Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja się odbiłem po 6 godzinach głownie przez bugi.. Kiedy kończyłem jakąś misję znikał mi cały hud, dostęp do ekwipunku i musiałem robić restart gry..

Zamiast grać w shadows to zainstalowałem sekiro i tu czuć klimat shinobi :)

• Upvote 1
Opublikowano

Mam szalony pomysł kupienia sobie gry na 31 urodziny 19 Kwietnia.:E

Być morze jestem szalony ale czasem warto trochę zaszaleć.:szatanek:

Murzynem planuje często grać bo lubie postacie które wparóją do domu a z przeciwników robią miazgę. Może polubię się z czarnym samurajem.:yuppie:

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, dawidoxx napisał(a):

Ja się odbiłem po 6 godzinach głownie przez bugi.. Kiedy kończyłem jakąś misję znikał mi cały hud, dostęp do ekwipunku i musiałem robić restart gry..

Zero bugów na 30h.

17 minut temu, caleb59 napisał(a):

Są fajne zakończenia w Assassynach - np. cały wątek Desmonda i jego poświęcenie w trylogii, Layla i pułapka w jaką przypadkowo wpada na koniec Valhalli, ukazanie początku powstania zakonu na koniec Origins, co się stało z Kassandrą/Alexiosem na koniec Odyssey.

Jeśli ktoś lubi ten świat i lore to warto kończyć Assassyny bo zakończenia poprzednich części często zazębiały się z następnymi i dodawały coś od siebie.

No zobaczymy jak będzie tu.

Opublikowano
26 minut temu, dawidoxx napisał(a):

U mnie ponad 35 h i w sumie jeden crash przy zrobieniu zdjęcia w PM(teraz to mieli naprawić w latce ale już się nie bawiłem?, no i raz zniknął mi hud, trzeba było wyjść do menu głównego 

• Upvote 1
Opublikowano
5 godzin temu, voltq napisał(a):

Tomasz podajesz link do gościa o nazwie bez schematu który jest kiszakiem tylko lewicowym , jeden odchylony w prawo drugi w lewo ale obaj szerzą propagandę a nie trzeźwa ocenę faktów

Słabe to...

Filip nie jest ani lewicowy ani prawicowy. Jest normalny i kulturalny. Poza tym jest erudytą.

A ten drugi, to jakiś patus, który ściąga do siebie frustratów których rajcuje krew i kopanie leżacego.

Opublikowano
7 godzin temu, Element Wojny napisał(a):

Sorry kolego, ale nie pojmuję, jak można mieć tak wywalone na tak elementarne elementy w grze fabularnej. 

Przecież to trupy bez żadnych wymagań , którzy nie mają problemu ze złotym deszczem na twarz i jeszcze za to płacą i się cieszą.  

7 godzin temu, Element Wojny napisał(a):

O ja walę, Ty naprawdę jesteś jakiś dziwny. I to tak ostro. 

Kto się wróblem urodził kanarkiem nie zdechnie ;) 

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Czubatka Boża napisał(a):

Mam szalony pomysł kupienia sobie gry na 31 urodziny 19 Kwietnia.:E

Murzynem planuje często grać bo lubie postacie które wparóją do domu a z przeciwników robią miazgę. Może polubię się z czarnym samurajem.:yuppie:

To nie karz siebie i odpal Batmana Arkham City / Knight lub NIOH / GOT dla podobnego klimatu ;) 

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, tgolik napisał(a):

Mam na koncie około 10 godzin, dwa zdobyte zamki, fabuła ledwie ruszona. Nawet gdybym w tej chwili przerwał i nie wrócił już do gry, to jest to dla mnie solidne 8 na 10, za przyjemność jaką dała mi rozgrywka.

Tak długich gier nie trzeba kończyć, żeby móc sobie powiedzieć, że spędziło się przyjemnie 10 czy 30 godzin.

Gram w gry UBI przede wszystkim ze względu na eksplorację i zdobywanie posterunków.

