Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dziady je.. Zamowilem Switcha na paczkomat z RTV euro AGD i przyszedl z zerwana plomba. Poszedl od razu zwrot. Na dniach odbieram w sklepie ME golasa za 2099. Bede kupowal gry pudelkowe.

Przy okazji, jak z glosnoscia konsolki w trybie handheld?

Edytowane przez DżonyBi
  • Upvote 1
Opublikowano

Kolejne recenzje utwierdzają mnie w przekonaniu, że jak ktoś gra głównie w docku na TV to dwójka jest świetna. LCD Cię nie obchodzi, bateria Cię nie obchodzi. Jako 100% konsola przenośna jest gorzej i trzeba czekać. 

Opublikowano

Street Fighter 6 ma opcję 120Hz na TV i się inicjuje, ale sama gra działa na moje oko między 30-60FPS xD także tego.

wcześniej pisałem że na kablu dock mi pobierał max 100Mbit, to się okazuje że kabel mam słaby, bo zmieniłem i normalnie już 1Gbit pokazuje

Opublikowano

Pytanie do tych co już się bawili - zgrywam sejvy, gry itd z S1 na S2, dlc zakupione do gier jak expansion pass do Zeldy botw czy dodatkowe wyścigi do Mario Kart8 też z automatu kopiuja się czy trzeba osobno doinstalować ?

Opublikowano

Powinno się zakładać szkło na ekran S2 ? niby jest fabryczna folia ochronna, ale bardziej ponoć chroni przed stłuczeniem ekranu niż zarysowaniem ;) Będę grać tylko w docku, w S1 zarzuciłem szkło bo podczas wymiany kart pamięci z grami konsolę nie wyciągałem z docka i wtedy trochę "gibała się". Jeżeli tak to jakieś polecacie ?

Opublikowano

Polecam ze strony pancernik - szkło hartowane Tech-Protect Easy Set+ do Nintendo Switch 2, z ramką aplikacyjną. Bardzo fajnie i szybko się zakłada. Cena również spoko za dwa szkła 29zl. 

• Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Tasslehoff napisał(a):

no ta folia słaba jest i łatwo się rysuje. A zdjąć jej nie zalecają, szkło jest tanie więc lepiej to zrobić od razu 

Pytanie tylko czy jakby kiedyś trza było szkło ściągnąć to nie odejdzie razem z folią ? :E