Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To cały czas są jakieś analityczne brednie, a nie oficjalne wyniki.

Moim zdaniem nawet miliona nie sprzedali na trzech platformach tak samo jak Star Wars Outlaws.

Rynek jest dzisiaj dynamiczny i po nagłej premierze Oblivion Remastered i zaraz po tym głośnym Expedition 33 oraz kolejnym zwiastunie GTA VI o tej kaszance Ubisoftu już nikt nie pamięta.

Edytowane przez Gothic
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Ta śmiejecie się jednak znam przypadki że dostają L4 i cwaniaczki siedzą 240 dni w domu a pensję biorą.:E

Gram na Ps 5 Star Wars Outlaws. Co mi się w konsoli najbardziej podoba to nic nie musisz robić ani niczym martwić:yuppie:

Nie wiem czemu na komputerze coś mi ni chce się grać ale jak włączę konsole mogę grać naprawdę długo. Wczoraj jak grałem to nie wiem kiedy minęły 4h. Potem człowiek rozmyśla czemu dzień ma 24h i jest taki krótki:wariat:   

Przygoda moja z konsolami zaczęła się od PS 3:D 

Edytowane przez Czubatka Boża
Opublikowano

Minal dluzszy czas od momentu kiedy przeszedlem gre.

Dzisiaj odpalilem AC: Origins i przypomnialem sobie ta pustke kiedy z maksowalem gre razem z DLC. Kurde, AC: Shadows nie dostarczyl mi tych emocjii nawet w malym procencie. Nie uwazam ze AC:S to slaba gra tylko taka 7/10 z potencjalm na 10/10. Wlasnie ten zmarnowany potencjal wkurza.

Moze juz nie jestem targetem ubisoftu? Moze wogole my w Europie juz zchodzimy na drugi tor.

Nastepny duzy RPG w lore Assasyna bedzie w Indiach. Zupelnie mi to nie podchodzi...

Cale Ubisoft gdzies zle skrecilo albo to ja sie starzeje.

Jorraptor zrobil filmik o roadmapie. Nic co by mnie interesowalo. Mimo ze lubie ubigry i mam niskie oczekiwania ale troche jade po bandzie. UV z kanalu UV o grach mowil ze to jego ostatni assasin, nie wiem czy tak nie bedzie w moim przypadku.

Pora rozgladac sie za indykami. No nic kolejne lore do skreslenia.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 18.05.2025 o 17:59, Kadajo napisał(a):

Czekaj no, przecież były ogłaszane rekordowe wyniki pod wzgledem grających graczy na steam itd, wszędzie newsy tydzień, 2 tygodnie, miesiąc po premierze? Czyżby te artykuły były opłacone? Nie wierze :o Żodyn się nie spodziewał. Sprawdzę demko jak już będzie 

Edytowane przez Fatality
  • Haha 1
Opublikowano
45 minut temu, Fatality napisał(a):

Czekaj no, przecież były ogłaszane rekordowe wyniki pod wzgledem grających graczy na steam itd, wszędzie newsy tydzień, 2 tygodnie, miesiąc po premierze? Czyżby te artykuły były opłacone? Nie wierze :o Żodyn się nie spodziewał. Sprawdzę demko jak już będzie 

Bo byly rekordowe w 1dniu premiery tylko :E

11 minut temu, Fatality napisał(a):

Oczywiście że tak. Chodzi mi o to, że newsy były tak zmanipulowane, że sugerowały rekordy sprzedaży

A w dodatku w koncu ruszyla sprawa molestowania przez szefow ubisoftu, to im nie pomoze ;)

Opublikowano (edytowane)
W dniu 18.05.2025 o 12:06, Tomek1623 napisał(a):

56 godzin, koniec. Boże kochany...

