eciepecie 2 Opublikowano Piątek o 14:01 Opublikowano Piątek o 14:01 https://www.ppe.pl/news/358263/czekacie-na-assassins-creed-shadows-jesli-tak-to-mamy-dobra-wiadomosc.html
dawidoxx 116 Opublikowano Piątek o 14:47 Opublikowano Piątek o 14:47 A w sklepie nawet daty nie zmienili
AndrzejTrg 226 Opublikowano Piątek o 15:41 Opublikowano Piątek o 15:41 2 godziny temu, lukadd napisał(a): Też musisz zwracać się do kolegów per Ono? Teee, no nie przesadzaj... Ja nie mam kolegów 😁 1
lukadd 348 Opublikowano Piątek o 15:51 Opublikowano Piątek o 15:51 Współpracownicy powinienem napisać 1
AndrzejTrg 226 Opublikowano Piątek o 16:02 Opublikowano Piątek o 16:02 Właśnie, w robocie nie ma kolegów 😁 1
lukadd 348 Opublikowano Piątek o 16:19 Opublikowano Piątek o 16:19 (edytowane) Musisz zmienić pracę. Już nie wnikam ilu z tych współpracowników to Onu i Ono itd. No, ale w normalnej pracy ma się jakichś kolegów(to ci lepsi współpracownicy) z pracy, czasami trochę gorszych, czasami lepszych, ale coś tam jest do pogadania zawsze. Tylko jak będziesz zmieniał to nie idź do UBI Edytowane Piątek o 16:20 przez lukadd
Godlike 108 Opublikowano Piątek o 17:48 Opublikowano Piątek o 17:48 2 godziny temu, dawidoxx napisał(a): A w sklepie nawet daty nie zmienili Bo stażyści nie ogarniają i nie umieją 1
AndrzejTrg 226 Opublikowano Sobota o 05:28 Opublikowano Sobota o 05:28 12 godzin temu, lukadd napisał(a): No, ale w normalnej pracy ma się jakichś kolegów(to ci lepsi współpracownicy) z pracy, czasami trochę gorszych, czasami lepszych, ale coś tam jest do pogadania zawsze. Tylko jak będziesz zmieniał to nie idź do UBI To nie jest normalna praca... Do pogadania zawsze jest, ale nie nazywam ich kolegami, wiesz co koledzy u szewca robią? Jak Ty masz tylu kolegów, no to jest znacznie większe prawdopodobieństwo że masz w ich gronie onów/ichów. Jak tak o nich lubisz wspominać... to głodnemu... . Pracy zmieniać nie zamierzam, ale mówisz że w Ubi aż tak się źle dzieje czy mogę Ciebie tam spotkać? ,
azgan 637 Opublikowano Sobota o 07:36 Opublikowano Sobota o 07:36 16 godzin temu, dawidoxx napisał(a): A w sklepie nawet daty nie zmienili Najważniejsze że "Już wkrótce" coś jak kartka wywieszona w kiosku ruchu "zaraz wracam" - pełna profeska, widać że firma na poziomie i nie ma to tamto 🤭😉
lukadd 348 Opublikowano Sobota o 17:14 Opublikowano Sobota o 17:14 @AndrzejTrg Ważne żeby było wesoło 3
AndrzejTrg 226 Opublikowano Sobota o 20:10 Opublikowano Sobota o 20:10 Ależ oczywiście, jakby to ująć Onu jest Wesołu😁 1 1 3 1
Element Wojny 556 Opublikowano Niedziela o 12:58 Opublikowano Niedziela o 12:58 Po 7 godzinach w Odyssey zaczynam powoli rozumieć, czemu lis tak lubi tą serię...
Zas 57 Opublikowano Niedziela o 15:29 Opublikowano Niedziela o 15:29 (edytowane) Apage, apage satanas! Idź szybko pograć w jakiegoś jRPG-a z cycatymi Azjatkami! (Nie no, sam lubiłem większość odsłon AC, choć te po zmianie formuły to raczej cienizna i tylko Valhallę zamierzam kiedyś sprawdzić poza Origins) Edytowane Niedziela o 15:30 przez Zas 1
Godlike 108 Opublikowano Niedziela o 15:53 Opublikowano Niedziela o 15:53 Już lutym czas na gimnastykę 5
Element Wojny 556 Opublikowano Niedziela o 18:47 Opublikowano Niedziela o 18:47 (edytowane) 3 godziny temu, Zas napisał(a): Apage, apage satanas! Idź szybko pograć w jakiegoś jRPG-a z cycatymi Azjatkami! (Nie no, sam lubiłem większość odsłon AC, choć te po zmianie formuły to raczej cienizna i tylko Valhallę zamierzam kiedyś sprawdzić poza Origins) Gram gram, wieczorami tylko Yakuza Like a Dragon Nie no muszę przyznać że ta Odyseja to naprawdę piękna gra, widoki są niesamowite, i gra się całkiem przyjemnie, fabuła nawet jakaś tam jest - tylko że to totalny samograj, myślenia włączać nie trzeba w ogóle, questy poboczne to w sumie ciągle jedno i to samo, a mapa jest OLBRZYMIA i serio nie wiem, ile godzin by trzeba żeby to wszystko zrobić - 200-300? To moje pierwsze AC, z tego co czytałem ta odsłona to takie "mniej AC, więcej Wieśka 3", co mi osobiście nie przeszkadza, bo fanem skradanek nie jestem. Będę sobie pogrywał w ramach relaksu 50zł za wersję Ultimate z wszystkimi dodatkami i bajerami to całkiem dobra cena. Edytowane Niedziela o 18:50 przez Element Wojny 1
Zas 57 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) W dniu 1.12.2024 o 19:47, Element Wojny napisał(a): To moje pierwsze AC I musiałeś wybrać najgorszą część? (Wiem, niektórzy lubią, i tak, widoczki piękne, no ale żeby nie wziąć Black Flag, Unity albo Origins na pierwszego AC?! Albo trylogii Ezio - ale to oczywista oczywistość...) Edytowane 13 godzin temu przez Zas
Element Wojny 556 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Teraz, Zas napisał(a): I musiałeś wybrać najgorszą część? (Wiem, niektórzy lubią, i tak, widoczki piękne, no ale żeby nie wziąć Black Flag, Unity albo Origins na pierwszego AC?! Albo trylogii Ezio, ale to oczywista oczywistość...) Nie gram w to dla fabuły, bardziej taki relaks za dnia gdzie jak to mówią "coś leci w tle" i dzieciaki biegają dookoła. Wieczorami gram w fabularne, bo wtedy mogę się skupić. W pracy gadałem z kilkoma osobami które grały w Odyssey - wszystkie w sumie go chwaliły, ale żaden go nie skończył. Questów pobocznych pierdyliard, wszystko dokładnie to samo, a mapy ogromne i po jakimś czasie gra zaczyna nużyć. No cóż, jak znuży to znuży, 50zł to odpowiednia cena za taki relaks, ale jak ktoś za to rzucił +200zł to seryjnie współczuję.
