Vulc 2 191 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca (edytowane) 14 minut temu, crush napisał(a): teraz uświadom sobie, że ta sama firma która zrobiła chyba najlepszą dotąd piracką grę wypuściła parę lat później takiego kasztana jak Skull and Bones. Za 650 000 000+ Yep, w Ubi od lat nikt nie panuje nad procesem produkcyjnym kolejnych gier. W przypadku S&B cyfry są tak absurdalnie wysokie, że ciężko w ogóle w to uwierzyć. Potrzeba kolejnego przykładu? Beyond Good & Evil 2 zapowiedziano 17 lat temu. W zeszłym roku Ubi się zapierało, że gra nadal powstaje. Francuska firma pod względem organizacji pracy to zwyczajny koszmar. Tylko to, że jest tak absurdalnie opasła, jeszcze utrzymuje ich na powierzchni. Edytowane 23 Marca przez Vulc
userKAMIL 856 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca (edytowane) Zabiłem trzy główne cele i nie mam zadania z kolejnym. To się samo z czasem pojawi czy musze coś zrobić? Edit: A ok trzeba wrócić do Tomiko i porozmawiać co dalej... Edytowane 23 Marca przez userKAMIL
Sheenek 330 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca Mnie zaskakuje to ze gram juz z 15h i jeszcze Yasuke nie mam ( poza prologiem).
userKAMIL 856 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca 40 minut temu, crush napisał(a): Tylko mi nie mów, że Ty to ten jełop-złodziej co sprzedawał "kursy" frajerom jak sprzedawać lewe konta na Steam'ie. Pogięło Cie! Ja brzydzę się piractwem!
Roman_PCMR 866 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca 7 minut temu, Sheenek napisał(a): Mnie zaskakuje to ze gram juz z 15h i jeszcze Yasuke nie mam ( poza prologiem). Rob glowne misje
Roman_PCMR 866 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca (edytowane) U mnie postepy wygladaja tak po 29 godzinach lizania scian. 2 regiony wyczyszczone na 100%. Mysle ze to nie jest spoiler: Edytowane 23 Marca przez Roman_PCMR 2
tgolik 546 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca Też mam 15 godzin: 7 godzin w grze i 8 na forum. 10
musichunter1x 1 308 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca (edytowane) Grzebiąc w głębszym temacie odeszła mi ochota na marudzenie tutaj, choć w sumie wszystko zostało powiedziane. Zostaję dla memów oraz oczekując zwątpienia we formułę Ubisoftu przez naszych forumowych graczy, nie oglądaczy. Edytowane 23 Marca przez musichunter1x 1
lukadd 2 908 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca 21 minut temu, tgolik napisał(a): Też mam 15 godzin: 7 godzin w grze i 8 na forum. Czyli forum jednak lepsze od nowego Assassina 3
tgolik 546 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca Co prawda na forum jest crunch (zapieprzamy po nocach) ale chociaż nikt nam za to nie płaci.
STALKER 75 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca Gdze najlepiej zakupic connect czy steam i skąd dorwac tanio klucz?
bbandi 452 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca Abo UBI jakby mieli za 50zł to by uszło, 75zł nie dam 1
STALKER 75 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca (edytowane) Intela nie mam standard wersja jest za 130. Zastanawiam sie nad delux. Na steam to gdzie jeszcze trzeba zakładać konto na connect? Jak to wygląda? Edytowane 23 Marca przez STALKER
Roman_PCMR 866 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca Teraz jestem po main quest zabicia Bessho H. Super quest gdzie w arenie musisz pokonac bossa a ten ma 10 samurai do pomocy. Po cichutku zabilem wszystkich i bossa zastawilem na koniec. Fajny motyw assasynski
