop spartanski czy kop George Flloyda? Murzyn w japonii straszni wybija z imersjii Ale on przynajmniej tam był samuraj czy nie samuraj ale był, i jakies tam dowody na to są, natomiast murzyna w średniowiecznych Czechach nie było a jednak wsadzili go na chmca do kcd także nie ma conmarzekac na immersję, zawsze moglo być gorzej i mogli dać Aborygena @AndrzejTrg w Valhalli była wiec szanse wysokie Edytowane 5 Marca przez Godlike 1
AndrzejTrg 2 756 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca No coś tam przez mgłę kojarzę że coś z nią było w valhalli, więc tutaj też pewnie będzie, bo już coś w internetach mówią
Element Wojny 4 780 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Heh, no patrzę na te gameplaye z tym Somalijczykiem i klimat Japonii wyparowuje w przeciągu 0,5 sekundy. 2 1 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca (edytowane) Godzinę temu, Godlike napisał(a): Ale on przynajmniej tam był samuraj czy nie samuraj ale był, i jakies tam dowody na to są, natomiast murzyna w średniowiecznych Czechach nie było a jednak wsadzili go na chmca do kcd także nie ma conmarzekac na immersję, zawsze moglo być gorzej i mogli dać Aborygena @AndrzejTrg w Valhalli była wiec szanse wysokie Zaraz zaraz. Porownujesz jedna z glownych grywalnych postaci w AC z jakims pomijalnym NPC w KCD z punktu widzenia imersjii.... Edytowane 5 Marca przez Roman_PCMR
Godlike 880 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Bo mnie obecność tego murzyna w KCD2 wkurza ,a w AC Shadows to własnie murzynkiem sobie gierkę planuje przejść będę szedł jak dzik w sosne 1 2 1
Czubatka Boża 176 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) Cena gry jest wyższa niż KCD II na premierę w pudle jak i wydajaniu cyfrowym. Jak na razie będę kupował gry w pudełkach Zmian nie da się zatrzymać a każdy kto kupował gry w pudełku czekają ogromne zmiany i przejście na zakupy cyfrowe gier będzie nie unikniony ------> w roku 2025 nadal pudełka z grami są i nie znikają z rynku więc na razie jest dobrze. Mam nadzieje że gry w pudełkach będą cały czas popularne na konsolach. Edytowane 6 Marca przez Czubatka Boża
Element Wojny 4 780 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 17 minut temu, Czubatka Boża napisał(a): Zmian nie da się zatrzymać a każdy kto kupował gry w pudełku czekają ogromne zmiany i przejście na zakupy cyfrowe gier będzie nie unikniony. Ostatnie pudelko kupilem jakies 10 lat temu, takze ten tego. 1
JeanPepin 333 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Nie licząc gier na ps5 moje ostatnie pudełko to chyba krew i wino z kartami
Czubatka Boża 176 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca (edytowane) Czytałem w interesie że gry pudełkach na konsolach cieszą się cały czas dużą popularnością. Jak na razie nie mam obaw że pudełkowe gry znikają z rynku a przyszłością się będę martwił! Jak na razie będę kupował gry w pudełkach. Cena gry edycji standardowej w cyfrowej wersji 349,00 zl . Edytowane 6 Marca przez Czubatka Boża 1
JeanPepin 333 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Ja odpuściłem te aktywacje już i ponownie cdkeys weszło 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 16 godzin temu, Godlike napisał(a): Bo mnie obecność tego murzyna w KCD2 wkurza ,a w AC Shadows to własnie murzynkiem sobie gierkę planuje przejść będę szedł jak dzik w sosne Moze lubisz murzynow, nie oceniam....
Godlike 880 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca @Roman_PCMR no wlasnie nie przepadam zdecydowanie wole murzynki najlepiej kawa z mleczkiem Ale bardziej mi w Shadows odpowiada granie ta postacią i rozwiązania siłowe a nie zabawy w skradanie 1
Phoenix. 4 737 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca https://www.ppe.pl/news/364915/assassins-creed-shadows-20-minut-gameplayu-w-4k-yasuke-i-naoe-w-akcji.html
AndrzejTrg 2 756 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca @Phoenix. przecież post wyżej jest to wklejone 1
Phoenix. 4 737 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Ale w poscie znajduja sie informacje w jakich trybach dziala gra czego kolega nie wrzucil 1
Rekomendowane odpowiedzi