Roman_PCMR 866 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca @Element Wojny Ze niby mam pisac ze nie lubie np AC: Origins bo DEI jak wtedy nie bylo DEI? AC: Orgins, Odyssey czy Valhalla sa wolne od elementow DEI
Stjepan 2 383 Opublikowano 17 Marca Autor Opublikowano 17 Marca 102GB tak zaśmiecać dysk, @ODIN85 nie gadaj że kupiłeś wersje Ultimate i masz 5 punktów do przodu i te resztę badziewia.
ODIN85 3 513 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca (edytowane) Kupiłem kod Intela za 70zł a teraz latają za 50 Edytowane 17 Marca przez ODIN85 1
Element Wojny 4 780 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca 50zł ? Drogo. 11 minut temu, Roman_PCMR napisał(a): AC: Orgins, Odyssey czy Valhalla sa wolne od elementow DEI Ale Shadows nie jest. I nic to w kontekście zakupu dla Ciebie nie zmienia, więc tak czy siak wspierasz. 2
dawidoxx 977 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Dobra pobieramy 3 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Kupiłem kod Intela za 70zł a teraz latają za 50 Nawet widziałęm gdzieś za 40 1 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca 12 minut temu, Element Wojny napisał(a): Ale Shadows nie jest. I nic to w kontekście zakupu dla Ciebie nie zmienia, więc tak czy siak wspierasz. To zrobie to dla ciebie i ogram na piracie. Teraz cofnij to ze wspieram DEI! 1
Element Wojny 4 780 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca 2 minuty temu, Roman_PCMR napisał(a): To zrobie to dla ciebie i ogram na piracie. Teraz cofnij to ze wspieram DEI! Nie zagrasz, oficjalnie będziesz sweet baby kolego. 3 1
Kosh777 12 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca 18 minut temu, Roman_PCMR napisał(a): @Element Wojny Ze niby mam pisac ze nie lubie np AC: Origins bo DEI jak wtedy nie bylo DEI? AC: Orgins, Odyssey czy Valhalla sa wolne od elementow DEI Odyssey może nie jest DEI, ale jest tam jedna piramidalna bzdura jak gramy Kassandrą. Chodzi mi o kwestię udziału jej w olimpiadzie w dyscyplinie Pankration (grecka sztuka walki). Oczywiście nie mogłaby w nich wziąć udziału, bo tak jak jeszcze było do niedawna na nowożytnych Olimpiadach, kobiety nie startowały razem z mężczyznami. Panie w Grecji miały swoją olimpiadę, która odbywała się również w Olimpii, jeśli dobrze pamiętam bodajże wcześniej, przed tą dla mężczyzn. Jeśli ten AC Shadows będzie fajny, to se pogram, czemu nie. Oczywiście kupując to po premierze i na jakiejś przecenie... tak jak wcześniej Odyssey i Valhallę.
musichunter1x 1 326 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca 3 minuty temu, Kosh777 napisał(a): Oczywiście kupując to po premierze i na jakiejś przecenie... Taniej niż te kody intela prędko nie będzie No chyba że dadzą za darmo. 1
Element Wojny 4 780 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca 1 minutę temu, musichunter1x napisał(a): No chyba że dadzą za darmo. Nadal drogo, trzeba będzie zmarnować prąd i miejsce na dysku. 2 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca 13 minut temu, Element Wojny napisał(a): Nie zagrasz, oficjalnie będziesz sweet baby kolego. Sweet baby jak ty? Nigdy! Ja mam honor i ogram na piracie. Ty jestes krypto fanem, pewnie juz masz pre download na dysku. Ehh ci krypto-lewacy....
Element Wojny 4 780 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca (edytowane) Bye! To co najbardziej lubię w ADGuardzie, to możliwość zablokowania tego okienka między postami z informacją, że osoba przeze mnie zablokowana napisała jakiś post. Edytowane 17 Marca przez Element Wojny 1 1 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca (edytowane) @Element Wojny Jezu, ale szukasz atencji jak 13 latka z daddy issues Jak masz blokowac to blokuj ale chwalenie sie tym to oznaka choroby mentalnej. Pozdrawiam Edytowane 17 Marca przez Roman_PCMR
lukadd 2 920 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Blokować lewaków grających w murzyny w Japonii Ciekawie się robi 2
Element Wojny 4 780 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Nie blokuję nikogo za granie w gry. Po prostu nie lubię trolli i tępych dzid. Tyle. 2 2
GordonLameman 8 496 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca 13 minut temu, Roman_PCMR napisał(a): @Element Wojny Jezu, ale szukasz atencji jak 13 latka z daddy issues Jak masz blokowac to blokuj ale chwalenie sie tym to oznaka choroby mentalnej. Pozdrawiam Czy ja mam zacytować ile razy chwaliłeś się, żE ignorujesz moje posty?
Element Wojny 4 780 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Heh, widzę że dobór odpowiednich rozmówców na ITH ostatnio całkiem popularny się zrobił. @GordonLameman 1
Element Wojny 4 780 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca (edytowane) 2 minuty temu, voltq napisał(a): jak tam idzie gra murzynem samurajem O to to. Samuraja masz poniżej: Edytowane 17 Marca przez Element Wojny 2
Element Wojny 4 780 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca (edytowane) 3 minuty temu, Pavel87 napisał(a): Pierwszy niepublikowany screen z gry W sumie pasuje, nawet setting się zgadza. Dobra ja stąd wybywam, bo mnie fani tego dzieła zaraz ukamieniują. Edytowane 17 Marca przez Element Wojny
voltq 1 372 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Można zrobić grę oczywiście historyczną o 18 wiecznym USA w którym niewolnikami są biali a murzyni ich właścicielami i na tej podstawie zażądać od murzynów odszkodowania i przeprosin , może to być kolejny AC Nie rozumiem dlaczego nie zostawili tylko tej babki a murzyna mogli wyciąć i gierka już by się sprzedała 1
Kosh777 12 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Albo zrobić murzyna ninją a nie samurajem a babkę wojowniczką (wbrew pozorom były takowe w Japonii w tych czasach ) W tym bezsensie chyba miałoby to większy sens 1
Rekomendowane odpowiedzi