Sobtainer 67 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca Uff, dobrnąłem do końca. 30 minut czytania postów z których 80% to jakiś dziwny jad, o co Wam chodzi Panowie? Co do gry, to po 25h i przejścia 15% level 16, idzie jak krew z nosa bo robię wszystko dookoła i jeszcze się edukuje w historii feudalnej Japonii Okresu Muromachi 1. Myślę, że ta gra jest dla fanów serii + ludzi którzy chcą poznać trochę Historii, zawsze tak było przynajmniej z mojego punktu widzenia 2. Yasuke to kozak, podbijam nimi zamki idąc, zaznaczam idąc, taki respekt wzbudza z tą długą kataną 3. Nie wiem skąd ktoś wymyślił, że wrzucanie punktów w umiejętnościach nie ma wpływu na rozgrywkę, zastanówcie się co Wy wypisujecie, ma wpływ i to ogromny zwłaszcza na trudnym poziomie, czytając posty mam wrażenie, że piszecie jakieś bzdury nie widząc w ogóle na swoich monitorach tej gry. Polecam ten poziom na Naoe + Tantō. Wy chyba byście chcieli AC - SoulsLike, chociaż pewnie wtedy by było narzekanie że za trudno... 4. Fabularnie jest sztos, tak jak pisałem wyżej, warto się edukować trochę z historii żeby to zrozumieć wszystko, dużo polityki, dużo intryg 5. Rytuały, religia, chylę czoła za to co zrobili, Twórcy pokazali niesamowity Kraj, dość mocno dzisiaj zamknięty na obcokrajowców ale fantastyczny 600 lat temu 6. Jest motyw bractwa, jest motyw grobowców, czego chcieć więcej? Pozdrowienia dla kumatych co grają i bawią się znakomicie. 3 3 1
crush 3 575 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca (edytowane) 24 minuty temu, Sobtainer napisał(a): i jeszcze się edukuje w historii feudalnej Japonii Okresu Muromachi W sensie bazując na tej grze? 24 minuty temu, Sobtainer napisał(a): warto się edukować trochę z historii żeby to zrozumieć wszystko, No szczególnie fejkowego samuraja-murzyna bez źródeł historycznych. Otwarcie wspieranego przez jednego nieznanego białego "historyka", który zniknął z powierzchni ziemi jak zaczęto mu wytykać nieścisłości i brak źródeł. Ludzie na litość. Grajcie, bawcie się, podziwiajcie widoczki. Ale nie piszcie mi o nauce historii z tego fikcyjnego, pseudo historycznego gniota. Edytowane 23 Marca przez crush 1 8
Zas 287 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca Ja się z jednym zgodzę, żeby nie było, że tylko hejtuję - widoczki, jak to zazwyczaj bywa w grach Ubisoftu, są kapitalne. No ale to z grubsza tyle... 1
Vulc 2 191 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca (edytowane) Uważaj sobie panie moderator z tymi filmikami, bo zaraz ktoś wylewu dostanie. Tak, widoczki są pierwsza klasa, zapuściłem jakiś gameplay na YT i nawet pamiętając o kompresji, gra wygląda elegancko. Przesłuchałem też trochę dialogów, ale świeżo po ukończeniu KCD2 to jak robienie sobie krzywdy. Będąc jednak uczciwym, nawet pierwsze części się pod tym względem szczególnie się nie wyróżniały. 38 minut temu, Sobtainer napisał(a): Uff, dobrnąłem do końca. 30 minut czytania postów z których 80% to jakiś dziwny jad, o co Wam chodzi Panowie? Słabo czytałeś, ja nadal nie wiesz o co chodzi. A raczej czytałeś tylko to co było wygodne. Edytowane 23 Marca przez Vulc
Sobtainer 67 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca (edytowane) @crush Wystarczy, że piszesz o Yasuke. Edytowane 23 Marca przez Sobtainer
Kadajo 7 408 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca @Vulc eee tam. Gdybym to ja sie dobrze bawil w tej grze i tak bym się też tym wszystkim nie przejmował A posmiac sie to zawsze zdrowa rzecz Bawi szczególnie ten "powrót do formy" 3
Vulc 2 191 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca No cóż, jak widać, tutaj niektórym do śmiechu nie jest, i właśnie ten brak dystansu jest w tym wszystkim najzabawniejszy. Zabawniejszy nawet od filmików z AI. Jestem fanem serii Halo, która jeszcze na Labie była - łagodnie mówiąc - w głębokiej pogardzie, bo różowe heheheh laserki. Gdyby człowiek miał się tak przejmować tym co ludzie piszą, wyrwałby sobie wszystkie włosy z głowy po 10 minutach na forum. A zapewniam Was, drodzy forumowicze, tutaj jest spokojnie. Bardzo spokojnie. Zaglądam na przykład regularnie do wątku o tej grze na Forum PS Extreme. Co tam się dzieje, tego nie da się opisać słowami.
Reddzik 2 762 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca W ciągu 2 godziny mamy 11min wolnego biegania, reszta to oskryptowane lokacje, jak i cutscenki. Specjalnie? żeby nikt nie zdążył ocenić gry i zwrócić. 2 1
Rekomendowane odpowiedzi