Vulc 429 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Odyssey jest absurdalnie rozwleczone, tutaj ewidentnie postawiono na wielkość mapy, żeby można było się pochwalić cyferkami - wliczając powierzchnie mórz, gra jest bodajże 3 razy większa od Origins. I pewnie tyle samo razy bardziej nużąca. 1
reddy 33 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Fakt widoczki świetne i odpowiednio dawkując sobie czas gry, było przyjemnie, ale już Origins pod koniec mocno nużyło i chciałem je jak najszybciej zakończyć, a Odyseja to kilka poziomów wyżej pod tym względem I ten cholernie męczący tutaj grind.
ODIN85 478 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Vallhala i tak jest większa. Tu sama fabuła to ponad 30h a tam ponad 40.
AndrzejTrg 226 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 8 godzin temu, Element Wojny napisał(a): Nie gram w to dla fabuły, bardziej taki relaks za dnia gdzie jak to mówią "coś leci w tle" i dzieciaki biegają dookoła. Wieczorami gram w fabularne, bo wtedy mogę się skupić. W pracy gadałem z kilkoma osobami które grały w Odyssey - wszystkie w sumie go chwaliły, ale żaden go nie skończył. Questów pobocznych pierdyliard, wszystko dokładnie to samo, a mapy ogromne i po jakimś czasie gra zaczyna nużyć. No cóż, jak znuży to znuży, 50zł to odpowiednia cena za taki relaks, ale jak ktoś za to rzucił +200zł to seryjnie współczuję. Ja brałem Ultimate jak to przy każdym AC, i nie żałuję wydanych pieniędzy, ale kupując jedną grę na rok, to sobie można pozwolić. Współczuć nie musisz, bo tak to Ja się mogę do każdej gry przyczepić, ale po co? Jest w tym jakiś sens? To że komuś podoba się co innego, to od razu trzeba współczuć? Trochę to słabe jak na Ciebie. Fabularnie to Ja odpuściłem po trylogii z Ezio gdzie to się jeszcze jako tako kupy trzymało. Co do "nowej" trylogii, to akurat Odysseja mi najmniej podeszła a z tego względu że te pierdyliard wysepek, gdzie masz jedną rzecz do znalezienia, zaczęła nużyć i to niesamowicie. W Origins byłem zakochany i nawet miałem tak że po przejściu gry, wsiadałem na konia i śmigałem na pustynie aby zobaczyć burzę piaskową czy inne fatamorgany. 1
JeanPepin 38 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a): Trochę to słabe jak na Ciebie. To jest klasyczny komentarz Pana EW, no może pierwszy taki na IT, chociaz reki sobie nie dam uciąć Origins najlepsze, pamiętam ten w sumie chyba nawet zachwyt jak pierwszy odpaliłem to na premierę, jak to wyglądało i jaki był inny pomysł zestawiając to z ostatnim Syndicate, wtedy powiedziałbym że UBI bardzo pozytywnie zaskoczyło. Bardzo bym chciał żeby znowu jakimś cudem pozytywnie zaskoczyło, na ten moment zaskakuje pomysłami, no może niekoniecznie pozytywnie 1
azgan 637 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) To kiedy ten nowy Assassin's Creed wychodzi 🤭? https://ithardware.pl/aktualnosci/mial_byc_hit_na_miare_call_of_duty_tymczasem_ubisoft_zamyka_xdefiant_pol_roku_po_premierze-37031.html Edytowane 1 godzinę temu przez azgan
tgolik 39 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Dla mnie też Origins było najlepszą częścią. Udało mi się skończyć grę i dodatkowo przeszedłem oba dodatki. Odyseja generalnie podobała mi się ale, ponieważ nie trawię bitew morskich (dlatego nie leży mi Black Flag), musiałem grę porzucić. Do Valhalli wracam od czasu do czasu i kto wie, może za rok-dwa skończę grę. Mirage ma fajną długość, jednak fabuła jest chyba najsłabsza z całej serii. 1 1
azgan 637 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, tgolik napisał(a): Dla mnie też Origins było najlepszą częścią. Dla mnie też z tych nowych Assassinów oczywiście 1
Rekomendowane odpowiedzi