Piękne podsumowanie tego wodospadu płaczu tutaj od premiery! XD

Sam mam 20h i właśnie doszedłem do samuraja po raz pierwszy. Było to fantastyczne 20h lizania ścian i zaglądania pod każdy kamień na mapie. ;)  Nawet jak za kolejne 20h będę już rzygał tym światem to dalej była to przygoda na 20h. 

Bawię się świetnie i rzadziej tu zaglądam...

Plujcie tym jadem na siebie wzajemnie ile się tylko da! :lovin: 

Ta mieszanka muzyczna Afro-House (Keinemusik tu mocno wleciał) z Japońskimi elementami coś pięknego na wejście Yasuke! Jeszcze ten deszcz!

Pokój cały drżał... 

Edytowane przez userKAMIL
  • Like 3
  • Upvote 1
Opublikowano
10 godzin temu, userKAMIL napisał(a):

Ta mieszanka muzyczna Afro-House (Keinemusik tu mocno wleciał) z Japońskimi elementami coś pięknego na wejście Yasuke! Jeszcze ten deszcz!

10 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

Przecież to trupy bez żadnych wymagań , którzy nie mają problemu ze złotym deszczem na twarz i jeszcze za to płacą i się cieszą.  

:D 

8 godzin temu, Kris194 napisał(a):

Czyli w sumie

W sumie nic to nie zmienia. Zbyt mały pakiet i brak kontroli nad studiem matką. 

• Haha 1
Opublikowano
10 godzin temu, userKAMIL napisał(a):

Piękne podsumowanie tego wodospadu płaczu tutaj od premiery! XD

Sam mam 20h i właśnie doszedłem do samuraja po raz pierwszy. Było to fantastyczne 20h lizania ścian i zaglądania pod każdy kamień na mapie. ;)  Nawet jak za kolejne 20h będę już rzygał tym światem to dalej była to przygoda na 20h. 

Bawię się świetnie i rzadziej tu zaglądam...

Plujcie tym jadem na siebie wzajemnie ile się tylko da! :lovin: 

Pokój cały drżał... 

loooool

Też niedawno miałem ten moment. Nawet się nie zastanawiałem wcześniej, czy można zmienić postać na samurajucha. A tu nagle jeb, łup, jestem wielkim, niezniszczalnym czołgiem, a w tle leci afrykańsko azjatycka muzyka. Przecież to jest profanacja marki o skrytobójcach i jawna beka z Japońców. xD Uśmiałem się co nie miara. ;D

Ostatni AC, którego ograłem to było Origins - dla mnie świetny. Od Oddysey szybko odbiłem, jak zobaczyłem, że to jest to samo, tylko w pierdyliardem znaczników. Valhalla pograłem 5 min i cos mi nie siadł model poruszania się. 

W Shadows chyba przez 8h (sam nie wiem skąd tyle wytrwałości, chyba przez brak gier) przyzwyczajałem się do dosyć sztywnego jak na mój gust gameplayu, a jak się przyzwyczaiłem, zaczynam się nudzić. Cały czas robię to samo. Przydałyby się jakieś fajne walki z bossami, jakieś pościgi, po prostu fajne misje. Szkoda że Ubi nie umie zrobić ciekawszej gry. 

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Element Wojny napisał(a):

W sumie nic to nie zmienia. Zbyt mały pakiet i brak kontroli nad studiem matką.

Co się zmieni i czy coś się zmieni to trzeba czasu. Nie wiemy jaką dokładnie umowę podpisał Tencent z UBI, ale na pewno na ładne oczy nie sypnął im ponad miliarda euro :E

Wbrew pozorom 25% udziału to dużo, nowa spółka będzie miała nowy zarząd. Tencent na pewno będzie miał tam już do powiedzenie. Dodatkowo Tencent ma 10% udziału w starym UBI, gdzie Guillemotowie ~20%.

Edytowane przez lukadd
Opublikowano

Masz pełno walk z bossami i pościgi też są.

