DżonyBi 1 969 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca (edytowane) Dziady je.. Zamowilem Switcha na paczkomat z RTV euro AGD i przyszedl z zerwana plomba. Poszedl od razu zwrot. Na dniach odbieram w sklepie ME golasa za 2099. Bede kupowal gry pudelkowe. Przy okazji, jak z glosnoscia konsolki w trybie handheld? Edytowane 13 Czerwca przez DżonyBi 1
michaelius33 354 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca (edytowane) Jak grałem w Mario Karta z działającymi głośnikami to nic nie usłyszałem by się przebijało ponad grę. Innych natywnych nie mam. edit: spoko recenzja na głównej https://ithardware.pl/artykuly/nintendo_switch_2_po_tygodniu_jaka_jest_nowa_konsola_nintendo-42511.html Edytowane 13 Czerwca przez michaelius33 1
Phoenix. 4 714 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca (edytowane) Dziwne, ze tu trzaska i nie peka, a drama byla o zszywanie paragonow i przebijanie ekranu Edytowane 13 Czerwca przez Phoenix.
galakty 3 312 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Zszywka jednak wbija się punktowo i dość mocno, a młotek ma większą powierzchnię. Z tego samego powodu czołgi na gąsienicach lepiej sobie radzą w terenie niż wozy kołowe
galakty 3 312 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Kolejne recenzje utwierdzają mnie w przekonaniu, że jak ktoś gra głównie w docku na TV to dwójka jest świetna. LCD Cię nie obchodzi, bateria Cię nie obchodzi. Jako 100% konsola przenośna jest gorzej i trzeba czekać.
Tasslehoff 65 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Street Fighter 6 ma opcję 120Hz na TV i się inicjuje, ale sama gra działa na moje oko między 30-60FPS także tego. wcześniej pisałem że na kablu dock mi pobierał max 100Mbit, to się okazuje że kabel mam słaby, bo zmieniłem i normalnie już 1Gbit pokazuje
Elvis79 161 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Pytanie do tych co już się bawili - zgrywam sejvy, gry itd z S1 na S2, dlc zakupione do gier jak expansion pass do Zeldy botw czy dodatkowe wyścigi do Mario Kart8 też z automatu kopiuja się czy trzeba osobno doinstalować ?
Tasslehoff 65 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca wszystko się ściąga od nowa, generalnie samo i nic nie trzeba dodatkowo poczynić 2
Tasslehoff 65 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca czyli ustaw sobie na oko, i tak zrobisz to źle. Bez profesjonalnego sprzętu pomiarowego się nie obejdzie, pięknie -.-
musichunter1x 1 308 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Heh, kiedy producenci zaczną wyświetlać wartości liczbowe, a nie tylko durny suwak... Niedorobiony ten sprzęt że hej i jeszcze emulacja Gamecuba jest licha.
Elvis79 161 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Powinno się zakładać szkło na ekran S2 ? niby jest fabryczna folia ochronna, ale bardziej ponoć chroni przed stłuczeniem ekranu niż zarysowaniem Będę grać tylko w docku, w S1 zarzuciłem szkło bo podczas wymiany kart pamięci z grami konsolę nie wyciągałem z docka i wtedy trochę "gibała się". Jeżeli tak to jakieś polecacie ?
michaelius33 354 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Ja zaraz będę coś przyklejał bo masakrycznie zbiera kurz ta powłoka 1
Tasslehoff 65 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca no ta folia słaba jest i łatwo się rysuje. A zdjąć jej nie zalecają, szkło jest tanie więc lepiej to zrobić od razu 1
tomeek85 30 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Polecam ze strony pancernik - szkło hartowane Tech-Protect Easy Set+ do Nintendo Switch 2, z ramką aplikacyjną. Bardzo fajnie i szybko się zakłada. Cena również spoko za dwa szkła 29zl. 1
Elvis79 161 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca 1 godzinę temu, Tasslehoff napisał(a): no ta folia słaba jest i łatwo się rysuje. A zdjąć jej nie zalecają, szkło jest tanie więc lepiej to zrobić od razu Pytanie tylko czy jakby kiedyś trza było szkło ściągnąć to nie odejdzie razem z folią ?
michaelius33 354 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca 4 minuty temu, Elvis79 napisał(a): Pytanie tylko czy jakby kiedyś trza było szkło ściągnąć to nie odejdzie razem z folią ? Próbowałem kiedyś zdjąć folię z circa 10 letniej Vity - lepiej nową konsolę brać
Tasslehoff 65 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca dokładnie, filmiki na yt można z ekranem wyrwać 😁
Elvis79 161 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Miałem nie kupować ale przełamałem się i konsola już w paczkomacie czeka Dziś pobawie się z przenoszeniem danych i ogólnie zabawa "w łapie" ,a jutro do pod TV i żeby zarysowań w docku nie łapała to zamówiłem to gdyż zależy mi na czasie i jutro powinno być w paczkomacie https://www.amazon.pl/dp/B0F5LVK74G 1
Gonzo3211 106 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca W dniu 14.06.2025 o 12:56, slafec napisał(a): to większość czekających i tak się złamie. Nowe mario 3d i mogę rozważyć temat 2
Rekomendowane odpowiedzi