Jestem fanem AC od pierwszej części, ograłem kazdą, miałem jakieś tam nadzieje na tą odsłonę, ale takiego dziadostwa to się nie spodziewałem. Do samego końca liczyłem że coś się zmieni. Oceniam tu samą fabułe, setting mimo że mi nie do końca leży, ujdzie. Graficznie top, zdecydowanie najładniejszy AC ze wszystkich. Przecież ta gra z seriią, to ma tylko wspólne logo, pojawiające się w grze kilka razy... Gdzie te wszystkie tajemnice, gdzie jakieś nawiązania do tego czym AC stało, nie ma nic. Rzygam już tym motywem zemsty, nieopakowanym niczym więcej. Główne misje, kilka może ciekawie poprowadzonych, poboczne strasznie miałkie. Brakuje mi questów ze starych części, przykład loży romulusa, zadajesz sobie trud, odkrywasz coś, a w zamian dostajesz jakąś fest potężną zbroje. Stare części na koniec fabuły potrafiły pozytywne ryć beret, tu to jest komedia. Najgorsza część jak dla mnie z tych ostatnich 4 RPG, nie sądziłem że wyląduje za Odyseją. Mam już dość tej formuły...

4 na 10

I jeszcze na koniec, murzyn to jest najmniejszy problem tej gry.

Ja po przejsciu gry wystawilem 7/10

Potem zagralem w Origins i mam chec do obnizenia oceny.

Dzis natomiast odpalilem AC:Odyssey i jestem jeszcze bardziej wkurzony na AC:S.

Retrospektywicznie to zrobili Far Cry z Assasyna. Poprostu naparzanka bez znaczenia. W Origins i Odyssey byles ciekawe 'co dalej'.

Tutaj chcesz poprostu jak najszybciej przejsc gre i zapomniec.

4/10 jest to za niska ocena. Ja nadal utrzymuje swoje 7/10 czyli dobry przecietniak jednak zastanowie sie pewnie z biegem czasu czy nie obnizc oceny. Teraz nie jestem na to gotowy. Moze poczekam na DLC.

Napewno moge powiedziec ze przy wysypie fajnych gierek w tym roku nikomu nie polecam AC:S. 

Moze w promocji za -90% zeby obczaic wybitna graficzke i system zmiany pogody....bo to chyba jedyne co dobre w tej grze. Reszta jest poprostu przecietna

Edytowane przez Roman_PCMR
  • Upvote 1
Opublikowano

NEW PHOTO MODE FEATURES 

Na to kazdy czekal :E 

Jak by dali mozliwosc strzelania z luku babce to bym wrocil z braku laku za pare misiecy.

Ogolnie ten patch to zart:

"Thrown to the Dogs" Quest Unlocked :E 

Dead By Daylight Event :E 

Balatro Trinket  medalionik :E :E 

PARKOUR IMPROVEMENTS no ok, tu na plus

Sprint Toggle Lock :E 

Enhanced Back and Side Ejects :E to idzie do parkouru

NEW PHOTO MODE FEATURES :E :E :E :E 

i naprawa bugow :E 

waldek-kiepskich.gif

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, caleb59 napisał(a):

Więcej zaoszczędzą jak to od razu zamkną, a nie przez 3 miechy będą jeszcze trupa próbować wskrzesić, niech im ktoś powie że Frankenstein to była fikcja :) a Jezus to po 3 dniach odżył, więc albo w 3 dni albo wcale :E 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a):

Więcej zaoszczędzą jak to od razu zamkną, a nie przez 3 miechy będą jeszcze trupa próbować wskrzesić, niech im ktoś powie że Frankenstein to była fikcja :) a Jezus to po 3 dniach odżył, więc albo w 3 dni albo wcale :E 

Nie ma w sumie już nawet co kopać leżącego truchła, ja nadal czekam na ten hit i powrót do formy :hahaha:

• Haha 2
Opublikowano

mi po tej aktualizacji zniknął ten pies z rozpiski , on był na " lud Settsu " 

tą misje miałem od początku,  teraz go w ogóle nie ma.. 

2 godziny temu, Roman_PCMR napisał(a):

Takie watki fantasy troche wywalaja z imersji.

w Valhalli cały ten świat Bogów Asgard, umęczyłem się

• Like 1