2 minuty temu, J4Z66 napisał(a):

loooool

Też niedawno miałem ten moment. Nawet się nie zastanawiałem wcześniej, czy można zmienić postać na samurajucha. A tu nagle jeb, łup, jestem wielkim, niezniszczalnym czołgiem, a w tle leci afrykańsko azjatycka muzyka. Przecież to jest profanacja marki o skrytobójcach i jawna beka z Japońców. xD Uśmiałem się co nie miara. ;D

Ostatni AC, którego ograłem to było Origins - dla mnie świetny. Od Oddysey szybko odbiłem, jak zobaczyłem, że to jest to samo, tylko w pierdyliardem znaczników. Valhalla pograłem 5 min i cos mi nie siadł model poruszania się. 

W Shadows chyba przez 8h (sam nie wiem skąd tyle wytrwałości, chyba przez brak gier) przyzwyczajałem się do dosyć sztywnego jak na mój gust gameplayu, a jak się przyzwyczaiłem, zaczynam się nudzić. Cały czas robię to samo. Przydałyby się jakieś fajne walki z bossami, jakieś pościgi, po prostu fajne misje. Szkoda że Ubi nie umie zrobić ciekawszej gry. 

• Like 1
Opublikowano

No to chyba już kogoś z tej dwunastki ubiłem. Myślę, że jakby było fajnie 

Godzinę temu, J4Z66 napisał(a):

fajne walki z bossami

Pamiętałbym więcej szczegółów. :P

Nie mówię, że gra jest zła. Po prostu wieje nudą.

• Confused 1
Opublikowano
1 godzinę temu, J4Z66 napisał(a):

W Shadows chyba przez 8h (sam nie wiem skąd tyle wytrwałości, chyba przez brak gier) przyzwyczajałem się do dosyć sztywnego jak na mój gust gameplayu, a jak się przyzwyczaiłem, zaczynam się nudzić. Cały czas robię to samo. Przydałyby się jakieś fajne walki z bossami, jakieś pościgi, po prostu fajne misje.

Sztywny gameplay? Osłabiłeś mnie. Tak płynnej,  rozbudowanej walki, a także skradania się i ucieczek, jakie prezentuje na Naoe trudno szukać innych grach. Nie ma porównania do Sekiro czy Nioh gdzie bez małpiej zręczności nastolatka, czy hardkorowych wymiataczy pokroju @crush @Vulc nie ma co startować.

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)

@Element Wojny dla mnie ta walka jest naprawdę jedną z najlepszych jakie widziałem w grach. Coś pośredniego między za łatwą w Wiedźminie 3 i za trudną souls likeach.

Może problemem dla ciebie jest to że przeciwnicy czekają w kolejce i nie atakują cię wszyscy na raz? Dokładnie tak jest w filmach z brucem Lee 😉 Podoba mi się system parowania i kontrataku, zrobiony wreszcie tak jak trzeba (w przeciwieństwie do Sekiro, gdzie okienko czasowe na idealne parowanie było zbyt krótkie).

Edytowane przez tgolik
Opublikowano
20 minut temu, Element Wojny napisał(a):

To coś co widziałem na gameplayach nazywasz płynną i rozbudowaną walką?

Nie no, jakaś alternatywna rzeczywistość... 

No jak oglądasz tylko filmiki z czołganiem to można odnieść takie wrażenie.

Walka jest dynamiczna i masz sporo rodzajów broniu u obu bohaterów.

Drzewka rozwoju też są duże.

Opublikowano
Godzinę temu, tgolik napisał(a):

Sztywny gameplay? Osłabiłeś mnie. Tak płynnej,  rozbudowanej walki, a także skradania się i ucieczek, jakie prezentuje na Naoe trudno szukać innych grach. Nie ma porównania do Sekiro czy Nioh gdzie bez małpiej zręczności nastolatka, czy hardkorowych wymiataczy pokroju @crush @Vulc nie ma co startować.

Przykro mi, ale nie mam żadnej rady na dwie lewe ręce. Podobnie nie pomogę w kwestii problemów z akceptacją odmiennej opinii, zgodnej z tym co się o walce w tej grze mówi w wielu miejscach. Musisz sam to dźwignąć, niestety.