Roman_PCMR 866 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca (edytowane) Graficznie jest petarda. Topka gier tego roku. Nie moge sie doczekac az bede gral z wypiekami na twarzy a wy z zacisnietymi zebami bedziecie ogladali por....tzn bedziecie komentowali tu na forum. Nie zapomnijcie odpowiednio podkrecic swoje 5090/4090 zeby forum wam dzialalo w 60fps i 4k Edytowane 19 Marca przez Roman_PCMR 3
Vulc 2 191 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Dziwne, żeby to nie była topka gier tego roku jak mamy marzec. Uroczy ból tyłka, taki trochę dziecinny. Widocznie lubisz to tak samo jak Ubi plucie na japońską historię. 2
Roman_PCMR 866 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca @Vulc Pozwol ze bede sie swietnie bawil grajac sobie w giereczke kiedy ty bedziesz hejtowal na forum. Dziekuje
Vulc 2 191 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca (edytowane) Rób co chcesz, nikogo to nie interesuje. Założenie, że inni którzy tego kotleta nie kupili, nie będą mieli co robić: Spoiler Edytowane 19 Marca przez Vulc 2 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca @Vulc To dlaczego nie grasz w KCD2? Chlopie, siedzisz na forum i chejtujesz zamiast sobie w giereczke pykac
dawidoxx 975 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 40 minut temu, lamparcicho napisał(a): Optymalizacja jest tak wspaniała, że aż się wzruszyłem bo przypomniałem sobie jak cudownie działał AC Unity na premierę Różnice między presetami High a Very High i Ultra High to odpowiednio minus 7 i minus 8 klatek co daje oszałamiające 48 i 40 w średnim fps. Procesor działa w zakresie od 20-25%, karta 97-98%. Dodam jeszcze, że zrobiłem już uninstall gry oraz zgłosiłem zwrot jeśli chodzi o abonament Ubi+ ponieważ czarno to widzę Jakby ktoś chciał zagrać szybciej to Tunnel Bear, Australia, logujecie się na konto w szubi dubi connect i odpalacie nie przez launcher tylko bezpośrednio przez plik exe z folderu ale nie ten z dopiskiem plus tylko ten drugi czyli ACShadows.exe Miłej gry życzę, pozdrawiam i Boże błogosław Ubisoft Można zrobić refund abonamentu? 😁
Vulc 2 191 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca (edytowane) @Roman_PCMR Gram cały czas, nie musisz się martwić. Ale jestem zdolnym "chłopem" i opanowałem robienie dwóch rzeczy na raz. Dobre "kilkanaście" lat temu. I darujmy sobie nadużywanie słowa "hejt". Ostatnio bardzo modnym stało się nazywanie tak każdej, odmiennej opinii. Słabe. Edytowane 19 Marca przez Vulc 1 3
DITMD 787 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Wtórność i generyczność jednej gry jest ok, bo jest historyczne poprawna, ale w drugiej już nie,bo nie jest, przecież to jest tak głupie że aż śmieszne. Mam wrażenie że nawet jeśli w miejscu Yasuke był ten biały Anglik, to ci goście nadal by hejtowali tą grę, bo to Ubisoft.
lamparcicho 697 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 5 minut temu, dawidoxx napisał(a): Można zrobić refund abonamentu? 😁 Jasne https://www.ubisoft.com/pl-pl/help/purchases-and-rewards/article/requesting-a-refund-for-your-ubisoft-subscription/000065337 6 minut temu, Karro napisał(a): Nie ma fg nie ma zabawy. Piękny przykład z vramem dla redeoniarzy xd Coś w tym jest W sumie mogłem przetestować generator klateczek od AMD ale już mi się nie chciało jak zobaczyłem to co zamieściłem na screenie z wynikiem benchmarka 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 10 minut temu, Vulc napisał(a): @Roman_PCMR Gram cały czas, nie musisz się martwić. Ale jestem zdolnym "chłopem" i opanowałem robienie dwóch rzeczy na raz. Dobre "kilkanaście" lat temu. I darujmy sobie nadużywanie słowa "hejt". Ostatnio bardzo modnym stało się nazywanie tak każdej, odmiennej opinii. Słabe. I dobrze. Mam nadzieje ze sie swietnie bawisz bo KCD2 to zacna giereczka
Vulc 2 191 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Teraz, DITMD napisał(a): Wtórność i generyczność jednej gry jest ok, bo jest historyczne poprawna, ale w drugiej już nie,bo nie jest, przecież to jest tak głupie że aż śmieszne. Śmieszne jest tylko to, że nie potrafisz dwóch zdań na krzyż przeczytać ze zrozumieniem. Nie, nie jest ok, nikt tak nie stwierdził. Była mowa wyłącznie o braku konsekwencji w podejściu do tego samego tematu. Proponuję wrócić do tego fragmentu o się skupić na tekście. 5 minut temu, Roman_PCMR napisał(a): I dobrze. Mam nadzieje ze sie swietnie bawisz bo KCD2 to zacna giereczka Zacna w rzeczy samej.
