Spychcio Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Nie mam Switcha (głównie siędzę na PC i dużych konsolach) ale czekam na Switcha 2. Podobno ma być kompatybilny wstecznie, ma mieć 12GB RAMu, 256GB UFS 3.1, i układ graficzny od Nvidii z DLSSem na poziomie PS4 (tryb przenośny) i w doku (Poziom PS4 PRO czyli okolice XSS). Więc zapowiada się dobrze. P.S. oby była tylko wersja OLED na starcie P.S.2. Masakra jak Nintendo długo czeka z zapowiedzią 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Nintendo cały czas jeszcze nowe gry na Switcha zapowiada Też chciałbym żeby od razu był OLED. Ale co by nie było, to na pewno kupię na premierę. Kiedy kupiłem Switcha na przełomie 2019/2020 to wyleczyłem się z wypalenia grami i poznałem wiele wspaniałych tytułów. Liczę że na premierę nowej konsoli będą jakieś system sellery. Ciekawe co Monolith Soft planuje oprócz tego portu Xenoblade Chronicles X. Kiedyś były przecieki o jakimś fantasy RPG, nawet z concept artami, ale od tamtej pory cisza. Pewnie będą też pomagać przy jakiejś nowej Zeldzie, tak jak to było z BotW i TotK - choć akurat za tymi Zeldami nie przepadam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ja z racji tego, że nie miałem Switcha to liczę na poprawioną wersję Zeldy TOTK na Switcha 2, do tego jRPG jak Dragon Quest III HD-2D czy Octopath Traveler 1,2, Sea of Stars. Uwielbiam stare turowe jrpg bo na takich się wychowałem (seria FF od 1 do 6). No ale platformowe Mariany jak np. Mario Wonder też chętnie ogram :)) Będzie grane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reddzik Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Warto mieć Switcha, sam czekam na Switcha 2, choć nadal nie wiem czy zakupię, ale raczej celuję w zakup, miło byłoby gdyby była wsteczna kompatybilność ze Switchem 2, co przyśpieszyłoby wymianę z mojej strony Switcha OLED na nową generację. Switcha mam od nie dawna, na prawdę fajna konsolka, aż dziw, że tak późno się nią zainteresowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Sam miałem brać jeszcze rok temu Switcha, ale stwierdziłem, że poczekam już na Switcha 2, żeby mieć lepsze to "Pierwsze Wrażenie" :)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Kolejna konsola chyba miała mieć wsteczną kompatybilność ze Switchem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 1 godzinę temu, Isharoth napisał: Kolejna konsola chyba miała mieć wsteczną kompatybilność ze Switchem. Są o tym spore plotki też wspomniałem w pierwszym poście. Nintendo musi to dać, Switch ma już 144mln sprzedanych szt. Więc od groma ludzi ma na nim swoją bibliotekę gier, więc nie ma opcji żeby nie dali😁 To też zachęci od groma ludzi do przesiadki na Switcha2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się