userKAMIL 857 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja (edytowane) Świetne nakrycie głowy teraz w sklepie na wymiane jest dla Yasuke. Wziąłem od ręki za punkty. Edytowane 5 Maja przez userKAMIL
Godlike 880 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja (edytowane) W dniu 3.05.2025 o 16:36, j4z napisał(a): O kurna, ale upadek Mogliby pociągnąć wątek starożytnego Rzymu bo narobili smaka zakończeniem w Origins i tematu dalej nie ruszyli Edytowane 5 Maja przez Godlike 1
Roman_PCMR 866 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 8 godzin temu, Godlike napisał(a): Mogliby pociągnąć wątek starożytnego Rzymu bo narobili smaka zakończeniem w Origins i tematu dalej nie ruszyli Dokladnie tak. Niestety przyszlo DEI i zwolnili zdolnych producentow zatrudniajac murzynow i lesbijki Teraz beda szli w AC: Indie, AC: Indonezja itp
AndrzejTrg 2 747 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja DEI już prędzej było, tylko że jak to za mocno wjedzie to mamy co mamy podobnie jak z alkoholem, jak się pije z umiarem lub okazjonalnie jest ok, ale jak się wleje za dużo to każdy wie jak to wygląda.
Godlike 880 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 1 godzinę temu, Roman_PCMR napisał(a): Dokladnie tak. Niestety przyszlo DEI i zwolnili zdolnych producentow zatrudniajac murzynow i lesbijki Teraz beda szli w AC: Indie, AC: Indonezja itp I koniecznie AC Tajlandia, podczas przygod będzie można sobie robic różne operacje 4
AndrzejTrg 2 747 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja AC Tajlandia To są właśnie tranzystory zamiast c..ek mają wory 😁
Roman_PCMR 866 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 50 minut temu, Godlike napisał(a): I koniecznie AC Tajlandia, podczas przygod będzie można sobie robic różne operacje to raczej AC: USA albo AC: UK
Stjepan 2 378 Opublikowano 6 Maja Autor Opublikowano 6 Maja 3 godziny temu, Roman_PCMR napisał(a): to raczej AC: USA albo AC: UK W Tajlandia tak jak w Indiach trzecia płeć istnieje od setek lat i jest akceptowalna w społeczeństwie.
ODIN85 3 502 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja https://ithardware.pl/aktualnosci/assassins_creed_shadows_wyniki-41569.html 1
PaVLo 920 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja Steam nie jest do końca wyznacznikiem dla ilości graczy. Ja wszystkie Assassyny czy FarCry, mam na ich Ubi Connect. 2 1
tgolik 547 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja Teraz, PaVLo napisał(a): Steam nie jest do końca wyznacznikiem dla ilości graczy. Ja wszystkie Assassyny czy FarCry, mam na ich Ubi Connect. Ja Shadows też kupiłem w zeszłym roku na UBI za pośrednictwem CD Keys. 1 1
Bardak 40 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja Ale wciąż jakiś to wyznacznik jest. Ileż to razy były bojkoty, odgrażania się, że ktoś gry nie kupi bo nie ma jej na Steamie?? Ileż to razy było tak, że gra poległa nie przez to, że słaba a tylko przez, że nie dali jej na Steama?? A co do AC, najsłabsza część z ostatnich i tyle. Najsłabsza i najbardziej monotonna.
ODIN85 3 502 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja 8 minut temu, PaVLo napisał(a): Steam nie jest do końca wyznacznikiem dla ilości graczy. Ja wszystkie Assassyny czy FarCry, mam na ich Ubi Connect. Jakoś do tej pory nie pochwalili się konkretną liczbę sprzedaży. Pewnie bida aż piszczy.
PaVLo 920 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja Ja kiedyś kupię, ale to przy dobrej promocji, tak z ciekawości, aby zobaczyć jak wieśniacy oklepują Jasuke za pomocą Bõ
caleb59 1 628 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja 4 godziny temu, PaVLo napisał(a): Ja kiedyś kupię, ale to przy dobrej promocji, tak z ciekawości, aby zobaczyć jak wieśniacy oklepują Jasuke za pomocą Bõ To się zdziwisz, chamy kłaniają się w pas jak idzie jaśnie pan samuraj. 2
Phoenix. 4 730 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja Solidna firma i gra! To juz drugi sukces od premiery, a wynikow brak 4
Stjepan 2 378 Opublikowano 15 Maja Autor Opublikowano 15 Maja 38 minut temu, Phoenix. napisał(a): Solidna firma i gra! To juz drugi sukces od premiery, a wynikow brak Pewnie sprzedali 50 mln kopii i nie chcą się pochwalić takim wyczynem. 1 4
ODIN85 3 502 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja 1 godzinę temu, Phoenix. napisał(a): Solidna firma i gra! To juz drugi sukces od premiery, a wynikow brak Obstawiam 2mln
Phoenix. 4 730 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja https://www.ppe.pl/news/369853/ubisoft-w-wielkich-tarapatach-inwestorzy-maja-dosc.html 4
Kadajo 7 414 Opublikowano 15 Maja Opublikowano 15 Maja A Za tydzień znowu będzie news ze jest super Inwestorzy tej firmy to chyba same orangutany 1 1
Rekomendowane odpowiedzi