userKAMIL 856 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca (edytowane) 3 godziny temu, Kadajo napisał(a): To miedzy Asasynami są takie długie przerwy ? Sporo. Wydawało mi się ze one co dwa lata wychodzą. Tej popierdółki 2D nie liczę. To jest pełnoprawny Assasin po 5 latach od Valhalli. Sam też zauważyłeś, że już chyba nie pamiętasz gry przy, której się dobrze bawiłeś. Nie wiem czy to wypalenie czy tak wielkie masz oczekiwania, że trudno im sprostać. Życzę przede wszystkim sobie abym nigdy do takiego etapu nie doszedł. Gdyby tak było zmieniłbym hobby na coś co jednak wzbudza we mnie pozytywne emocje i daje dużo radości. Nie wyobrażam sobie, że miałbym miesiącami siedzieć w jakiś tematach i tylko narzekać jak ta branża jest zepsuta. Szkoda życia na coś takiego. P.S. Pierwsza gra chyba od Ubi co nie można odpalić wcześniej przez VPN. Szkoda myślałem, że już dziś wyruszę na kolejną przygodę... Edytowane 19 Marca przez userKAMIL 1
lamparcicho 697 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Jak nie można jak można? Ja już grę przeszedłem
ODIN85 3 502 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 4 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Tej popierdółki 2D nie liczę. To jest pełnoprawny Assasin po 5 latach od Valhalli. Sam też zauważyłeś, że już chyba nie pamiętasz gry przy, której się dobrze bawiłeś. Nie wiem czy to wypalenie czy tak wielkie masz oczekiwania, że trudno im sprostać. Życzę przede wszystkim sobie abym nigdy do takiego etapu nie doszedł. Gdyby tak było zmieniłbym hobby na coś co jednak wzbudza we mnie pozytywne emocje i daje dużo radości. Nie wyobrażam sobie, że miałbym miesiącami siedzieć w jakiś tematach i tylko narzekać jak ta branża jest zepsuta. Szkoda życia na coś takiego. P.S. Pierwsza gra chyba od Ubi co nie można odpalić wcześniej przez VPN. Szkoda myślałem, że już dziś wyruszę na kolejną przygodę... Można tylko odpal z folderu.
userKAMIL 856 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Można tylko odpal z folderu. Nie kumam? Jak daję na Australie VPN to nic mi nie pobiera ekstra. Tobie działa?
Roman_PCMR 866 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 1 minutę temu, userKAMIL napisał(a): P.S. Pierwsza gra chyba od Ubi co nie można odpalić wcześniej przez VPN. Szkoda myślałem, że już dziś wyruszę na kolejną przygodę... Ja biore sobie jutro wolne. Chlopakom tylko dowioze materialy kolo 10 i niech pracuja. Kawke ze starbucksa zamowie i ogien od 7 rano z mala przerwa. Moze zrobie sobie przemeblowanie w pokoju gamingowym 1 1
userKAMIL 856 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca (edytowane) O cholerka @ODIN85 dzięki! Działa! Ale mi zrobiłeś dzień! Ogień i do Japonii! 🥷 Edytowane 19 Marca przez userKAMIL 2
Roman_PCMR 866 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca @skypan Ale swinka. Beczka kapusty i zarcia na caly rok
Phoenix. 4 726 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Spartolic i utrudnic nawet takie cos jak odkrywanie mapy
Qrdello 826 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 1 godzinę temu, lamparcicho napisał(a): Optymalizacja jest tak wspaniała, że aż się wzruszyłem bo przypomniałem sobie jak cudownie działał AC Unity na premierę Różnice między presetami High a Very High i Ultra High to odpowiednio minus 7 i minus 8 klatek co daje oszałamiające 48 i 40 w średnim fps. Procesor działa w zakresie od 20-25%, karta 97-98%. Dodam jeszcze, że zrobiłem już uninstall gry oraz zgłosiłem zwrot jeśli chodzi o abonament Ubi+ ponieważ czarno to widzę Jakby ktoś chciał zagrać szybciej to Tunnel Bear, Australia, logujecie się na konto w szubi dubi connect i odpalacie nie przez launcher tylko bezpośrednio przez plik exe z folderu ale nie ten z dopiskiem plus tylko ten drugi czyli ACShadows.exe Miłej gry życzę, pozdrawiam i Boże błogosław Ubisoft Muh man :] Odpaliłem, zacząłem grać prolog. Na defaulcie czyli high z RGI wszędzie niby trzyma się tam blisko 60 fps, ale z FG FSR jednak trzyma się lepiej Fakt, wygląda to ładnie. Walka natomiast do bólu generyczna A tutaj moje nagranie: 5 1
DITMD 787 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Grasz na ekspercie czy niższym poziomie trudności?
Rekomendowane odpowiedzi