Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie dobrze by było żeby gra była w porządku i się fajnie sprzedała, tylko właśnie mam obawy że sprzeda się słabiej niż powinna , no bo UbiKACja. Nie mówię że sobie nie zasłużyli, bo za uszami mają w CH*j , no ale to nie znaczy że nie mogą zrobić juz dobrej gry. Szkoda tej obsuwy , a może z drugiej strony dobrze :E Szarżujący Henryk z Janem Ptaszkiem by zrobili z nich miazgę jak Rohan pod Minas tirith 

Opublikowano

Ostatnią grą od nich jaką kupiłem był Avatar i wtopiłem, po tych wszystkich aferach i mam ich w dupie niech giną, nie żal mi ich, a te aktywiszcza niech wylądują na bruku po zakupie przez Tencent i niech żrą gruz.

Opublikowano

Jedno jest pewne, artystów od otwartych światów mają topowych i będzie na czym oko zawiesić jeśli ktoś się jara widoczkami. Kwestia rozgrywki to już inna sprawa, właściwie w Syndicate też mieliśmy dwójkę bohaterów i można było się między nimi przełączać, pamiętam wtedy mi to nie przeszkadzało a gra była tak skonstruowana, że mogłeś grać jedną postacią właściwie cały czas. Tutaj wygląda na to, że misje stricte rozwałkowe będą dla chłopa, misje skradankowe dla baby ale tego nie jestem pewny, póki co tak sugeruje Ubisoft.

• Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, caleb59 napisał(a):

Jedno jest pewne, artystów od otwartych światów mają topowych i będzie na czym oko zawiesić jeśli ktoś się jara widoczkami. Kwestia rozgrywki to już inna sprawa, właściwie w Syndicate też mieliśmy dwójkę bohaterów i można było się między nimi przełączać, pamiętam wtedy mi to nie przeszkadzało a gra była tak skonstruowana, że mogłeś grać jedną postacią właściwie cały czas. Tutaj wygląda na to, że misje stricte rozwałkowe będą dla chłopa, misje skradankowe dla baby ale tego nie jestem pewny, póki co tak sugeruje Ubisoft.

Wole grać babą niż mudzynem samurajem ;) oby było tak jak wspomiałeś o syndicate.

Opublikowano
Godzinę temu, ODIN85 napisał(a):

A nie zwróciłem uwagi.

Dali gdzieś info o japońskim dubbingu?

Tak. Yasuke będzie dubbingował rodowity Japończyk - Samuer R. Jackson-san

30 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Wole grać babą niż mudzynem samurajem ;) oby było tak jak wspomiałeś o syndicate.

Twórcy potwierdzili, że będą miejsca gdzie bedziesz zmuszony grać Ice Cube'em.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Oj tam gówno. Kto grał w ostatnie odsłony, to wie czego można się spodziewać. Mistrzami pisarstwa to oni nie są, ale do poziomu ostatniego DAV im jeszcze daleko. Gejmplejowo, na pewno dowiozą.

Edytowane przez Tomek_ITH
  • Like 1
  • Upvote 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Demo już od dawna było dostępne.
    • Ja musiałem wczytać save bo założyłem wielką złotą wazę na plecy i też nie mogłem zdjąć
    • Niby parodia Johna Wicka a praktycznie jak John Wick    
    • @Keleris U mnie również występuje rozbieżność napięć procesora względem ustawień w BIOSie, ale jest ona przeważnie niższa i wynosi około 38mV, czyli jak ustawię w BIOSie 1.3875V to z poziomu Windows'a otrzymuję 1.35V. Dodatkowo przy mocniejszym podkręceniu (4.2GHz+) miałem aktywny Loadline Calibration, aby nie musieć właśnie ładować wysokiego napięcia na procka   Te moduły GEIL'a robią tRFC 35 z lekkim zapasem bezpieczeństwa/stabilności, bo są one zdolne do zejścia w okolice tRFC 32, nadal przy prędkości DDR2-900 i CL4:     Nie ma to już większego wpływu na wydajność, a ewentualna różnica mieści się w granicach błędu pomiarowego.   Im niższe tRFC chcemy osiągnąć, tym wyższe napięcie zasilające moduły będzie potrzebne do ich ustabilizowania, a to z kolei wymusi konieczność lepszego ich chłodzenia, aby tę stabilność zachować   tRFC 31 również zadziałało, ale wymagało już podniesienia napięcia do 2.3V, gdzie powyższe tRFC 32 zadowoliło się napięciem 2.2V.   ...   Polecam Ci również ustawiać pamięci za pomocą MemSet'a z poziomu Windows'a   Ja ostatnio robię tak, że w BIOSie ustawiam FSB Strap na 400MHz (o ile mam taką opcję i wyłącznie przy okolicach 400-500MHz faktycznego FSB), wybieram dzielnik pamięci (prędkość modułów) na 1:1, ich napięcie, cztery pierwsze timingi (te podstawowe) i ewentualnie tRFC.   Później jedynie szukam dodatkowych opcji dotyczących zwiększania wydajności podsystemu pamięci. W tym modelu ASUS'a na X38 nazywają się one: DRAM Static Read Control -> daję na Enabled, Ai Clock Twister -> przestawiam na Strong, Transaction Booster pozostawiam na Auto, jeżeli używam opcji DRAM Static Read Control. DRAM Static Read Control oraz Transaction Booster używa się zamiennie. Obie opcje aktywowane jednocześnie nie zadziałają - platforma nie uruchomi się.   Dopiero na koniec, z poziomu Windows'a, dopieszczam resztę, czyli ustawiam lub sprawdzam niższe tRFC, Performance Level i całą resztę, a tREF ustawiam na maksymalną wartość (aby pamięci spędzały jak najmniej czasu na odświeżaniu tabeli komórek).   W najgorszym przypadku platforma się zawiesi (zrobi tzw. freez'a) i trzeba będzie ją ręcznie wyresetować przyciskiem Reset   .........   Przetestowałem przy okazji ten egzemplarz GTS'a 250 w wersji OC od Gigabyte'a, chcąc sprawdzić jego potencjał:         Karta mega zaskoczyła mnie jeżeli chodzi pamięci GDDR3  Pozwoliła na dodatkowe +15GB/s przepustowości przy prędkości 1333MHz, co mocno sprzyja starszym benchmarkom. Jednakże rdzeń oraz shadery okazały się przeciętne, kończąc się szybciej niż na wcześniejszym egzemplarzu Gigabyte'a w wersji bez dopisku OC:  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...